- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
canim cok gecmisolsun Allah sabrini versin, cok zor biliyorum insallah en kisa zamanda bebgne kavusursun,10 gündür bende hamileyim zannediyorum güya iki bayrami birden yasadim. kimyasal gebelikmishem kanda hem idrarda pozitif cikti; sonra kanama basliyinca korkup doktora gittim doktor vajinada yara var kan ordan geliyo dedi. ben almanyadayim yenide geldim dillerindende anlamiyorum arkadas anlatti. tabi sevindim ogün cok az kanamam oldu ertesi gün kanamam cogalinca telas yaptim, doktoru arattim hormon degerim düsükmüs adet görebilmisim normalmis güya... benim annemde hamileleikte üstüne adet görmüs dedim anneme cekmisim. neyse esimi aramislar gelsin kan versin diye bu defa hormonlar düsmüs tabi yani bebek yok artik bende keseyi görüp kalp atislarini duyacagim günü heyecanla bekleyip sevdiklerimle paylasiyorum bunu güya ha bu arada ilk doktora kanama sikayetiyle gittigimde vajinada 1 mm bebegide görüyorum dedi ee bende daha 4+5günlük diye normaldir diyorum hatta doktorun yanindaki kizcagazda heyecanla bana gösteriyor iste bu diye alt üst oldum psikolojim berbat durumda aile büyüklerini üzdüm onlar tabi benim üzülmeme üzüldüler ((
bizim cizgi yalan oldu kizimdada gordum belirti kategorisinden cikartiyorum onuKız zaten şimdi yoktur.....
Çünkü adet dönemindeyim....
Gittik sonra sukurler olSun bir sey cikmadi ama oldum bugun aclikdn hala yémk
Yiyorm diymadim bir turlu bebekde iyi dedi 27haftalikmisim aralik 2dedi dogumu
Hersey yolunda s'en nasilsin iymisin
bizim cizgi yalan oldu kizimdada gordum belirti kategorisinden cikartiyorum onu
tek care beklemek son 1 hafta , Allah elimizi kolumuzu bos birakmasin insallah
Neden canım kayıp mı oldu kahverengi çizgi?
Canim cizgi var da kizimin karnina baktim ondada var demekki bizde genetik yani o anlamda yazdim
bu arada cok ayip belki ama vajina yumusamasi varmi birilerinde ya??
benim bariz degisiklikler var ama adet icin mi yoksa gebelik yuzunden mi bilemedim. birde az az akintim var ama
islaklik hissetmiyorum elime cok afedersiniz beyaz krem gibi geliyor camasirimda sari oluyor ???
Anladım canım....
Kızının hamileliğindeki belirtilerin nelerdi hatırlamıyor musun canım?
Akıntı artması ,kasıklarda batmalar,göğüslerdeki damar yeşillenmeleri,sık idrara çıkma,göğüs acımaları,ayaklarımda ağrı,gözbebeği büyümesi gibi....
Ben daha öncede dedim ya canım bu belirtileri ben her adetimden önce yaşıyorum....
Gerçekten hamile olduğumda ne gibi belirtiler olacak çok merak ediyorum yani....
kızlar doktordan geldim 4 hafta 6 günlük hamileyim keseyi gördük bebeğim güzel yerleşmiş ilk fotomuzuda çekildik bide elevit diye bi vitamin verdi çok güzel bi duygu Allahım isteyen herkese nasib etsin inşallah Aysu canım bende ekle listeye
hayirli olsun canim benim bile icim kipir kipir oldu. Saglikla kucagina almayi nasip etsin Mevlam
cok sevindim.
sat kacti canim senin ve en demode soru :) belirtilerin nelerdi yazarsan cok sevirim.
kızlar doktordan geldim 4 hafta 6 günlük hamileyim keseyi gördük bebeğim güzel yerleşmiş ilk fotomuzuda çekildik bide elevit diye bi vitamin verdi çok güzel bi duygu Allahım isteyen herkese nasib etsin inşallah Aysu canım bende ekle listeye
Selam aysucum nasilsin bakalim bugün ?
İyilik canım nolsun....
Buralarda takıldım durdum bugün....
Senden ne var ne yok?
Bizde doktora gidip geldik sabah esimle hersey iyi dedi bekliyoruz iste bebisleri
esim ise gitti ben eve geldim uyudum biraz sonra bebeklerin camasirlarini yikattim makinada
simdide aksama ne yapsam diye düsünüyorum:97::97::97:
ayy bide dudaklarimi kemirmeye basladim bu ara ben ya kanattim az önce niye alistim ben böyle
Maaşallah bebişlere....
Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım....
Hımm hazırlık yaptın yani bebişlere annesi.....
Ayyy kız onlar bi de kirletcekler o giysileri ne tatlı olacaklar o zaman.....
Aman yemek konusunu hiç sorma zaten al benden de o kadar.....
Hergün ne pişirsem diye düşünmek pişirmekten daha çok zaman alıyor....
hadi gözün aydin canim insan görmeyince inanmiyor tabiki
ALLAH kucagina almayida nasip etsin insallah
masallah bebise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?