Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

canim cok gecmisolsun Allah sabrini versin, cok zor biliyorum insallah en kisa zamanda bebgne kavusursun,
dunyada nasibi yokmus canim oyle dusun. ama bir arkadas yazmis nasil kimyasal gebelik diye bende aynisini dusunuyorum. benim gecen ay adetime 2 gun kala yaptigim testte cok silik 2. cizgi cikti ertesi gun koyulasir diye bekledim ama cizgiden eser yok. zaten gunumdede oldum cok bitkindim ama o aralar. ama adetim gecmemisti.
tam adet gunumdede hastalandim ve biraz uzun surdu bitmesi bence o kimyasal gebelikti. oyle 1mm oldugunuda sanmiyorum. demem oki senin hem kanda hemde idrarda ciktis netmiydi cisgin kanda deger kacti
gorundugune gore baya yuksek olmali. bence dil bilen biriyle baska bir doktora git etraflica anlat derdini.
eger bir sorun varsa simdiden onlemini al. Allah sabir versin canim.

Son düzenleme:
Gittik sonra sukurler olSun bir sey cikmadi ama oldum bugun aclikdn hala yémk
Yiyorm diymadim bir turlu bebekde iyi dedi 27haftalikmisim aralik 2dedi dogumu
Hersey yolunda s'en nasilsin iymisin

Masallah canim bebise ne güzel sorunsuz gecmis hersey sevindim
ALLAH saglikla dogurmamizi nasip etsin sanki her an doguracakmisim gibi midem cok yaniyor
bugünde bebeklerin camasirlarini yikayim dedim kontrole gittik iyi dedi 10 gün sonra yine gitcez ama hastaneye ondan 1 hafta sonra yine kendi doktouma sürekli
gözetim altindayiz biz artik

Neden canım kayıp mı oldu kahverengi çizgi?

Canim cizgi var da kizimin karnina baktim ondada var demekki bizde genetik yani o anlamda yazdim
bu arada cok ayip belki ama vajina yumusamasi varmi birilerinde ya??
benim bariz degisiklikler var ama adet icin mi yoksa gebelik yuzunden mi bilemedim. birde az az akintim var ama
islaklik hissetmiyorum elime cok afedersiniz beyaz krem gibi geliyor camasirimda sari oluyor ???

Anladım canım....

Kızının hamileliğindeki belirtilerin nelerdi hatırlamıyor musun canım?

Akıntı artması ,kasıklarda batmalar,göğüslerdeki damar yeşillenmeleri,sık idrara çıkma,göğüs acımaları,ayaklarımda ağrı,gözbebeği büyümesi gibi....

Ben daha öncede dedim ya canım bu belirtileri ben her adetimden önce yaşıyorum....

Gerçekten hamile olduğumda ne gibi belirtiler olacak çok merak ediyorum yani....

Canim valla ben ilk bebegimde hic birsey anlamadim halsizlik var diye kendimi usuttum saniyordum.
Esim suphelendide test yaptik sonra kan testiyle kesinlesti ama ben snairim ogrendigimde 5 haftalik yada daha fazlaydi
ama gecen nisanda kaybettigim bebegimde ihtas verken birden kesildim hicbirsey yiyemedim.
en belirgin ozellikle mide bulantisi benii mahvetmisti. ben yine usuttugumu sandim ama banyoda dus alirken su gogsumun ucuna degdi sizim sizim sizladi birde sut geliyor gibi damarlar acimisti ama ondada bebek buyukmus
yani adeti yine 1-2 hafta gecmistir canim akintimin fazla oldugunuda hatirliyorum. ama dedigim gibi ben ilk muayenede kalp atislarini duydum ama dr alttan ultrasonla bakti. son adet tarihimide bilmedigim icin haftasini tahmin edemedim aikcasi.

kızlar doktordan geldim 4 hafta 6 günlük hamileyim keseyi gördük bebeğim güzel yerleşmiş ilk fotomuzuda çekildik bide elevit diye bi vitamin verdi çok güzel bi duygu Allahım isteyen herkese nasib etsin inşallah Aysu canım bende ekle listeye

Son düzenleme:

hayirli olsun canim benim bile icim kipir kipir oldu. Saglikla kucagina almayi nasip etsin Mevlam
cok sevindim.

sat kacti canim senin ve en demode soru :) belirtilerin nelerdi yazarsan cok sevirim.

hayirli olsun canim benim bile icim kipir kipir oldu. Saglikla kucagina almayi nasip etsin Mevlam
cok sevindim.

sat kacti canim senin ve en demode soru :) belirtilerin nelerdi yazarsan cok sevirim.

canım benim çok sağol Allah isteyen herkese nasib etsin canım benim sat 30 temmuzdu adetim 30 günde bir olur, benim belirtilerime gelince inan olabilecek bütün belirtileri yaşadım bi tek mide bulantısı ve kusma yok Allaha çok şükür olmasında, ilk önce alt karnımda şişlik ve kasıklarımda ağrı olmaya başladı ama canım bu ağrı sanki su kaynarda fokur fokur baloncuklar çıkar ya öyle bişeydi sanki kasıklarım kaynıyordu, belimde ağrıyordu, kokulara karşı çok duyarlı oldum, normalde hiç sinirli biri değilimdir sinirlerim çok bozuktu, göğüslerim büyüdü ve ağrılıydı ha bide ateşim var ama başım ağrımıyordu, iştahımda artmıştı ne yemek görsem yemek istiyordum ha bide senin merak ettiğin afedersin vajinada yumuşaklık var ve çok az akıntı, bi tek kasıklarımdaki kaynama hariç diğerleri devam ediyor Allaha çok şükür canım çok istiyordum hep dua ediyordum iyi bir dr sayesinde isteğime kavuştum Allah ondan razı olsun Allah isteyen herkese nasib etsin ha kızlar bu arada ben ankarada oturuyorum önümüzdeki hafta cuma ağrıya taşınıyorum eşim oraya atandı bana dua edin olurmu orda yalnızım bütün işleri yalnız yapıcam:18::18:

hadi gözün aydin canim insan görmeyince inanmiyor tabiki
ALLAH kucagina almayida nasip etsin insallah
masallah bebise

Canım süper bi haber bu....

Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım....

Tamam canım hemen düzenliyorum listede....

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 32 haftalık(Kız)(Erkek)
Bahar1212 hamile 30 haftalık(erkek)
Nissam hamile 29 haftalık (kız)
Evanur hamile 27 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 25 haftalık
Tuanafunda hamile 25 haftalık
Rojda0819 hamile 25 haftalık
Epsilonsigma hamile 24 haftalık
Beklemede hamile 22 haftalık
Kayyum hamile 21 haftalık
AdaESILA hamile 20 haftalık
Arwen83 Hamile 20 haftalık
Nurdansalim Hamile 17 haftalık
Saribuyu Hamile 15 haftalık
Sewimli54 Hamile 10 haftalık
Mukumukumuk Hamile 9 haftalik
Paristebirgece Hamile 9 haftalık
Zilan84 Hamile 5 haftalık
Laleee 4 Eylül. Beklemede
Gul1182 4 Eylül. Beklemede
Byzg 6 Eylül. Beklemede
Hakem 7 Eylül. Beklemede
Sislicamm 9 Eylül. Beklemede
Makinist 15 Eylül. Beklemede
Yesim83 16 Eylül. Beklemede
Sevser 18 Eylül. Beklemede
Bianka 19 Eylül. Beklemede
Sub 19 Eylül. Beklemede
Edsaz 23 Eylül. Beklemede
Mavusbebek 24 Eylül. Beklemede
Zseda 26 Eylül. Beklemede
Gyaman 30 Eylül. Beklemede
Haskena ....Eylül. Beklemede
Sarıbeybi ....Eylül. Beklemede

İyilik canım nolsun....

Buralarda takıldım durdum bugün....

Senden ne var ne yok?

Bizde doktora gidip geldik sabah esimle hersey iyi dedi bekliyoruz iste bebisleri

esim ise gitti ben eve geldim uyudum biraz sonra bebeklerin camasirlarini yikattim makinada

simdide aksama ne yapsam diye düsünüyorum:97::97::97:

ayy bide dudaklarimi kemirmeye basladim bu ara ben ya kanattim az önce niye alistim ben böyle

Maaşallah bebişlere....

Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım....

Hımm hazırlık yaptın yani bebişlere annesi.....

Ayyy kız onlar bi de kirletcekler o giysileri ne tatlı olacaklar o zaman.....

Aman yemek konusunu hiç sorma zaten al benden de o kadar.....

Hergün ne pişirsem diye düşünmek pişirmekten daha çok zaman alıyor....

Sagol canim cok sükür suan yolunda zaten yikadim ya teyzesi elbiseleri bi komik geldi

elime kücücükler

bugün klinikte bibebek gördük 8 günlük kizdi esimde gidip sevdi ne kadar kücük nasil

kucagima alirim ben diyor korkuyor halen

en iyisi firina tavuk felan atayim pratik olsun demi pilavda yaparim biter daha ne olsun

hadi gözün aydin canim insan görmeyince inanmiyor tabiki
ALLAH kucagina almayida nasip etsin insallah
masallah bebise

sağol canım benim gerçekten öyle gözümle görmeden tam olarak inanamamıştım ama artık varlığından eminim Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin canım seninkilerede maşallahAllah isteyen herkese nasib etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…