Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Asifirari

senin bebişler ikizmi nasıl biri erkek biri kız o kadar şanslısın ki ..bu süper bi durum..... Tüp bebekmi yaptın nasıl oluyo bu ikiz bebek oluşumu acaba

Asifirari

senin bebişler ikizmi nasıl biri erkek biri kız o kadar şanslısın ki ..bu süper bi durum..... Tüp bebekmi yaptın nasıl oluyo bu ikiz bebek oluşumu acaba

evet canim ikizler cift yumurta ikizi canim ayri cinsiyet olabiliyor iste tüp bebek degil canim
yumurta gelistirici igne ve catlatma ignesi kullandim böyle oldu bebislerim darisi olmayanlarin basina

Net kopmustu gelem bilmedu bir turlu allh kolaylik versin hayirlisiyla bitirsende tasinma islemlzrini
Sende duzenlesen herseyini insani da kasar oyle isler canim neden cuktiki yara cokda CAN yakar
Gecmis olSun

anladim canim sagolasin agrim var bugün benimde
tasinma cok bisey degil özel esyalar bide mutfak esyalarimi topliycam o kadar ama ben üsengecim bugün saliya mutlaka cikiyoruz burdan
ki yeni kiracilar geliyor burayda sen nasilsin?

merhaba canım benim de evlendiğimiz ilk yıl rahim ağzında yara vardı. ben sadece fitil kullandım galiba. ve yararyı dondurttum. sonra da bir sorun olmadı canım. yakmak yerine dondurmayı daha çok öneriyorlar galiba. istersen bir araştır. geçmiş olsun.....

Al bendende o kadar canim ya uyudum uyuycam o derece azcik disari ciktim peltim cikti:85::85:

ya ben zaten 1-2 ye kadar uyuyorum. yatsam daha yatıcam. çok zor kalkıyorum yataktan ve halsiz kalkıyorum. bu aralar böle. sahura uynınca heralde uykum bölünüyo ve verimli bir uykum olmuyo galiba....
bu da bütün günümün öyle geçmesine sebep oluyo...

olabilir canim havalarda sicaksa bende cok uyuyom valla ama gece uyuymiyoum nefesim tikaniyo artik

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 29 haftalık(Kız)(Erkek)
Bahar1212 hamile 27 haftalık(erkek)
Nissam hamile 26 haftalık (kız)
Nalan86 hamile 24 haftalık
Evanur hamile 24 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 24 haftalık
Tuanafunda hamile 23 haftalık
Rojda0819 hamile 22 haftalık
Epsilonsigma hamile 20 haftalık
Beklemede hamile 18 haftalık
Kayyum hamile 18 haftalık
AdaESILA hamile 15 haftalık
Arwen83 Hamile 14 haftalık
Nurdansalim Hamile 9 haftalık
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Saribuyu Hamile 9 haftalık
Sislicamm 17 Haziran. Beklemede
Makinist 23 Haziran. Beklemede
Bianka 27 Haziran. Beklemede
Sub 27 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 1 Temmuz. Beklemede
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Gul1182 10 Temmuz. Beklemede
Ozgur80 12 Temmuz. Beklemede
Sevser 24 Temmuz. Beklemede
Mavusbebek 30 Temmuz. Beklemede
Haskena ....Temmuz. Beklemede
Sarıbeybi ....Temmuz. Beklemede
Mukumukumuk Hamile 6haftalik
Gyaman 4 Ağustos. Beklemede
Paristebirgece Hamile 5 haftalık
Byzg 9 Ağustos. Beklemede
Hakem 7 Eylül. Beklemede

anladim canim sagolasin agrim var bugün benimde
tasinma cok bisey degil özel esyalar bide mutfak esyalarimi topliycam o kadar ama ben üsengecim bugün saliya mutlaka cikiyoruz burdan
ki yeni kiracilar geliyor burayda sen nasilsin?

Yok be tatlim miskinlikle alakasi yok insan yinede telas yapyr isde hic sevmem tasinma islemlzrini

Cnm dikkat et kendine oldugu yere kadar bol bol dinlen
Ben bazen sikinti basiyor nefesim daraliyor bebek migdeme ciktikca canimi yakiyor anlayacgn 24.hadtdn snra
Basladi onceden hic hissetmezdim bebisi var mi yok mu blli degldi simdi oyle degil rabbim saglik versin sukurler olSun buna s'en hepden iki tane var allh kolaylik versin kusura bkma unutkanligm cok demistin bna dogum tarijini ama unuttm yaknmiydi

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 29 haftalık(Kız)(Erkek)
Bahar1212 hamile 27 haftalık(erkek)
Nissam hamile 26 haftalık (kız)
Nalan86 hamile 24 haftalık
Evanur hamile 24 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 24 haftalık
Tuanafunda hamile 23 haftalık
Rojda0819 hamile 22 haftalık
Epsilonsigma hamile 20 haftalık
Beklemede hamile 18 haftalık
Kayyum hamile 18 haftalık
AdaESILA hamile 15 haftalık
Arwen83 Hamile 16 haftalık
Nurdansalim Hamile 9 haftalık
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Saribuyu Hamile 9 haftalık
Sislicamm 17 Haziran. Beklemede
Makinist 23 Haziran. Beklemede
Bianka 27 Haziran. Beklemede
Sub 27 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 1 Temmuz. Beklemede
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Gul1182 10 Temmuz. Beklemede
Ozgur80 12 Temmuz. Beklemede
Sevser 24 Temmuz. Beklemede
Mavusbebek 30 Temmuz. Beklemede
Haskena ....Temmuz. Beklemede
Sarıbeybi ....Temmuz. Beklemede
Mukumukumuk Hamile 6haftalik
Gyaman 4 Ağustos. Beklemede
Paristebirgece Hamile 5 haftalık
Byzg 9 Ağustos. Beklemede
Hakem 7 Eylül. Beklemede

teşekkür ederim canım ben ilk duyduğumda şok oldum zaten hiç bir belirti yaşamadım doğrusu akıntı var dedi fitil kullanıyorum ama anlatamam nasıl akıntı olduğunu hiç akıntım yoktu şaşırdım nerden geliyor bu diye ... bilmiyorum güzelim artık onu gittiğimde söyleyeceğim doktora netten araştırdım dondormak daha iyi diye okudum söyleyeyim bakalım ne diycek

nasilsiniz bugun herkese hayirli ramazanlar....

asicim merak ettim seni dun agrilarin var demistin bugun daha iyisindir insallah topige girdin mi mutlaka yaz iyiyim diye aklimdasin.....

uzun zamandır girmiyordum moralim çok bozuluyordu sürekli bebek konusu düşünmeye başlamıştım buraya girdikçe içimdeki istek 2 ye katlanmıştı ve her ay regl olmak beni üzüyordu ama ara verdim tatile gittik ve döndükten bir ay sonra yani en son 1temmuzda regl oldum ve şuan 7 hafta 3 günlük hamileyim çok mutluyum ama çokta kötüyüm böyle olacağımı bilmiyordum serumlar ile ayakta duruyorum sürekli hiç bir şey yiyemiyorumm devamlı istifraa vücudum bebeğime alışamadı ve tepki veriyormuş en basit anlatımı :) ama geçicek inşallah anne olmak şimdiden çok zor ve farklı bir his ALLAH İSTEYEN HERKESE BU DUYGULARI YAŞATSIN VE SAĞLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİPPPPPPP ETSİNN İNŞALLAH..........

merhaba kızlar nasılsınız?
bi kaç gündür giremedim herkesler iyimi?
beni soracak olursanız enfeksiyonum nüksetti yine dr gittim
usg baktı adet yakınmı dedi 3-4 güne olurum dedim
rahim duvarın kalın dedi bi tahlil ver dedi tabiki sonuç 0
c.tesi akşamından beri de leke şeklinde adet oldum...
ayy kızlar c.tesi çorba pişirdim aldım abimlere gittik
meğer tüpü açık bırakmışım eşim de izinliydi tüm gün uyudu ayy Allahım korudu yoksa adam zehirlenirdi.
ay aklıma geldikçe aklım çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…