çok teşekkür ederim moral oldun bana hergeçen gün daha stres oluyor çünkü insan
stres oldukça olmıcak olmadıkça stres olacak offff nereye kadar dimiiiiiiiiiiiiii bu çember bozulmalı
ne güzel bi enerji bende gaza geldim valla dediğin doğru bişey arkadaşım stres en büyük düşman bizlere. iyi düşünelim güzel olsun herşey allahım güç ver hepimizeBen öyle hissetmiyorum HADİİİ TOPARLAN SÜREKLİ SEVDİĞİMİZ ŞEYLERİ YİYELİMM ÇOK KENDİMİZİ BU ARLAR YORMAYALIM EŞLERİMİZLE DİYALOGLARA DİKKAT STRES OLMASINNNNNN!!! gÜNLEREDE DİKKAT OLACAKKKK ENERJİMİZZZ YÜNE ENERJİMİZ OLACAK AMA KUCAKLARIMIZDAAAA !!!Haydiiiiiiiiii
evet canım benim o yüzden kafanızı başka şeylere yönlendirin gene deneyin ama zamana bırakın başka planlar koyun araya bak hemen nasıl oluyo(şaka bi yanada )allah sizlerede en kısa ve hayırlı zamndada nasip etsin inşallah ,ben yatıyorum hepinize iyi geceler:79:
valla canım benim bizde çok istiyoduk özellikle eşim,zaten benide en çok bu strese sokuyodu.adet günlerimde pek düzenli değildi açıkcası 6 ay uğraştık yok yumurtlama günü,yok ayakları havaya dik,yok tuvalete çıkma daha neler neler ama olmuyodu hatta bi kere 10 gün gecikmişti.ve psikolojik olarak hamileyim sanmıştım ama adetim düzensiz olduğu için gecikmişti sadece.sonra son 2 ayki adetime baktım hiç saşmamıştı aynı tarihlerde olmuştum,bu ayda açıkcası artık umudumu yitirmiştim artık dedim zamana bırakcam,hatta ciddi ciddi çalışmak istiyodum artık kafam bayağ dağıldı derken,bi baktım adet günüm geçti dedimki gene adetim gecikti heralde bu ay. ben genelde reglim başladığı andan itibaren 1 saat içinde adet sancılrım başlardı,gene ilk gün baktım kan yok ama kasık ,bel ve bacaklarımda sancı vardı ve tam 4-5 gün falan sürdü.yine 4 yada 5. gündü çok az ama çok az kahverengi leke geldi ben gene dedmki adetim başlicak ama 3-4 gün daha bekledim gene bişi gelmeyince dayanamadım bide göğüslerimde yeşil-mavi damarlar belirginleşti ve hassalaştı.sonra 8. gündü artk dayanamayıp test yaptım ve pozitif çıktı sonrada doktora gittim çok şükür şu anda 5,5 haftalık anne adayıyım,darısı isteyen herkesin başına kızlar,çok değişik bi duygu ya
evet canım benim o yüzden kafanızı başka şeylere yönlendirin gene deneyin ama zamana bırakın başka planlar koyun araya bak hemen nasıl oluyo(şaka bi yanada )allah sizlerede en kısa ve hayırlı zamndada nasip etsin inşallah ,ben yatıyorum hepinize iyi geceler:79:
aminnnn.ya kimden duysam uğraş uğraş olmuyor ne zaman bırakıyorlar uğraşmayı oluveriyor
benim abimlerde 1.5 sene uğraştılar olmadı yengem ilk doktora gidişinde doktor dalga geçmiş sen zaten hamilesin diye akıllım 1 aylık hamileymiş haberi yok
iyi geceler sana
Amin canım İnşaallah.....
İyi geceler canım....:79::80:
Ayyy canım ya ne güzel bi sürpriz olmuştur yengene ve abine.....Doğdu mu şimdi bebeği?
kızlar peki yumurtlama günü nasıl hesaplamamız gerekir...bahsettiğim gibi ocak ayının 18 inde bu ayda 19 unda oldum bu durumda hangi günler ? yardımcı olurmusunuz bana :)
ben geldim
kocaman velet oldu 4,5 yaşında
onlarda 3 sene korunmuşlardı
şimdi yeni evlilere hep diyom sakın korunmayın diye ah ah banada demişlerdi inanmamıştım muhtemelen banada inanmıcak kimse
ben geldim
Canım yumurtladığını akıntının şeklinden anlayabilirsin,yumurta akı kıvamında uzayan bir hal alıyor o zamanda.....
bu biraz şans meselesi canım ya...eltim 5 aylık evli 3 aylıkda gebe...ona da o şekilde söylemişler korunma sakın diye ama kız şuan üniv öğrencisi son sınıfta nsıl yapıcak bilmiyorum :S
hiç dikkat etmemiştim bu ay gözüm orada olacakpeki o akıntı geldiğinde 48 saat içinde mi ilişkide bulunmamız gerekiyor ? eşim yoğun olduğu için nöbetleri oluyor
Evet canım çok doğru söylüyorsun,olacak olduktan sonra baksana korunurken bile oluyor demek ki....
Esasında oluruna bırakcaz da yapamıyoz işte.....Dilimiz bıraktım dese de içimiz bırakmıyor....
canım benim niye acaba
O akıntı yumurtladığının habercisi işte.....Yumurta da 24-48 saat yaşadığına göre,ona göre değerlendir işte canım.....
Gul belki de bebişler gelecektir İnşaallah ondandır canım....( Nedense hep sana karşı içimden ikiz geçiyor....bekleyip görcez bakalım.....)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?