Selam arkadaslar herkes iyidir insallahh bizde iyi sayiliriz benim yaramaz miniklerim dün biraz üzdüler beni hastaneye gittik nst cekildi cok zor sekilde ikiz oldugundan hemsire yakalayamadi hareketleri cok sükür bisiy cikmadi sonra ayrintili ultrasona girdik ordada bisey yok herseyi normalmis meleklerimindoktor iyi ilgilendi sagolsun zaten sali günü kendi doktorumda randevum var böyle olmasi normalmis ikisi birden tekmeledigi icin ve rahim büyüyormus sebebi bu dedi gördüm ya icim rahat etti iste ne zaman biter bu kaygilar bilmem ALLAH yardimcimiz olsun
kaç haftalık hamilesin... hareketlerinin hissetmen için 4. ayda olman gerekir hele ilk bebekte geç hissedilir denir hep... ben oğlumda 4 ay bitmek üzereyken hissetmeye başlamıştım. daha öncesinde bişeyler hissettiğimi doktoruma söylediğimde bebeği hissetmen daha mümkün deil senin hissettiğin bağırsak hareketlerindir demişti...
17 haftalık canım...herkes hissediyormusun diye sorunca bende meraklandım sadece..sadece bu aralar yumruk şeklinde baskı hissediyorum yatarken veya karnımı sıkıştırınca.onun dışında hissettiğim birşey yok
isim beklenmeyen adet tarihi sonuç
asifirari hamile24 haftalık(kız)(?)
Bahar1212 hamile23 haftalık(erkek)
Nissam hamile21 haftalık (kız)
Nalan86 hamile20 haftalık
Evanur hamile20 haftalık (kız)
Fsane21 doğum yaptı batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile19 haftalık
Tuanafunda hamile19 haftalık
Rojda0819 hamile18 haftalık
Epsilonsigma hamile16 haftalık
Beklemede hamile13 haftalık
Kayyum hamile13 haftalık
Adaesıla hamile10 haftalık
Arwen83 hamile10 haftalık
Nurdansalim hamile7 haftalık
Zseda06 6 haziran. Beklemede
saribuyu hamile7 haftalık
Sislicamm 17 haziran. Beklemede
makinist 23 haziran. Beklemede
bianka 27 haziran. Beklemede
sub 27 haziran. Beklemede
edsaz 31 haziran. Beklemede
sewimli54 1 temmuz. Beklemede
laleee 10 temmuz. Beklemede
gul1182 10 temmuz. Beklemede
paristebirgece 10 temmuz. Beklemede
byzg 11 temmuz. Beklemede
ozgur80 12 temmuz. Beklemede
hakem 13 temmuz. Beklemede
sevser 24 temmuz. Beklemede
mavusbebek 30 temmuz. Beklemede
haskena ....temmuz. Beklemede
sarıbeybi ....temmuz. Beklemede
mukumukumuk 2 ağustos. Beklemede
gyaman 4 ağustos. Beklemede
Gülşah canım çok geçmiş olsun babana,Allah acil şifalar versin.....
Biricik canım seni biraz korkutmuşlar ama bebişlerin iyi olmasına sevindim......
selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Sıcaklar bastırdııı. Herkes biryerleremi kaçtıı kimse yokkkkkkkkkkkkkk.
BERAT KANDILINIZ Mübarek olsun Rabbim ona acilan elleri edilen dualari kabul eylesin insaAllah....
Gülşah canım çok geçmiş olsun babana,Allah acil şifalar versin.....
Biricik canım seni biraz korkutmuşlar ama bebişlerin iyi olmasına sevindim......
Selam arkadaslar herkes iyidir insallahh bizde iyi sayiliriz benim yaramaz miniklerim dün biraz üzdüler beni hastaneye gittik nst cekildi cok zor sekilde ikiz oldugundan hemsire yakalayamadi hareketleri cok sükür bisiy cikmadi sonra ayrintili ultrasona girdik ordada bisey yok herseyi normalmis meleklerimindoktor iyi ilgilendi sagolsun zaten sali günü kendi doktorumda randevum var böyle olmasi normalmis ikisi birden tekmeledigi icin ve rahim büyüyormus sebebi bu dedi gördüm ya icim rahat etti iste ne zaman biter bu kaygilar bilmem ALLAH yardimcimiz olsun
Ayy kıyamam onlara ben koyun koyuna yatarlar kardeşler içerde ne güzel. Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim sağlıkla inşallah. Çok geçmiş olsun cnm stres yapma kendine anlamasınlar annelerinin üzüldüğünü
geçmiş olsun canım...dikkat et kendine
Selam gülsah nasilsin canim KANDILIN mübarek olsun cok sükür iyiyiz canim ALLAH sanada versin insallah dua et canim sende insallah saglikla gelirler artik yatmak bile zorlasti yani ama iyiyiz iste alisveris ve temizlik yasaklandi bize artik esim yardimci oluyor ayy onada söylemesi felan daha cok yoruluyorum ben koyun koyuna degiller canim aralarinda sinir var perde gibi birbirlerine tekme atiyolar
Merhaba arkadaşlar uzunca bir aradan sonra gelişmelerimi yazayım dedim :)
Enfeksiyon tedavim bitti fakat bu süreçte kullanılan ilaçlar mantar'a sebebiyet verdiği içinn şimdide mantarr tedavisi görüyorumm ıtraspor adında antimikotik ilaç kullanıyorum sabah 2 akşam 2 ,,3 günde bitirmem gerekiyormuş aynı şekilde eşimide tedavi sürecine tabi tutulduu o da aynı ilaçtan sabah 1 akşam 1 alıyorr,,onun yanı sıra neo-penotran forte L 7 vajinal ovül ve travazol krem kullanıyorumm ...Reglim 2 yada 3.günüde hormonlarıma bakılcakkk umarımm bir problem çıkmazz 1 sene oldu yadaha fazla nasıl beklerim bilemiyorumm mevlam bu mübarek gecede hepimize sabr sebat ihsan eylesinnn dualarımızı kabul eylesinnn ve biz de daha fazla beklemeden hamiş kalırız inş...
Arada bir girer gelişmeleri yazarım tekrardan opüyorum hepinizi kendinize ii bakınnn ..byee
Ha bu arada :))) HERKESE HAYIRLI KANDİLLERR....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?