kayyum ve sinua hoşgeldiniz..
kötüyüm canım ya dün regl oldum
valla canım allah yüzüme güldü şu anda 5,5 haftalık hamileyim,1 senelik evliyim ama 6 aydır uğraşıyoduk çok şükür allahım çok aratmadı.
Teşekkürler cnmm. AMA sen böyle olmamalısın .Sonuç ta meleğin şuan bir enerji !VEEE o melek sen neyaparsan yap gelmesi gerektiği zaman gelecek!!!O nedenle yine de sen bilirsin ama toparla kendini Bak ben yeni adet oldum inan şimdi bile dikkatli güzel besleniyorum. Ve hiç moralim bozuk değillll.Bu zamanımın hemen geçmesini diliyorummmm.
Teşekkürler cnmm. AMA sen böyle olmamalısın .Sonuç ta meleğin şuan bir enerji !VEEE o melek sen neyaparsan yap gelmesi gerektiği zaman gelecek!!!O nedenle yine de sen bilirsin ama toparla kendini Bak ben yeni adet oldum inan şimdi bile dikkatli güzel besleniyorum. Ve hiç moralim bozuk değillll.Bu zamanımın hemen geçmesini diliyorummmm.
aynen bendebiraz bebiş mevzularına mola vericeğim o kadar kasıntı haline getirdim ki her ay bekleyip hüsrana uğramaktan sıkıldım.... bu ay kafamı dinlicem...
valla canım allah yüzüme güldü şu anda 5,5 haftalık hamileyim,1 senelik evliyim ama 6 aydır uğraşıyoduk çok şükür allahım çok aratmadı.
Rabbim tez zamanda meleklerimize kavuşturur inşallahh canım...beklemek çok zor sabretmek çok zorumutsuz değilim ama ne bilim olmayacakmış sanki öyle hissediyorum
ÜZÜLME CANIM ALLAH HAYIRLISIN VERSIN iyi düsün iyi olsun bekliycez sabir edecegiz bende bekliyorum 2.ci asilamami oldum hala sonuc yok
ÜZÜLME CANIM ALLAH HAYIRLISIN VERSIN iyi düsün iyi olsun bekliycez sabir edecegiz bende bekliyorum 2.ci asilamami oldum hala sonuc yok
selam cnm ... inşallah bir an önce gelir meleklerimiz canım...ne zaman oldun aşılamanı ?
Ben öyle hissetmiyorum HADİİİ TOPARLAN SÜREKLİ SEVDİĞİMİZ ŞEYLERİ YİYELİMM ÇOK KENDİMİZİ BU ARLAR YORMAYALIM EŞLERİMİZLE DİYALOGLARA DİKKAT STRES OLMASINNNNNN!!! gÜNLEREDE DİKKAT OLACAKKKK ENERJİMİZZZ YÜNE ENERJİMİZ OLACAK AMA KUCAKLARIMIZDAAAA !!!Haydiiiiiiiiii
ayyy canım sen bize hep böyle moral ver......
Ben de devam edeyim bu morali yükseltmeye......
Hadi kızlar inşaallah bu ay topiğimizde herkes hamile kalacak, hamilelik paylaşımları yapıcaz inşaallah,belirtilerimizi yazıcaz.....:81:
Ben öyle hissetmiyorum HADİİİ TOPARLAN SÜREKLİ SEVDİĞİMİZ ŞEYLERİ YİYELİMM ÇOK KENDİMİZİ BU ARLAR YORMAYALIM EŞLERİMİZLE DİYALOGLARA DİKKAT STRES OLMASINNNNNN!!! gÜNLEREDE DİKKAT OLACAKKKK ENERJİMİZZZ YÜNE ENERJİMİZ OLACAK AMA KUCAKLARIMIZDAAAA !!!Haydiiiiiiiiii
valla canım benim bizde çok istiyoduk özellikle eşim,zaten benide en çok bu strese sokuyodu.adet günlerimde pek düzenli değildi açıkcası 6 ay uğraştık yok yumurtlama günü,yok ayakları havaya dik,yok tuvalete çıkma daha neler neler ama olmuyodu hatta bi kere 10 gün gecikmişti.ve psikolojik olarak hamileyim sanmıştım ama adetim düzensiz olduğu için gecikmişti sadece.sonra son 2 ayki adetime baktım hiç saşmamıştı aynı tarihlerde olmuştum,bu ayda açıkcası artık umudumu yitirmiştim artık dedim zamana bırakcam,hatta ciddi ciddi çalışmak istiyodum artık kafam bayağ dağıldı derken,bi baktım adet günüm geçti dedimki gene adetim gecikti heralde bu ay. ben genelde reglim başladığı andan itibaren 1 saat içinde adet sancılrım başlardı,gene ilk gün baktım kan yok ama kasık ,bel ve bacaklarımda sancı vardı ve tam 4-5 gün falan sürdü.yine 4 yada 5. gündü çok az ama çok az kahverengi leke geldi ben gene dedmki adetim başlicak ama 3-4 gün daha bekledim gene bişi gelmeyince dayanamadım bide göğüslerimde yeşil-mavi damarlar belirginleşti ve hassalaştı.sonra 8. gündü artk dayanamayıp test yaptım ve pozitif çıktı sonrada doktora gittim çok şükür şu anda 5,5 haftalık anne adayıyım,darısı isteyen herkesin başına kızlar,çok değişik bi duygu ya
CANIM BEN SUBATIN 7.sinde oldum ignemi bide hap verdi bana onada 11.inde basladim duphaston diye bi hap gecenki 1.asilamada 9 ungünde olmustum adet ama bugün 11 gün oldu bilemiyorum karnim arada agriyor ama bilemedim
allah kucağına almayıda nasip eder inş.benimde adetlerim düzensiz galiba bunu fazla kafaya takmamak gerekiyo öyle seviniyorumki bu hamilelik haberlerini okuyunca bizede tatdır allahım bu duyguyu...tebrik ederim keyfini çıkar arkadaşım bu duygunun allah nazarlardan korun inşvalla canım benim bizde çok istiyoduk özellikle eşim,zaten benide en çok bu strese sokuyodu.adet günlerimde pek düzenli değildi açıkcası 6 ay uğraştık yok yumurtlama günü,yok ayakları havaya dik,yok tuvalete çıkma daha neler neler ama olmuyodu hatta bi kere 10 gün gecikmişti.ve psikolojik olarak hamileyim sanmıştım ama adetim düzensiz olduğu için gecikmişti sadece.sonra son 2 ayki adetime baktım hiç saşmamıştı aynı tarihlerde olmuştum,bu ayda açıkcası artık umudumu yitirmiştim artık dedim zamana bırakcam,hatta ciddi ciddi çalışmak istiyodum artık kafam bayağ dağıldı derken,bi baktım adet günüm geçti dedimki gene adetim gecikti heralde bu ay. ben genelde reglim başladığı andan itibaren 1 saat içinde adet sancılrım başlardı,gene ilk gün baktım kan yok ama kasık ,bel ve bacaklarımda sancı vardı ve tam 4-5 gün falan sürdü.yine 4 yada 5. gündü çok az ama çok az kahverengi leke geldi ben gene dedmki adetim başlicak ama 3-4 gün daha bekledim gene bişi gelmeyince dayanamadım bide göğüslerimde yeşil-mavi damarlar belirginleşti ve hassalaştı.sonra 8. gündü artk dayanamayıp test yaptım ve pozitif çıktı sonrada doktora gittim çok şükür şu anda 5,5 haftalık anne adayıyım,darısı isteyen herkesin başına kızlar,çok değişik bi duygu ya
valla canım benim bizde çok istiyoduk özellikle eşim,zaten benide en çok bu strese sokuyodu.adet günlerimde pek düzenli değildi açıkcası 6 ay uğraştık yok yumurtlama günü,yok ayakları havaya dik,yok tuvalete çıkma daha neler neler ama olmuyodu hatta bi kere 10 gün gecikmişti.ve psikolojik olarak hamileyim sanmıştım ama adetim düzensiz olduğu için gecikmişti sadece.sonra son 2 ayki adetime baktım hiç saşmamıştı aynı tarihlerde olmuştum,bu ayda açıkcası artık umudumu yitirmiştim artık dedim zamana bırakcam,hatta ciddi ciddi çalışmak istiyodum artık kafam bayağ dağıldı derken,bi baktım adet günüm geçti dedimki gene adetim gecikti heralde bu ay. ben genelde reglim başladığı andan itibaren 1 saat içinde adet sancılrım başlardı,gene ilk gün baktım kan yok ama kasık ,bel ve bacaklarımda sancı vardı ve tam 4-5 gün falan sürdü.yine 4 yada 5. gündü çok az ama çok az kahverengi leke geldi ben gene dedmki adetim başlicak ama 3-4 gün daha bekledim gene bişi gelmeyince dayanamadım bide göğüslerimde yeşil-mavi damarlar belirginleşti ve hassalaştı.sonra 8. gündü artk dayanamayıp test yaptım ve pozitif çıktı sonrada doktora gittim çok şükür şu anda 5,5 haftalık anne adayıyım,darısı isteyen herkesin başına kızlar,çok değişik bi duygu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?