Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Bencede moralini hiç bozma güzelim..Allah'ım her kuluna yardımcı olur..Dua et bol bol mübarek günlerde..Stres sağlığına zararlı biliyosun..

çok saol cnm Allah razı olsun evet atlattık çok şükür .
hoşuma gitti reglimin yoğun ve kırmızı olması çünkü evlenidğimden beri az geliyodu reglim sanırım hayıt suyu işe yaradı bide bal çörek otu tarçın yapmıştım geçen ay hayıt suyunu hiç bırakmadım hala devam ediyorum bu ay pek çalışma olmayacak çünkü istanbuldayım ben daha on on beş gün hayırlısı en azından reglimi düzene koymaya başladım
inşallah dediğin gibidir tatlım temizlenmiştir bazen kızıyorum kendime neden bu kadar geç evlendim diye bunları yaşayacağımı bilseydim 20den sonra evlenirdim

Bencede moralini hiç bozma güzelim..Allah'ım her kuluna yardımcı olur..Dua et bol bol mübarek günlerde..Stres sağlığına zararlı biliyosun..

Saolasın tatlım. Dediğin gibi Rabbim ne zaman diycek o zaman olcak ama işte hiç olmayacak korkusu var içimde. Bilsem eninde sonunda olacak bu kadar stres yapmazdım aslında düşünmemek lazım stres en büyük düşman dört gözle hamile kalmanı bekleyen insanlar olunca biran önce olsun istiyosun eşim takmıyomuş gibi gözüküyor ama biliyorum benden çok istediğni. ev yaptırıyoruz çocuklara oyun odası falan bile düşündü çocuğum olunca söle yapcam böle yapcam diyip duruyor işte o an içimden ne korkular yaşıyorum bir bilseniz

selam canim cok gecmis olsun baban daha iyidir insallah baska bi sorun cikmaz insallah canim kafana cok takma hayallerinide yikma bu ay degilse sonraki ay
olur stres hic iyi degil sadece saglik olsun de devam et kürlerine herseyde bi hayir vardir tekrar gecmis olsun canim

selam hayatım çok saol babam çok şükür ameliyatı atlattı ağrıları olsada en azından geçicek sadece morali çok bozuk sonuçta artık idrarını yanda bedenine yapışık bir torba var ordan yapıcak onun için çok zor son derece duygusal biri o yüzden çok takıyor kafasına bununla yaşayan bir sürü insan var ama işte başa gelince anlıyor insan
bana gelince hala kafamda soru işaretleri var tamam regli oldum yeni bitti 29unda oldum ama hala batmalarım oluyor ve akıntım var benim hep regliye yakın olurdu akıntım beyaz ve ıslaklık var çamaşırımda mesela bu akşam yemekten sonra midem bulandı gittim çıkardım iki tane idrar testi yapmıştım çıkmadı bu kadar erken akıntı olurmu çözemedim ben bu işi kan testi yaptırsam sonuç hüsran olunca kendime kızıyorum neden ümitlendim diye ne zor iş bu ya yıldım artık

Merhaba canım çok gecmis olsun babana. İnşallah en kısa zamanda kendisini toparlar. Bu arada canım senin bu akıntı ve batmalar ovulasyon döneminde olduğunu gösteriyor olabilir mı? O donemde de böyle belirtiller olduğunu okumuştum.

Allah razı olsun cnm çok tşkler. ovulasyon döneminde tabiki olur ama benim daha reglim yeni bitti altı yedi gün sonra başladı halada devam ediyor o yüzden şaşırıyorum ya yarın kan testi yaptırcam hep niyetleniyorum ama olmuyor hastanede geçiyor çoğu zamanım

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 27 haftalık(Kız)(Erkek)
Bahar1212 hamile 25 haftalık(erkek)
Nissam hamile 24 haftalık (kız)
Nalan86 hamile 20 haftalık
Evanur hamile 20 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 21 haftalık
Tuanafunda hamile 19 haftalık
Rojda0819 hamile 18 haftalık
Epsilonsigma hamile 16 haftalık
Beklemede hamile 13 haftalık
Kayyum hamile 14 haftalık
AdaESILA hamile 10 haftalık
Arwen83 Hamile 13 haftalık
Nurdansalim Hamile 7 haftalık
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Saribuyu Hamile 7 haftalık
Sislicamm 17 Haziran. Beklemede
Makinist 23 Haziran. Beklemede
Bianka 27 Haziran. Beklemede
Sub 27 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 1 Temmuz. Beklemede
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Gul1182 10 Temmuz. Beklemede
Ozgur80 12 Temmuz. Beklemede
Sevser 24 Temmuz. Beklemede
Mavusbebek 30 Temmuz. Beklemede
Haskena ....Temmuz. Beklemede
Sarıbeybi ....Temmuz. Beklemede
Mukumukumuk 2 Ağustos. Beklemede
Gyaman 4 Ağustos. Beklemede
Hakem 8 Ağustos. Beklemede
Paristebirgece 8 Ağustos. Beklemede
Byzg 9 Ağustos. Beklemede

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 27 haftalık(Kız)(Erkek)
Bahar1212 hamile 26 haftalık(erkek)
Nissam hamile 25 haftalık (kız)
Nalan86 hamile 20 haftalık
Evanur hamile 20 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 21 haftalık
Tuanafunda hamile 19 haftalık
Rojda0819 hamile 18 haftalık
Epsilonsigma hamile 16 haftalık
Beklemede hamile 13 haftalık
Kayyum hamile 14 haftalık
AdaESILA hamile 10 haftalık
Arwen83 Hamile 13 haftalık
Nurdansalim Hamile 7 haftalık
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Saribuyu Hamile 7 haftalık
Sislicamm 17 Haziran. Beklemede
Makinist 23 Haziran. Beklemede
Bianka 27 Haziran. Beklemede
Sub 27 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 1 Temmuz. Beklemede
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Gul1182 10 Temmuz. Beklemede
Ozgur80 12 Temmuz. Beklemede
Sevser 24 Temmuz. Beklemede
Mavusbebek 30 Temmuz. Beklemede
Haskena ....Temmuz. Beklemede
Sarıbeybi ....Temmuz. Beklemede
Mukumukumuk 2 Ağustos. Beklemede
Gyaman 4 Ağustos. Beklemede
Hakem 8 Ağustos. Beklemede
Paristebirgece 8 Ağustos. Beklemede
Byzg 9 Ağustos. Beklemede

Selam kizlar nasilsiniz biz iyi syiliriz nezle disinda :2::2:kimse ugramamis buralara nerdesiniz bakalim?

çok geçmiş olsun canım....

bende pazartesi günü ikili test sonuçlarımı aldım. dr gayet güzel dedi. çok şükür bi sorun yok bakalım....

bu arada cinsiyetini sormuştum bebişin, baktı çok belli değil ama kız gibi görünüyor dedi bende rüyamda hep erkek bebek görüyorum bakalım ne olcak:) inşallah sağlıklı olurlar da bu da merak işte :)

Bu hayırlı günlerde Rabbim gönlündeki muradı versin inşallah cnm...

amin canım ama yine de kafam karışık 28 günde bir oluyorum hiç şaşırmaz ama bu ay dün olmam gerekti hala olmadım sadece ayakalrımda yoğun bir ağrı var o kadar bide akıntı şeklinde ara ara çok açık bi kahve akıntı oluyoo su gibi

ay canım gözün aydın hadi bakalım hayırlısı neyse o olur inş kız erkek farketmiyoo

havalardan stresten falan gecikebilirsin ama tabi bu yerleşme kanamasıda olabilir regliyle çok benzediği için belirtiler bazen yanılıyor olabiliriz ben regli olduğum halde hala şüpheleniyorum valla akıntım var yumurta akı gibi bacaklarım ağrıyor karnım ara ara kasılıyor falan bence bir kaç gün bekle sonra kan testi yaptır geçen ay benim akıntım vardı kahverengi ara arada pembe yerleşme kanaması sandım 4 gün bişi gelmedi ve yoğun bir şekilde kanamam oldu

kendimi zaten kaptırmadım beklemedeym bakalım nolcak pazartesiye kadar beklerim olmazsam doktora giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…