canım aradım açmadı artık dediğini yapacaz ne yapalım ama yarın akşamı beklemeyi düşünmüyorum
Tamam canım,öyle dediyse vardır bi bildiği o zaman....Yarını beklersin dediğin gibi....
Ayyy canım ya şimdi senin 2 yumurtan var ya ikisi de döllenirse ikizlerin olur de mi,ne güzel....:81:
Tamam canım,öyle dediyse vardır bi bildiği o zaman....Yarını beklersin dediğin gibi....
Ayyy canım ya şimdi senin 2 yumurtan var ya ikisi de döllenirse ikizlerin olur de mi,ne güzel....:81:
bilmem canım benim gönlüm bir taneye razı rabbim ikinciyi verirsede hayır demem hatta benim 3 bir yumurtamda büyüktü 11-12 mm vardır onu ölçmedi ama oda büyümüş olabilir çünkü günde 3 mm felan büyüyor 2 gün oldu hayırlısı olsun dua et canım
İnşaallah canım hayırlısı....İnşaallah bu ay olur artık.....
Bu arada kilo işi nasıl gidiyor?
Sandarozu beğendin mi nasıl?
Bu arada bahar arada bi uğrayıp çıkıyor,katılamaz oldu bizlere ders çalışıyor ya ondan sanırım....
Bencede okey bebişim. iyi canım yani içilmeyecek birşey değil tadı yok kokusu yok kullanmı kolay sende bir değişiklik var mı?
Evet kullanımı çok kolay,bugün 200g falan gitmiş galiba....Esasında hergün tartılmayın haftada bi tartılın diyorlar ama dayanamıyorum tartılıyorum yine.....
Bi de çizelge yapmayı düşünüyorum mesaj sayfama,çizelge yapanlar hep verebiliyor,belki ben de daha da gaza gelirim.....Bakalım çizelgeyi yapabilirsem....
yaparsın canım kolay okumadın herhalde eşim belimi çekti bardakla dedim
İyi yapmışsınız canım....Bahardan ayrıntılarını alırdık esasında....Aslında zararı yoktur nasılsa soğuk algınlığında bile uygulanıyor,adetim bittikten sonra yumurtlamaya kadar 1-2 defa yapsak olur mu ki....:44:
Yoksa sadece yumurtlama dönemimi oluyodu ki yaa.... :44: Unutmuşum bile....
ben yumrtlama zamanı biliyorum ama annem adetin biter bitmez dedi bence adet bitince yumurtlamaya 2-3 kereyapılabilir
Tamam canım,acımıyor dimi yaparken?
Bu arada benim çok uykum geldiBen çıkıyorum canım,iyi geceler......:79::80::79::80:
canım bende 4. ayımda klomen kullandım dün çatlatma iğnesi oldum bende 2.5 yıllık eviliyim aslında senin ki daha uzun bir süre bence bekleme iyi bir doktor bul ve hemen yumurta takibine başla hem bir problem varsa erken farketmiş olursun canım
fafulacım kızın varmışya senin bizde hiç yokbenim 10 yasında kızım var 2yıldırda olmuyordu her yönü denedik bide aşılama yapalım dedik. İlk aşılamaydı ama tutmadı nasip... 3 e kadar yapıyorlar aşılama sonrası tüp bebekmiş.
Şimdilik denemicem başka. artık seneye kadar kendiliğinden olursa olur. olmazsa seneye tüp bebek denerim inşallah:)
canım bu ay 5. ay olacak.ama 3.5 yıllık evliyiz.onun için fazla beklemek istemiyoruz sabırsızlanıyoruz.acaba acelemi ediyorum diye şüpheliyim birazda.biraz kendi halinemi bıraksam .sence ne yapmalıyım.
canım öyle deme olur hepimizin inşallah.ama bi yerde de doğru söylüyorsun ben çalıştığım halde kafamdan atamıyorum.sürekli bunu düşünüyorum.acayip stres yapıyorum.nasıl unutacağız şu işi bilmiyorum...fafulacım kızın varmışya senin bizde hiç yok
bence sen zamana bırak birde kızın nasıl olmuştu ne kadar sürede hamile kalmıştın ona
aynen bende senin gibiyim bende çok kararsızım ama eniyisi doktor kontrolü altında devam etmek gibi geliyor zaman hızla geçiyor tabi streste artıyor olacagı varsa da olmıcak böyle
canım öyle deme olur hepimizin inşallah.ama bi yerde de doğru söylüyorsun ben çalıştığım halde kafamdan atamıyorum.sürekli bunu düşünüyorum.acayip stres yapıyorum.nasıl unutacağız şu işi bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?