cnm geçen hafta dr gittim tahlil yaptı yok dedi zaten adet günümde lekelenme başladı
dr kalsa geçen hafta usg baktı ve rahim duvarın kalın yakında adet yok dedi.ağır bi antibiyotik kullandım
bi de fitiller...
eğer emin olsaydı bugün tekrar ne diye tahlil istedi ki..
tahlile göre de bişey diyemedi zaten parçayı görmesi gerekiyomuş off Allahım yardım et
nasilsiniz bugun herkese hayirli ramazanlar....
asicim merak ettim seni dun agrilarin var demistin bugun daha iyisindir insallah topige girdin mi mutlaka yaz iyiyim diye aklimdasin.....
slm herkese hayırlı cumalar bir kaç ay aradan sonra tekrar aranıza döndüm bugün 7 haftalık hamile oldugumu öğrendim rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin bu güzel günde ben pko hastasıyım tedavi gördüm ama hamilelik olmadı şuan beklenmedik bir anda hamile oldugumu öğrendim sizlerle paylaşmak istedim umudunuzu kesmeyin dr bana iğne tedavisi görmen lazım sende yumurtalar gelişmiyo demişti ve ben ara vermiştim .......
ben eylülde karar verdim canım kasımdada hamile olduğumu ögrendim ama malesef düştü doktorun verdiği süre bitti bu ay tekrar deniycez Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bebişler versin hepimize inşlhh
Arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza. 4 aydır gebe kalmak istiyorum. 9 ay yasmin kullandım. Netten birsürü şeyler okudum kafam karıştı. Ovulasyon testi almamın faydası olurmu ayrıca benim tsh değerim yüksek çıkıyor benim gibi tsh yüksek olan varmı? Gebe kalmakta sorun yaşadılar mı?
Selam herkese kizlar islerim bitmesede araniza döndük nasilsiniz?herkesin Mübarek KADIR gecesi mübarek olsun Dualariniz kabul olsun insallahhhh
Selam evacim merak etmisin beni sagolasin evi tasidik biliyosun o net yoktu indir kaldri bilmem ne anca bitti
ne zormus daha tam yerlesme olmadi ama cok sükür yavas yavas oluyo gibi dün kramp girmisti ayaklarima nedense
hastaneye gittik bebekler iyi dedi ama dogumun yakin oldugunu da söylede 3 yada hafta sonra olabilri diyor hayirlisi bakalim
ikizler cok durmiycak heralde neysee saglik olsun sen nasilsin umarim bebisinde iyidir kendine iyi bak görüsürüz
tebrik ederim canim ALLAH saglikla kucaginada almayi nasip etsin insallah
ALLAH olmayan herkese versin bu mübarek gecede
allah razi olsun seninde kandilin mubarek olsun nice kandillere insallahhhhh......:13:
ayyy canim yaaa cok da yorulmusdursun heee cok iyi bilirim tasinamanin verdigi yorgunluklari kaldiki birde hamilesin allah yardimcin olsun unutttum biliyormusun tasinacagini bu aralar unutkanliklarim cok kusurakalma buyuzden bebis iyi sukurler olsun rabbime....kendine cok iyi bak bebislerinede
Amin canim insallah
tabiki insan yoruluyor ama ne yapalim mecburuz iste zaten esim cok kizdi is yapiyorum diye
artik daha yavas davrsniyorum daha dikkatliyim sizlerinde iyi olmasina sevindim unutkanlik bendede oluyor canim
arada dalgin oluyor insan cok sükür bizde iyiyiz simdilik zaman ne gösterir bilinmez tabiki kimseler gelmemis topige ne olduki bu kizlara
bende dogumdan sonra giremem heralde fazla:97::97:vakktim olurmukiselam verir kacarim artik :79:
merhaba kızlar bugun regl olmam gerekıodu olmadım kan tahlılınde hcg 30,7 cıktı sızce hamılemıyım
merhaba kızlar bugun regl olmam gerekıodu olmadım kan tahlılınde hcg 30,7 cıktı sızce hamılemıyım
hamilesin canım adetinden kaç gün geçti?
uzun zamandır girmiyordum moralim çok bozuluyordu sürekli bebek konusu düşünmeye başlamıştım buraya girdikçe içimdeki istek 2 ye katlanmıştı ve her ay regl olmak beni üzüyordu ama ara verdim tatile gittik ve döndükten bir ay sonra yani en son 1temmuzda regl oldum ve şuan 7 hafta 3 günlük hamileyim çok mutluyum ama çokta kötüyüm böyle olacağımı bilmiyordum serumlar ile ayakta duruyorum sürekli hiç bir şey yiyemiyorumm devamlı istifraa vücudum bebeğime alışamadı ve tepki veriyormuş en basit anlatımı :) ama geçicek inşallah anne olmak şimdiden çok zor ve farklı bir his ALLAH İSTEYEN HERKESE BU DUYGULARI YAŞATSIN VE SAĞLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİPPPPPPP ETSİNN İNŞALLAH..........
Selam evacim biz geldik nasilsin?
tatlim ben ihtimal vermiyorum bebek olduguna dair 16gunluk hamileydim beyaz bir nokta gordu dr.ve bnde gormustum o noktayi illakki dr.olmak sart degil iananki hemen
gosteriyor kendini dusun yani 16gunlukdu keisnlikle gozukurdu...bnce ilaclarin etkisinden dolayi kanama oldun bir agri kesiciyle kesilecek agri degildir dusuk emin ol tahlil
yapmasinin sebebi bnce antobiyotik ilaclarinin verdigi hasara bakmasi...ihtimal vermiyorum bebek vardir diye cok dusuk ihtimal bnce ilaclar agir geldi parcayi zaten parcadn
ne anlayacakki rahimde et parcasi bebekde icimizde olan butun organlar et parcasi bnce baska sey dusunuyor ilaclarin etkisi bnce kesinlikle gitmen lazimdi dr.a dinlemkle olacak
isler degil bunlar bnce baska bir sey gecmis olsun....haberini yazarsin sonra ne oldugunu bnde cok merak ettim ama ben bebege ihtimal vermiyorum...tabikide tahlil istemek
zorunda cunku kanama olmussun bilmiyorumda bnce dr.un aninda almasi lazim seni acil olarak
panik yapma kan pıhtılaşması olabilir regli dönemindeymişsin normal durum olabilir çünkü dönem dönem bayanlarda olur bu pıhtı şekilde atar dışarı ama bekle bakalım doktor ne diyecek mutlaka yaz buraya merak etmeyelim
slm herkese hayırlı cumalar bir kaç ay aradan sonra tekrar aranıza döndüm bugün 7 haftalık hamile oldugumu öğrendim rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin bu güzel günde ben pko hastasıyım tedavi gördüm ama hamilelik olmadı şuan beklenmedik bir anda hamile oldugumu öğrendim sizlerle paylaşmak istedim umudunuzu kesmeyin dr bana iğne tedavisi görmen lazım sende yumurtalar gelişmiyo demişti ve ben ara vermiştim .......
Hosglnz gormedim seni sukurler olSun iyiyiz bayram telasi yarin kayinvalidemin oraya gidecm tatlilar falan yapilcak yardim amacli bu aksmda iftardaydik vay be ramazanda bitti yarin son gun ne cabukda sayili gunler geciyor daha Dun Gibi hatirliyorm esimin bna ramazanin bitmesine 28gun kaldi dédgini yarin allhn izniyle son....aaaaa nerde bu millet nerdesiniz vallhi ozledim heeeeee
S'en nasisun yerlestin mi baya bebislerin nasil sancilarin varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?