Isim cok canim karar verirsinsaglikli olsun da ee mobilya felan aldinmi alisveris bitmiyor valla söylim bugün ciktik cok ta dolanmadik ama yoruldum hemen
bu ara acaip midem yaniyo benim
ben daha hiçbirşey almadım.cinsietinin kesinleşmesini bekliyordum.bu ayın sonuna doğru annemlein yanına gideceğim ve alışverişe başlayacağız.ne almam gerektiğini bilmiyorum çünkü.şimdilik mağaza dolaşıyorum sadece.
Iyi en azindan annen yardim edecekmis bende oda yokesimle aldik bugün bebek odasini felan her ihtimale karsi
sonucta belli olmaz bizimkiler acele edebilir sen simdi baslaki agir olmadan al herseyini cünkü bitmiyor
evet başlayınca bitmeyecek gibi geliyor banada ama zevkli olsa gerek.seninkiler bitmiş sayılır..
ben zaten oda yapmayacağım başlarda.o iş sonradan olacak bizde.o yüzden bir beşikle halledeceğiz mobilya olayını
birde benim ev müsait değil.3 oda var ama kardeşimde burda okuduğu için yanımda kalıyor.onada oda verdiğim için kızıma oda kalmadı.babam emekli olup ankaraya gelince oda açılır kızıma artıköyle oluyor canim ama bizim oda yapmamiz sart biliyosun ilk ay yanimda olurlar sonra odalarina koyarim seninki kolay olur o zaman canim
birde benim ev müsait değil.3 oda var ama kardeşimde burda okuduğu için yanımda kalıyor.onada oda verdiğim için kızıma oda kalmadı.babam emekli olup ankaraya gelince oda açılır kızıma artık
Anliyorum aslinda bizim de yok odamiz o yüzden evi degistiriyouz bu ay insallah hersey yeni alincak daha ya
işin zor senin birde taşınma telaşı eklenecek desene.ben annemlerin evinde oturduğum için değiştirmeyi hiç düşünmüyorum.kira derdim yokbebekte gelince kira ağır gelir bize
kendini çok yorma o zaman.bu ay geçince seninde az kalıyor zaten.birde seninkiler erken gelmek isterZorda canim bu ay öyle ondan sonra rahatlarim bende ohh valla senin isinde güzel en azindan kira derdin olmayack oda bisey demi
dogru bebis esyalari felan baya para gidiyor
ben geldim kızlar.....:79::80:
ayyyyyyyyyy arkadaşımmmm gelmişşş neerelerdesin sen kuzum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bi ara tatile çıktık geldik canım....
şimdi de oruçla yatıp kalkıp vakit geçiriyorum işte....
Senden ne var ne yok canım?
hoş geldinnnnnnnnnnnnnnn allah kabul etsin cnmmmm. Herşey yolundadır umarımmm.
Bebişim kusura bakma ben acil çıkmalıyımm artık bol bol sohbetleşiriz burdasın naıslsa dönmüşsün çok öptmmm.
Ben geldim kızlar.....:79::80:
Selam kızlar bayağıdır giremiyorum istanbuldayım babam çarşamba günü ameliyat oldu. çok stresli günler yaşadım halada yaşıyorum çok ağrıları var ama bu bir kaç gün olurmuş. mesanesi alındı başka organlara sıçramamış ama lenf bezlerine bakıyorlar oraya sıçramışmı diye patalojiye yollandı bir hafta içinde alıncak sonuçlar.
biliyosunuz 21. gün lekelenmem olmuştu ardından dört gün ses seda yoktu ama sonra regli oldum normalden çok daha yoğun bir şekilde tabi bütün hayaller yine suya düştü. canım çok sıkkın ne yapcağımı şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?