Sagol canim, Turkiyeye gidersem Ordan getiririm bir arkadsim var 2 ay var donmesine ondanda isteyebilirim. 2 ay da bunu kullanirim.Canım seni de ekliyorum listeye....
Folik asite gebelikten en az 3 ay önce başlayın diyorlar,o yüzden iyi yapmışın....
Arkadasim 2 ay sonra gelicek ondan once gelen olurmu bilmiyorum bir sekilde temin etmeye calisicam artik. magnezyumda almam lazimmis dimi? ya 2,5 sene gecti cok ta iyi hatirlamiyorum. elevit diye birsey kullandim birde suya atip icilen birsey magnezyummuydu bilemiyorum. gebelik kesinlessinde iyice ogrenirim artik :)evet çok haklısın çok önemli kullanmak günde bir tane alman iyi eğer türkiyede varsa tanıdıkların istersen burdan sana yollarlar...
Canım günlük 400mg yeterli o yüzden günde 1 tane alman gerekiyor....
Arkadasim 2 ay sonra gelicek ondan once gelen olurmu bilmiyorum bir sekilde temin etmeye calisicam artik. magnezyumda almam lazimmis dimi? ya 2,5 sene gecti cok ta iyi hatirlamiyorum. elevit diye birsey kullandim birde suya atip icilen birsey magnezyummuydu bilemiyorum. gebelik kesinlessinde iyice ogrenirim artik :)
Allah gönlüne göre versin hayatım inşallah kısa zamanda meleğine kavuşursun
Sagol canim, Turkiyeye gidersem Ordan getiririm bir arkadsim var 2 ay var donmesine ondanda isteyebilirim. 2 ay da bunu kullanirim.
Arkadasim 2 ay sonra gelicek ondan once gelen olurmu bilmiyorum bir sekilde temin etmeye calisicam artik. magnezyumda almam lazimmis dimi? ya 2,5 sene gecti cok ta iyi hatirlamiyorum. elevit diye birsey kullandim birde suya atip icilen birsey magnezyummuydu bilemiyorum. gebelik kesinlessinde iyice ogrenirim artik :)
Sagol canim dogru kullaniyorum demekki.
bu arada kizlar ayiptir demesi benim vajinamda sanki yumusama var, beyaz akintida geldi. ustelik su cizgi varya kahverengi oda cikti yani aslinda o cizgiye dikkat etmemistim bir topicte arkadas bakbakalim varmi dedi aa bir baktim var onceden de varmiydi emin degilim. cok umutlanmaya basladim bugunu saymazsam 1 hafta kaldi tam olarak.
Sagol canim cumlesiyle insallahAllah gönlüne göre versin hayatım inşallah kısa zamanda meleğine kavuşursun
Kız hangi kahverengi çizgi o?
Bilmediğim değişik bi belirti galiba.....:81:
(Ben her adetimden önce bilinen bütün gebelik belirtilerini yaşıyorum da....O yüzden de değişik bi belirti arıyorum....)
Canım geçmiş olsun....
Doktorun bi sorun olmadığını söylediyse içini ferah tut canım...
Kanaman çok mu fazla?
Bizim hamile arkadaşların bazılarında da oldu ama azdı bildiğim kadarıyla....
10 gündür bende hamileyim zannediyorum güya iki bayrami birden yasadim. kimyasal gebelikmishem kanda hem idrarda pozitif cikti; sonra kanama basliyinca korkup doktora gittim doktor vajinada yara var kan ordan geliyo dedi. ben almanyadayim yenide geldim dillerindende anlamiyorum arkadas anlatti. tabi sevindim ogün cok az kanamam oldu ertesi gün kanamam cogalinca telas yaptim, doktoru arattim hormon degerim düsükmüs adet görebilmisim normalmis güya... benim annemde hamileleikte üstüne adet görmüs dedim anneme cekmisim. neyse esimi aramislar gelsin kan versin diye bu defa hormonlar düsmüs tabi yani bebek yok artik bende keseyi görüp kalp atislarini duyacagim günü heyecanla bekleyip sevdiklerimle paylasiyorum bunu güya ha bu arada ilk doktora kanama sikayetiyle gittigimde vajinada 1 mm bebegide görüyorum dedi ee bende daha 4+5günlük diye normaldir diyorum hatta doktorun yanindaki kizcagazda heyecanla bana gösteriyor iste bu diye alt üst oldum psikolojim berbat durumda aile büyüklerini üzdüm onlar tabi benim üzülmeme üzüldüler ((
10 gündür bende hamileyim zannediyorum güya iki bayrami birden yasadim. kimyasal gebelikmishem kanda hem idrarda pozitif cikti; sonra kanama basliyinca korkup doktora gittim doktor vajinada yara var kan ordan geliyo dedi. ben almanyadayim yenide geldim dillerindende anlamiyorum arkadas anlatti. tabi sevindim ogün cok az kanamam oldu ertesi gün kanamam cogalinca telas yaptim, doktoru arattim hormon degerim düsükmüs adet görebilmisim normalmis güya... benim annemde hamileleikte üstüne adet görmüs dedim anneme cekmisim. neyse esimi aramislar gelsin kan versin diye bu defa hormonlar düsmüs tabi yani bebek yok artik bende keseyi görüp kalp atislarini duyacagim günü heyecanla bekleyip sevdiklerimle paylasiyorum bunu güya ha bu arada ilk doktora kanama sikayetiyle gittigimde vajinada 1 mm bebegide görüyorum dedi ee bende daha 4+5günlük diye normaldir diyorum hatta doktorun yanindaki kizcagazda heyecanla bana gösteriyor iste bu diye alt üst oldum psikolojim berbat durumda aile büyüklerini üzdüm onlar tabi benim üzülmeme üzüldüler ((
Rabbim ne eylerse guzel eylermis cok gecmis olSun insallh birdaha yasamazsin Boyle birsey
Zor biliyorm ama sabir isde s'en dualarini eksik etme yine vardir bir bildign allhin dr un bebegi
Gordugunu soyluyor yanlis okumadysam vajinal kontrolde gorunduyse bebek hatda1mm bile oldugunu
Soylediyse nasil kimyasal gebelik olabilirki bnce gozden kacirilan bir sey var
Rabbim ne eylerse guzel eylermis cok gecmis olSun insallh birdaha yasamazsin Boyle birsey
Zor biliyorm ama sabir isde s'en dualarini eksik etme yine vardir bir bildign allhin dr un bebegi
Gordugunu soyluyor yanlis okumadysam vajinal kontrolde gorunduyse bebek hatda1mm bile oldugunu
Soylediyse nasil kimyasal gebelik olabilirki bnce gozden kacirilan bir sey var
Sagol canim cumlesiyle insallah
Canim gobek deliginden baslayip asagi kadar inen dik bir cizgi bak bakalim varmi. kahverengi?
artik bebek yok malesef kimyasal gebelikmis:
artik bebek yok malesef kimyasal gebelikmis:
Gittik sonra sukurler olSun bir sey cikmadi ama oldum bugun aclikdn hala yémk
Yiyorm diymadim bir turlu bebekde iyi dedi 27haftalikmisim aralik 2dedi dogumu
Hersey yolunda s'en nasilsin iymisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?