Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

kayyum ve sinua hoşgeldiniz..

Teşekkürler cnmm. AMA sen böyle olmamalısın .Sonuç ta meleğin şuan bir enerji !VEEE o melek sen neyaparsan yap gelmesi gerektiği zaman gelecek!!!O nedenle yine de sen bilirsin ama toparla kendini Bak ben yeni adet oldum inan şimdi bile dikkatli güzel besleniyorum. Ve hiç moralim bozuk değillll.Bu zamanımın hemen geçmesini diliyorummmm.

valla canım allah yüzüme güldü şu anda 5,5 haftalık hamileyim,1 senelik evliyim ama 6 aydır uğraşıyoduk çok şükür allahım çok aratmadı.

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım....:81:
Topiğimize hamileler geldikçe İnşaallah hamilelerimiz çoğalacak....Ayaklarınızı sürüyün kızlar....

Bu arada hamile bulduk mu biz ( sora sora hala bıkmadık ama.. ) hemen belirtileri soruyoruz...Neydi canım belirtilerin?

Evet canım aslında öyle olmamız lazım, ben 8 aya kadar fazla takmamıştım senin gibi,ama 8 aydan sonra kendimi istesem de tutamaz oldum....

Rabbim tez zamanda meleklerimize kavuşturur inşallahh canım...beklemek çok zor sabretmek çok zor umutsuz değilim ama ne bilim olmayacakmış sanki öyle hissediyorum

slm kk kızları
biraz bebiş mevzularına mola vericeğim o kadar kasıntı haline getirdim ki her ay bekleyip hüsrana uğramaktan sıkıldım.... bu ay kafamı dinlicem...
aynen bende
valla canım allah yüzüme güldü şu anda 5,5 haftalık hamileyim,1 senelik evliyim ama 6 aydır uğraşıyoduk çok şükür allahım çok aratmadı.

Ah ne güzel sağlıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim

6 aydır uğraşıyorduk dedin ya peki hiç böyle stres yapıp umudunu kaybedip kafana taktıgın zamanlar oldumu ?yoksa rahatmıydın?
benimde 5.ay boş çıktı 6.ayıma umut bagladım ama şimdi moralim bozuluyor kafama çok takıyorum stres yapıyorum böyle yaparak olurmu bu iş merak ediyorum ondan sordum

rabbim analı babalı sağ salim kucağınıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin canım....bizleri unutma dua et tamam mı..gebelerin duaları daha çok kabul olurmuş :)

Rabbim tez zamanda meleklerimize kavuşturur inşallahh canım...beklemek çok zor sabretmek çok zor umutsuz değilim ama ne bilim olmayacakmış sanki öyle hissediyorum

Ben öyle hissetmiyorum HADİİİ TOPARLAN SÜREKLİ SEVDİĞİMİZ ŞEYLERİ YİYELİMM ÇOK KENDİMİZİ BU ARLAR YORMAYALIM EŞLERİMİZLE DİYALOGLARA DİKKAT STRES OLMASINNNNNN!!! gÜNLEREDE DİKKAT OLACAKKKK ENERJİMİZZZ YÜNE ENERJİMİZ OLACAK AMA KUCAKLARIMIZDAAAA !!!Haydiiiiiiiiii

selam cnm ... inşallah bir an önce gelir meleklerimiz canım...ne zaman oldun aşılamanı ?

CANIM BEN SUBATIN 7.sinde oldum ignemi bide hap verdi bana onada 11.inde basladim duphaston diye bi hap gecenki 1.asilamada 9 ungünde olmustum adet ama bugün 11 gün oldu bilemiyorum karnim arada agriyor ama bilemedim

Ayyy canım sen bize hep böyle moral ver......
Ben de devam edeyim bu morali yükseltmeye......

Hadi kızlar İnşaallah bu ay topiğimizde herkes hamile kalacak, hamilelik paylaşımları yapıcaz İnşaallah,belirtilerimizi yazıcaz.....:81:

ama ben moral vermedimmmm öyle olalım hastlık atlatmaya çalışmıyoruz .hayatın anlamı gelecekkkk!bende inanıyorummm bnm günüm 17 mart arkadaşlar sizinkiler..

valla canım benim bizde çok istiyoduk özellikle eşim,zaten benide en çok bu strese sokuyodu.adet günlerimde pek düzenli değildi açıkcası 6 ay uğraştık yok yumurtlama günü,yok ayakları havaya dik,yok tuvalete çıkma daha neler neler ama olmuyodu hatta bi kere 10 gün gecikmişti.ve psikolojik olarak hamileyim sanmıştım ama adetim düzensiz olduğu için gecikmişti sadece.sonra son 2 ayki adetime baktım hiç saşmamıştı aynı tarihlerde olmuştum,bu ayda açıkcası artık umudumu yitirmiştim artık dedim zamana bırakcam,hatta ciddi ciddi çalışmak istiyodum artık kafam bayağ dağıldı derken,bi baktım adet günüm geçti dedimki gene adetim gecikti heralde bu ay. ben genelde reglim başladığı andan itibaren 1 saat içinde adet sancılrım başlardı,gene ilk gün baktım kan yok ama kasık ,bel ve bacaklarımda sancı vardı ve tam 4-5 gün falan sürdü.yine 4 yada 5. gündü çok az ama çok az kahverengi leke geldi ben gene dedmki adetim başlicak ama 3-4 gün daha bekledim gene bişi gelmeyince dayanamadım bide göğüslerimde yeşil-mavi damarlar belirginleşti ve hassalaştı.sonra 8. gündü artk dayanamayıp test yaptım ve pozitif çıktı sonrada doktora gittim çok şükür şu anda 5,5 haftalık anne adayıyım,darısı isteyen herkesin başına kızlar,çok değişik bi duygu ya

ne güzelsin ya maşaallah enerji saçıyorsun etrafa canım benim :) inşallahhh tatlım inşallahhhh

çok teşekkür ederim moral oldun bana hergeçen gün daha stres oluyor çünkü insan
stres oldukça olmıcak olmadıkça stres olacak offff nereye kadar dimiiiiiiiiiiiiii bu çember bozulmalı

allah kucağına almayıda nasip eder inş.benimde adetlerim düzensiz galiba bunu fazla kafaya takmamak gerekiyo öyle seviniyorumki bu hamilelik haberlerini okuyunca bizede tatdır allahım bu duyguyu...tebrik ederim keyfini çıkar arkadaşım bu duygunun allah nazarlardan korun inş

bencede kızlar sürekli mutlu olacamız şeyleri yapıp bizi gerecek şeylerden uzak duralım
kayyumcum arada hatırlat bize bacım aklım benim bir karış havadada

son iki aydır benimde adetim düzensizleşti nededir bilemedimm.. geçen ay 18 inde bu ay ise 19unda oldum ..yumurtlama dönemim ne zaman onu bile bilmiyorum artık...oluruna bırakıcam hayırlısı artık napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…