ben geldim nasilsiniz bugn
Asifirari
senin bebişler ikizmi nasıl biri erkek biri kız o kadar şanslısın ki ..bu süper bi durum..... Tüp bebekmi yaptın nasıl oluyo bu ikiz bebek oluşumu acaba
cevap verdim ama gitmissin sen coktan
Net kopmustu gelem bilmedu bir turlu allh kolaylik versin hayirlisiyla bitirsende tasinma islemlzrini
Sende duzenlesen herseyini insani da kasar oyle isler canim neden cuktiki yara cokda CAN yakar
Gecmis olSun
slm canım nasılsın neler yapıyorsun... perşembe doktora gittim işte rahim ağzında yara var dedi fitil ve krem verdi 6 gün kullancam sonra smear testi yapcakmış yakcam falan dedii sonra akıntın var dedii ama dedim ben şimdiye kadar neden hissetmedim tedavi uygulayacaz dedii normal mi hormonlarıma baktı normal dedi
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
selam canim iyi olmaya calisiyouz iste sen nasilsin ??
ben de iyiyim miskin miskin günler geçiriorum evimde...:)
Al bendende o kadar canim ya uyudum uyuycam o derece azcik disari ciktim peltim cikti:85::85:
ya ben zaten 1-2 ye kadar uyuyorum. yatsam daha yatıcam. çok zor kalkıyorum yataktan ve halsiz kalkıyorum. bu aralar böle. sahura uynınca heralde uykum bölünüyo ve verimli bir uykum olmuyo galiba....
bu da bütün günümün öyle geçmesine sebep oluyo...
anladim canim sagolasin agrim var bugün benimde
tasinma cok bisey degil özel esyalar bide mutfak esyalarimi topliycam o kadar ama ben üsengecim bugün saliya mutlaka cikiyoruz burdan
ki yeni kiracilar geliyor burayda sen nasilsin?
merhaba canım benim de evlendiğimiz ilk yıl rahim ağzında yara vardı. ben sadece fitil kullandım galiba. ve yararyı dondurttum. sonra da bir sorun olmadı canım. yakmak yerine dondurmayı daha çok öneriyorlar galiba. istersen bir araştır. geçmiş olsun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?