iyiyim cnm nasıl olayım babam rahatsız onunla uğraşıyoruz kürlere devam ediyorum ama çok stresteyim babamın mesanesi alıncak artık hayat boyu torbayla gezicek çok moralim bozuk
günaydınlarrr
gyaman çok geçmişş olsunn..Allah acil şifalar versinnn
selam kızlar
nasılsınız..
ben giremiyorum bu aralar kociş izinde bilgisayar hep onun emrinde.girince sadece geçmişi okuyup çıkıyorum.
umarım herkes iyidir
benim bebişin cinsiyeti için kıza benziyor demişti doktor.2 hafta sonra kontrolüm var kesin olarak o zaman öğrenirim galiba.birde ben daha bebeği hiç hissetmiyorum.normal mi yoksa gariplik mi var anlamadım.aslında bebek kızsa geç hissedilir diyorlar ama ..
kendinize iyi bakın..
babası rahatsız olan arkadaşıma acil şifalar diliyorum bu arada...
çok geçmiş olsun gülşahcım... inşallah sorunsuz atlatır baban ameliyatı... iyi haberler bekliyoruz.
selam kızlar
nasılsınız..
ben giremiyorum bu aralar kociş izinde bilgisayar hep onun emrinde.girince sadece geçmişi okuyup çıkıyorum.
umarım herkes iyidir
benim bebişin cinsiyeti için kıza benziyor demişti doktor.2 hafta sonra kontrolüm var kesin olarak o zaman öğrenirim galiba.birde ben daha bebeği hiç hissetmiyorum.normal mi yoksa gariplik mi var anlamadım.aslında bebek kızsa geç hissedilir diyorlar ama ..
kendinize iyi bakın..
babası rahatsız olan arkadaşıma acil şifalar diliyorum bu arada...
Selam arkadaslar herkes iyidir insallahh bizde iyi sayiliriz benim yaramaz miniklerim dün biraz üzdüler beni hastaneye gittik nst cekildi cok zor sekilde ikiz oldugundan hemsire yakalayamadi hareketleri cok sükür bisiy cikmadi sonra ayrintili ultrasona girdik ordada bisey yok herseyi normalmis meleklerimindoktor iyi ilgilendi sagolsun zaten sali günü kendi doktorumda randevum var böyle olmasi normalmis ikisi birden tekmeledigi icin ve rahim büyüyormus sebebi bu dedi gördüm ya icim rahat etti iste ne zaman biter bu kaygilar bilmem ALLAH yardimcimiz olsun
geçmiş olsun cnm... galiba senin bebişlerin ikiside kız baksana şimdiden başlamışlar cadılık yapmayabu arada kaygılar anne olunca bitmez daha da artar hazırla kendini güzelim... gözünü korkutmak gibi olmasın ama tatlı dertler seni bekler....sağlıkları iyi olsun biz dertlerini çekmeye hep razıyız zaten
Tesekkür ederim canim bilemiyorum valla ama iste hep yaramaz olacaklar galiba aman saglikli olsunlarda ben raziyim
sen nasilsin hamileligin nasil gidiyor?ne kadarlik oldu bebis?
geçen hafta gittim doktora 7 haftalık dedi.. yarın tekrar kontrolüm var inşallah yine güzel şeyler duyarım... düşükten sonra korkar oldum gerçe düşüğün sebebi belliydi boş gebelikti ama yine de... geçen gittiğimde kalp atışlarını gördük yarın herşeyin yolunda gittiğinden emin olmak için çağırdı doktorum
Ayy daha minicik ALLAH bi daha yasatmasin insallah bebislerimizi sag salim alalim kucagimiza insallah güzel haberlerle gelirsin canim sansin bol olsun
inşallah cnm saol... yarın iyi olduğunu öğrenirsem oğluma söylicem kardeş geldiğini. sanki onun da içine doğmuş gelip gidip karnımı öpüyo sıpa
Bak sen büyükmu oglusun kücükmü?demekki sevecek minik kardesini
7 yaşında oğlum ikinci sınıfa geçti zaten onun siparişi bu bebekbize kalsa tek çocuk idealdi.. ama okula başlayınca herkesin kardeşi var benim neden yok demeye başladı biz de ikinciye öyle karar verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?