1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması
18.kirpiklerin karışması
19.gözbebeğinde büyüme
HAYIRLI UĞURLU OLSUN ARKADASLARR...
PEKİ SİZDE HANGİLERİ VAR..??
slm kizlar,ben geldimmmmmmmmmm,nasilsinizzzzzzzzzzzzz:79: :79::79:
slm kizlar,ben geldimmmmmmmmmm,nasilsinizzzzzzzzzzzzz:79: :79::79:
3, 5, 8, 15, 17 bunlar var bende :44:
hoşgeldinnnnnnnnnn
Hosgeldin canim nasilsin?
?
hosbuldukkkkkkkkkkkkkkkk
hosvbulduk canim,iyiyim tsk.ederim.
sen nasilsin,nasil gecti bugunku doktor terminin canim...
gülşahcım benim de aynı şekilde kanamam oldu çıkmadan yazayım istedim sana... bat ıma 7 gün kala kırmızı renkli birkaç saat süren bi kanama... ama ben bunu doktoruma söylediğimde yerleşme değildir dedi ve 3 ay dolana kadar ilişki yasağı verdi... ben şu anda 10 haftalık hamileyim... inşallah sende öylesindir. diğer belirtilerim ise sık idrara çıkma, uyku hali miskinlik, göğüslerin dolgunlaşması ve alt karında şişlik. ben bunlarla karşılaştım. umarım bu bilgiler işine yarar ama test yapmadan biraz daha sabret derim... güzel haberler bekliyoruz cnm:18::18::18:
valla biricik bende regli zamanımda pek bişi hissetmezdim çok nadir kasık ağrısı oda sabah ağrım olurdu wc ye gittimmi gelmiş olurdu başkada bişi olmazdı hayatımda bir kaç kez çok ağrım olmuştur oda sanırım üşüttüğüm içindi
bunlar iyi haberler canim hadi bakalim insallah sanada hayirli olsun diyebiliriz
valla biricik bende regli zamanımda pek bişi hissetmezdim çok nadir kasık ağrısı oda sabah ağrım olurdu wc ye gittimmi gelmiş olurdu başkada bişi olmazdı hayatımda bir kaç kez çok ağrım olmuştur oda sanırım üşüttüğüm içindi
bende iyiyim canim sagol
valla korkutmak istemiyorum seni ama kötü gecti benim icin sabah gittim tek basima esim kalkamadi bende atladim taksiye gittim ne yapim baska bide diyo yanliz gitme termini degistirelim diyebende gerek yok dedim acikcasi önce kan alindi hemen sonra aldigim suyu ictim sonra iste birer saat arayla tekrar kan aldi canim acidi diyebilrim sonra o bitti doktoru gördüm dedim agrim var bakti iste nts ya koydu önce benim yaramazlar cok hareketliydi hemsireler zor yakaladilar cok acikmistim o ilacta fena yapti beni artik dedim keske yanliz gelmeseydim diye resmen bayilacktim yahu herneyse alttan bakti doktor sonra karnimdan bakti bugün baya ilgilendi benle bebisler gayet iyiler renkli ultrasonla bakti kalp atisini ordada duydum cok sükür canim ya ama aclik pek yaramadi bana
aminnn cnm inşallah dua et benim ve benim gibiler için hamilelerin duaları kabul olurmuş burda bir arkadaşım var oda istanbuldan geldi benden iki ay önce evlendi ikimizde bebek istiyoduk o şimdi hamile kaldı hep derdi ki keşke aynı anda hamile kalsak yarın onun kesesini görmeye gidicez akşam üstü bende güzel bir haber vermek istiyorum onada inşallah dileğimiz olmuştur Rabbim yüzüme gülmüştür
hadi yaaaa,aman canim esinde yaninda olsaydi cok daha iyi olurdu..
neyse gecti yaa,cok gecmis olsun canim...
ayyy bak sen su bebeislere durmuyorlardi demek,aman iyler ya o bize ytere canim...
Tesekkür ederim canim daha iyiyim cok sükür ya sbaha kadar calisiyor dünde eltim tr ye gitti abisinin hanimi 5 e kadar calisti bide onlari birakti havaalanina sonrada yatti kaldirdim uyanmadi zaten hep mühim zamanda biseyler cikiyor ortayaolan bana olcakti orda hersirelere dedimde taksi cagirdilar hemen kapiya ama acisi cikarticam bunun
buda senin sansin canim ne yaparsin...
saglik olsun baska goturecek kimseler yokmuydu canim....
Yok canim ya olsada söylememki ben sonucta iyi kötü bitti dedigin gibi normalde gitmak sorun degil bu test isi bozdu beni o kadar herneyse aman yeni evlenen eltim hamile demistim ya bebeginin kalbi durmus 10 haftalikti kürtaj oldu dün ne yaparsin ALLAH önce hayirli saglikli hamilelik versin
Bu arada kızlar bebişim yok hiç ortalarda dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?