Bu arada bahar arada bi uğrayıp çıkıyor,katılamaz oldu bizlere ders çalışıyor ya ondan sanırım....
evet benimde dikkatimi çekti işleri var demekki özlett, kendini cadı
kimleri görüyorum nasilsin seker yoktun bi süredir??neyseki iyisin aramizdasin tekrar topik biraz bos herkes uykuda benimde esim yok malesef takildim kaldimcnm aynen dediğin gibi biraz sıkışığım bu aralar sınavıma bir ay kaldı bi yandan da kedim kısırlık ameliyatı oldu onla uğraştım bu hafta eşim de gececi bol bol girerim umarım buraya da bi dalınca çıkamıyorum sizinle sohbet etmek gibisi yokKK aklıma girince dersler askıya alınıyor ama olsun özledim sizi bu hafta gündüz ders gece kk
İyi yapmışsınız canım....Bahardan ayrıntılarını alırdık esasında....Aslında zararı yoktur nasılsa soğuk algınlığında bile uygulanıyor,adetim bittikten sonra yumurtlamaya kadar 1-2 defa yapsak olur mu ki....:44:
Yoksa sadece yumurtlama dönemimi oluyodu ki yaa.... :44: Unutmuşum bile....
kimleri görüyorum nasilsin seker yoktun bi süredir??neyseki iyisin aramizdasin tekrar topik biraz bos herkes uykuda benimde esim yok malesef takildim kaldim
cnm aynen dediğin gibi biraz sıkışığım bu aralar sınavıma bir ay kaldı bi yandan da kedim kısırlık ameliyatı oldu onla uğraştım bu hafta eşim de gececi bol bol girerim umarım buraya da bi dalınca çıkamıyorum sizinle sohbet etmek gibisi yokKK aklıma girince dersler askıya alınıyor ama olsun özledim sizi bu hafta gündüz ders gece kk
cnm aynen dediğin gibi biraz sıkışığım bu aralar sınavıma bir ay kaldı bi yandan da kedim kısırlık ameliyatı oldu onla uğraştım bu hafta eşim de gececi bol bol girerim umarım buraya da bi dalınca çıkamıyorum sizinle sohbet etmek gibisi yokKK aklıma girince dersler askıya alınıyor ama olsun özledim sizi bu hafta gündüz ders gece kk
kızlar kısaca hatırlatayım annemin dediğine göre adet biter bitmez yapılır dedi ama ben o zaman yapamadımadetimi on gün falan geçmişti annem söylediğinde o zaman yaptım belki yumurtlama dönemime denk gelir belki öylede faydası olur diye ama doğrusu dediğim gibi adet biter bitmez
ben geldim
iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım ben iyiyim az bakim çıkıcam cee yaptım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?