geçmiş olsun cnm ameliyatı atlattınız demek. inşallah iyi olur baban. bu ay reglin stresten böyle oldu galiba yoğun olması belki iyiye işarettir cnm yaaa sıkma canını rahim temizlenmiştir. belki de önümüzdeki aya hazırlıktır ne dersin
geçmiş olsun cnm ameliyatı atlattınız demek. inşallah iyi olur baban. bu ay reglin stresten böyle oldu galiba yoğun olması belki iyiye işarettir cnm yaaa sıkma canını rahim temizlenmiştir. belki de önümüzdeki aya hazırlıktır ne dersin
Bencede moralini hiç bozma güzelim..Allah'ım her kuluna yardımcı olur..Dua et bol bol mübarek günlerde..Stres sağlığına zararlı biliyosun..
Selam kızlar bayağıdır giremiyorum istanbuldayım babam çarşamba günü ameliyat oldu. çok stresli günler yaşadım halada yaşıyorum çok ağrıları var ama bu bir kaç gün olurmuş. mesanesi alındı başka organlara sıçramamış ama lenf bezlerine bakıyorlar oraya sıçramışmı diye patalojiye yollandı bir hafta içinde alıncak sonuçlar.
biliyosunuz 21. gün lekelenmem olmuştu ardından dört gün ses seda yoktu ama sonra regli oldum normalden çok daha yoğun bir şekilde tabi bütün hayaller yine suya düştü. canım çok sıkkın ne yapcağımı şaşırdım.
selam canim cok gecmis olsun baban daha iyidir insallah baska bi sorun cikmaz insallah canim kafana cok takma hayallerinide yikma bu ay degilse sonraki ay
olur stres hic iyi degil sadece saglik olsun de devam et kürlerine herseyde bi hayir vardir tekrar gecmis olsun canim
selam hayatım çok saol babam çok şükür ameliyatı atlattı ağrıları olsada en azından geçicek sadece morali çok bozuk sonuçta artık idrarını yanda bedenine yapışık bir torba var ordan yapıcak onun için çok zor son derece duygusal biri o yüzden çok takıyor kafasına bununla yaşayan bir sürü insan var ama işte başa gelince anlıyor insan
bana gelince hala kafamda soru işaretleri var tamam regli oldum yeni bitti 29unda oldum ama hala batmalarım oluyor ve akıntım var benim hep regliye yakın olurdu akıntım beyaz ve ıslaklık var çamaşırımda mesela bu akşam yemekten sonra midem bulandı gittim çıkardım iki tane idrar testi yapmıştım çıkmadı bu kadar erken akıntı olurmu çözemedim ben bu işi kan testi yaptırsam sonuç hüsran olunca kendime kızıyorum neden ümitlendim diye ne zor iş bu ya yıldım artık
Merhaba canım çok gecmis olsun babana. İnşallah en kısa zamanda kendisini toparlar. Bu arada canım senin bu akıntı ve batmalar ovulasyon döneminde olduğunu gösteriyor olabilir mı? O donemde de böyle belirtiller olduğunu okumuştum.
Selam kizlar nasilsiniz biz iyi syiliriz nezle disinda :2::2:kimse ugramamis buralara nerdesiniz bakalim?
kızlar ben hala hastalanmadım beklemedeym haberiniz olsun
kızlar ben hala hastalanmadım beklemedeym haberiniz olsun
Selam kizlar nasilsiniz biz iyi syiliriz nezle disinda :2::2:kimse ugramamis buralara nerdesiniz bakalim?
Bu hayırlı günlerde Rabbim gönlündeki muradı versin inşallah cnm...
çok geçmiş olsun canım....
bende pazartesi günü ikili test sonuçlarımı aldım. dr gayet güzel dedi. çok şükür bi sorun yok bakalım....
bu arada cinsiyetini sormuştum bebişin, baktı çok belli değil ama kız gibi görünüyor dedi bende rüyamda hep erkek bebek görüyorum bakalım ne olcak:) inşallah sağlıklı olurlar da bu da merak işte :)
ay canım gözün aydın hadi bakalım hayırlısı neyse o olur inş kız erkek farketmiyoo
amin canım ama yine de kafam karışık 28 günde bir oluyorum hiç şaşırmaz ama bu ay dün olmam gerekti hala olmadım sadece ayakalrımda yoğun bir ağrı var o kadar bide akıntı şeklinde ara ara çok açık bi kahve akıntı oluyoo su gibi
havalardan stresten falan gecikebilirsin ama tabi bu yerleşme kanamasıda olabilir regliyle çok benzediği için belirtiler bazen yanılıyor olabiliriz ben regli olduğum halde hala şüpheleniyorum valla akıntım var yumurta akı gibi bacaklarım ağrıyor karnım ara ara kasılıyor falan bence bir kaç gün bekle sonra kan testi yaptır geçen ay benim akıntım vardı kahverengi ara arada pembe yerleşme kanaması sandım 4 gün bişi gelmedi ve yoğun bir şekilde kanamam oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?