iyiyim canım sen nasılsınn. izine çıkmıştım güzel bi dinlendim geldim. sen nasılsınn
slm kızlar hayırlı ramazanlarrr
nasıl geçiyo oruç?
hayırlı ramazanlarrr arkadaşlarrrrrrr nasılsınızzzzzzzz????????
çokkk sıcak çokkkkk yemek değilde su yokluğunu belli ediyooo herkese hayırlı ramazanlar rabbim tekrarını nasip eder inş.
Hayırlı Ramazanlar herkese....
merhaba arkadaşlar,
herkese hayırlı ramazanlar....
cuma günü eskişehire geldik sonunda... artık daha sık girebileceğim buraya....
bugün dr kontrolum vardı. çok şükür bir sorun çıkmadı. bebişin kalp atımı duydum, kendisini hareketlerini gördüm.
ikili test için kan aldılar. sonuç bir hafta sonra. bakalım nasıl geçicek bu hafta.
kan ve idrar tahlili de yaptılar. keton idrar pozitif, RDWc tam kan 17.3 , hct 36,1 çıktı. bunlar biraz sınırı geçmiş umarım bir sorun yoktur. vitaminsizlik ve kansızlığa bağlı şeyler galiba. haftaya dr bakar artık.
Selam canim sanada hayirli ramaznlar masallah bebise iyiymis cok sükür büyümps artik annesi insallah test sonuclarida iyi cikar merak etme
bizde iyi sayiliriz yorgunluk disinda bi sorun yok
hayırlı geceler kızlar
asicim cinsiyetler belli olmuş ne güzel bir kız bir erkek maşallahmaşallah
benimde fındık prensesim oluyor teyzesi
nasılsın canım iyisindir umarım
Ağlamak istiyoruum hamile diilmişiimbugün adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım. BHCG 1 çıktıı.. Ayrıca FERR 5.60 Ve B12im de 97 çıktı yani baya düşükmüş ikisidee.. Ferr sanırım demir eksikliği oluyo diilmi? Acaba neler yiyip içmem gerekir değerlerimin düzelmesi için? Bana yardımcı olursanız sevinirim.. Ayrıca ümidimide yitirmemeye çalışıyorum adetimi bekliycem gelmezse bidaa tekrarlarım testi artık..
Ağlamak istiyoruum hamile diilmişiimbugün adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım. BHCG 1 çıktıı.. Ayrıca FERR 5.60 Ve B12im de 97 çıktı yani baya düşükmüş ikisidee.. Ferr sanırım demir eksikliği oluyo diilmi? Acaba neler yiyip içmem gerekir değerlerimin düzelmesi için? Bana yardımcı olursanız sevinirim.. Ayrıca ümidimide yitirmemeye çalışıyorum adetimi bekliycem gelmezse bidaa tekrarlarım testi artık..
kızım olacakmış kızlarrrrr
ayyy masallah canimprensesin olacakmis cok sevindim
bende çok sevindim canım.şimdide isim telaşına düştük.aklıma yatan hiç isim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?