uzun zamandır girmiyordum moralim çok bozuluyordu sürekli bebek konusu düşünmeye başlamıştım buraya girdikçe içimdeki istek 2 ye katlanmıştı ve her ay regl olmak beni üzüyordu ama ara verdim tatile gittik ve döndükten bir ay sonra yani en son 1temmuzda regl oldum ve şuan 7 hafta 3 günlük hamileyim çok mutluyum ama çokta kötüyüm böyle olacağımı bilmiyordum serumlar ile ayakta duruyorum sürekli hiç bir şey yiyemiyorumm devamlı istifraa vücudum bebeğime alışamadı ve tepki veriyormuş en basit anlatımı :) ama geçicek inşallah anne olmak şimdiden çok zor ve farklı bir his ALLAH İSTEYEN HERKESE BU DUYGULARI YAŞATSIN VE SAĞLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİPPPPPPP ETSİNN İNŞALLAH..........
merhaba kızlar nasılsınız?
bi kaç gündür giremedim herkesler iyimi?
beni soracak olursanız enfeksiyonum nüksetti yine dr gittim
usg baktı adet yakınmı dedi 3-4 güne olurum dedim
rahim duvarın kalın dedi bi tahlil ver dedi tabiki sonuç 0
c.tesi akşamından beri de leke şeklinde adet oldum...
ayy kızlar c.tesi çorba pişirdim aldım abimlere gittik
meğer tüpü açık bırakmışım eşim de izinliydi tüm gün uyudu ayy Allahım korudu yoksa adam zehirlenirdi.
ay aklıma geldikçe aklım çıkıyo
teşekkür ederim canım ben ilk duyduğumda şok oldum zaten hiç bir belirti yaşamadım doğrusu akıntı var dedi fitil kullanıyorum ama anlatamam nasıl akıntı olduğunu hiç akıntım yoktu şaşırdım nerden geliyor bu diye ... bilmiyorum güzelim artık onu gittiğimde söyleyeceğim doktora netten araştırdım dondormak daha iyi diye okudum söyleyeyim bakalım ne diycek
merhaba kızlar nasılsınız?
bi kaç gündür giremedim herkesler iyimi?
beni soracak olursanız enfeksiyonum nüksetti yine dr gittim
usg baktı adet yakınmı dedi 3-4 güne olurum dedim
rahim duvarın kalın dedi bi tahlil ver dedi tabiki sonuç 0
c.tesi akşamından beri de leke şeklinde adet oldum...
ayy kızlar c.tesi çorba pişirdim aldım abimlere gittik
meğer tüpü açık bırakmışım eşim de izinliydi tüm gün uyudu ayy Allahım korudu yoksa adam zehirlenirdi.
ay aklıma geldikçe aklım çıkıyo
merhaba kızlar 2 haftadır korunmuyoruZ fakat son 5 gundur midem bulanıyor .sabahları bile fakat adet olmama daha 10 gun var kafam karıştı yaa...test alayımmı yoksa beklıyeyimmi ???
merhaba kızlar 2 haftadır korunmuyoruZ fakat son 5 gundur midem bulanıyor .sabahları bile fakat adet olmama daha 10 gun var kafam karıştı yaa...test alayımmı yoksa beklıyeyimmi ???
cok cok gecmis olsun ucuz atlatmissiniz hemen sadakasini verin bnce bir daha yasamazsiniz insallah boyle bir durum cok kotu bir sey atlatmissiniz rabbim beterinden korusun
cok gecmis olsun tekrar
çok çok geçmiş olsun canım....
ben de o zaman rahatsızlığımı bile düşünmedim . çünkü ilk kez alttan muayene oluyordum ve onun büyük stresi içindeydim. dondurcaz dediği zaman tekrar muayene olacağım aklımdan çıkmadı.
benimde akıntım yoktu. şikayetim yoktu. acı ağrı bişi yoktu. fitil kullanırken sanki fitilin kalıntıları akıntı olarak geri geliyordu.
çok şükür 4sene geçti üzerinden bi sıkıntım olmadı bi daha.
tekrar geçmiş olsun bakalım. halledilemeyen bir problem değil bu. çevremde çoğu insan yaşamış.
bende ilk kez alttan muayene oldum onun stresi bir yandan bide üstüne rahatsızlığımı söyleyince dumura uğradım evet fitili kullandığım gecenin sabahı akıntıyla birlikte parçacıklar çıkıyo bakalım haftaya belli olur sonuç hayırlsı inş bi daha yaşamam bu sorunu
İnsallaah canım. Merak etme rahat ol. Dondurma işlemini yaparken ekranda ben izledim serinlik oluyor sadece. Yaktiranlarda yanık kokuları aldıklarını söylüyorlar. Hayırlı haberlerini alırız insallah
günaydın kızlar nasılsınız?
hakemcim hayırdır yara falanmı var?
dondurma işleminden korkma cnm 2 kez yaptırdım rahat ol...
kızlar uğramaz oldunuz be yaaa
kızlar bana yardım edinnn
slm
geçen hafta dr gittim 16-8-2011 enfeksiyon için usg baktı adetin ne zaman dedi.
20-21 de olması lazım dedim.rahim duvarın çok kalın ama o kadar kısa sürede adet olamazsın dedi.
beta hcg istedi yaptım geldim bebek yok dedi. antibiyotik ve fitiller verdi.
ayın 21 de lekelenmem başladı ama kan değil kahverengi leke dün ise öğleden sonra inanılmaz sancı
ve kanamam başladı eşimi aradım aldı beni eve gittik.eşim oruç diye kıyamadım dr gidelimmi dedi yok biraz dinleneyim dedim.
bi çorba yaptı içtim ağrı kesici attım
ağlaya ağlaya kıvrandım.iftar vakti uyumuşum eşim uyandırdı iyimisin falan diye.
lavaboya gittim ki afedersiniz pedimin üstünde kocaman et parçası şok oldum
hemen eşime seslendim gösterdim o da çok şaşırdı.sancım biraz azalmıştı ama kanama devam ediyodu
aradan 3-4 saat geçti bi parça daha düştü...
sabah dr gittim adam bana soruyo gebe mi kaldın acaba diyo
dedim hocam geçen hafta yok dediniz bi daha bakalım dedi.
sanırım dr de hastanenin labratuarına güvenmiyo çünkü geçen aylarda ploraktinime bakıldı 33
aynı gün özelden de yap getir dedi yaptım 15 çıktı
acaba diyorum bebek vardı da gitti mi moralim çok berbat kızlar
sonucumu öğleden sonra alıcam bu 2. defa oluyo sizce ne olabilir ki?
canım çok geçmiş olsun üzüldüm.... ya hamile olsaydın testlerden falan bir şekide doktor anlardı ...acaba regli olamadın diyemi parça halinde geldi hemen bi doktora git muayene ol ya tatlım delirdin mi yok eşim yorgun falan gitmeliydin hmen dinlenmekle falan geçcek bişi mi ilaçları kullandın mı peki onların etkisi olabilirmiki
cnm geçen hafta dr gittim tahlil yaptı yok dedi zaten adet günümde lekelenme başladı
dr kalsa geçen hafta usg baktı ve rahim duvarın kalın yakında adet yok dedi.ağır bi antibiyotik kullandım
bi de fitiller...
eğer emin olsaydı bugün tekrar ne diye tahlil istedi ki..
tahlile göre de bişey diyemedi zaten parçayı görmesi gerekiyomuş off Allahım yardım et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?