Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Bu arada bahar arada bi uğrayıp çıkıyor,katılamaz oldu bizlere ders çalışıyor ya ondan sanırım....

cnm aynen dediğin gibi biraz sıkışığım bu aralar sınavıma bir ay kaldı bi yandan da kedim kısırlık ameliyatı oldu onla uğraştım bu hafta eşim de gececi bol bol girerim umarım buraya da bi dalınca çıkamıyorum sizinle sohbet etmek gibisi yok KK aklıma girince dersler askıya alınıyor ama olsun özledim sizi bu hafta gündüz ders gece kk

kimleri görüyorum nasilsin seker yoktun bi süredir??neyseki iyisin aramizdasin tekrar topik biraz bos herkes uykuda benimde esim yok malesef takildim kaldim

kızlar kısaca hatırlatayım annemin dediğine göre adet biter bitmez yapılır dedi ama ben o zaman yapamadım adetimi on gün falan geçmişti annem söylediğinde o zaman yaptım belki yumurtlama dönemime denk gelir belki öylede faydası olur diye ama doğrusu dediğim gibi adet biter bitmez

kimleri görüyorum nasilsin seker yoktun bi süredir??neyseki iyisin aramizdasin tekrar topik biraz bos herkes uykuda benimde esim yok malesef takildim kaldim

iyiyim cnm sen nasılsın dediğim gibi biraz yoğun geçti geçen hafta ama bu hafta geceleri burda olcam tatlım özledim sizlerle sohbeti

slm bahar arkadasim nasilsin kimse yok ikimizden baska
sen ne zamandir istiyon bebek canim yani cok mu ugrastiniz yada hamilemisin

Bu hafta görüşebileceğimize sevindim....:81: Kedine de geçmiş olsun....
Gündüz derslerini bitir bakalım canım akşam görüşürüz....:79::80:

aaa bahar :) hoşgeldin cnm özletme kendini çok fazla :)

konu nedir? kaçırdım ben ya

iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım ben iyiyim az bakim çıkıcam cee yaptım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…