sizleri çok iyi anlıyorummm..........
bende 2008 yılında yine bebek özlemim nedeniyle üye olmuştum kk ne...2.5 yıl olmamıştı bebişimiz sonra rabbim yüzümüze güldü inşallah bigün sizinde yüzünüze gülecektir ümidinizi üzmeyin biliyosunuz bu işler morallede alakalı
benim çokmşükür bi oğlum var şimdi 2. bebiş için listeye adımı yazdırdım
allahıma dua ediyorum önce yüzü gülmeyenlerin yüzünü güldür evlerini şenlendir kucaklarını doldur diye
sonra beni de unutma diye ..............
allah hepinizin yardımcısı olsun yüzünüzü güldürsün yar ve yardımcınız olsun....................
size tek diyebileceğim .................SABIR,DUA.............
BEN DUALARIMA SİZLERİ DE EKLİYORUM ...............
ne güsel yazmışsın anlatmışsın bende o günleri bekliyorum heyecanla bugün doktora gittik içim bir tuhaf oldu elleri burnu ağzı belli oluyordu kocaman kafası vardı şaşkın şaşkın güldüm ultrosonda bakarken ama korkuyorumda bi yandan kan vermeye bile alışamadım hala geceleri rüyamda doğum yapıyorum 12 haftalık bebek 6 kere gördüm o ruyayı en azından ALLAH bir çırpıda kurtarsın rabbim 2 sancı 3. doğum ve bebek ne güsel olur (ahhh ahh).......
Iste kizlar ikizlerimin odasi
Eki Görüntüle 263462 Eki Görüntüle 263463 Eki Görüntüle 263477 Eki Görüntüle 263474 Eki Görüntüle 263475 Eki Görüntüle 263478 Eki Görüntüle 263479
üzerine tiklayinca büyük oluyor arkadaslar
Asi canim cok begendim bebislerinin odasini saglicakla dogsunlar insaAllah güzel günlerde kullansinlar darisida biz isteyenlerin basina .................
çok güzeller... :)
Cnmm asicimmm hayırlı uğurlu olsun cnmmm arkadaşımm bak heyecanlandım bendeeee
sagol canim biseyler yaptik iste sende baslamisindir artik
bende bebislerin odasina yerlesicem 2 hafta sonra insallah tek birakamam esimle anlastik oda arada kalmaya gelecekmis yanimiza
yok canım ya daha biz bişi yapmadık. kayın validem aldı hastane çıkışı vs bişiler...
mobilya işine gelince önce yatak odasına bi park yatak alırız dedik. ilerde odasını alırız diye düşünüyoruz çünkü kullanmıcaz. ama böyle görünce içim de gidio. odası da olsun gündüzleri orda geceleri yanımda yatar diye de düşünüom. bakalım. 7.ay da bi bitsin bakalım....
agirlasmadan yapmani öneririm canim yoksa insan halsiz oluyor
ALLAH korusun baska sorunlar oluyor bilemessin ki bizimkiler yatak odasina sigmazdi canim mecburen aldik
zaten evi bile bebek odasi yok diye tasidik biz mecburen yanlarinda yaticam ben sen odan aalabilirsin tek oldugundan sorun olmaz
doğru aslında canım. bizim yatak odası da dar. park yatak bile anca sığar. sen mecbursun canım. 2 tane minik canavarla uğraşıcaksın:) bir oda anca yeter size:)
ben nasıl yapim bilemedim ki. yanıma minik sepetlerden mi alsam, park yatak mı. araştırıyorum şimdilk bakalım.
Sen karar vercen canim odan varsa hazirla derim yoksa dedigin gibi care bulacan sonucta bebis misafirlige gelmiyor
hangiisi senin icin rahatsa onu yap derim ben cok gecte yapma cünkü aliacaklar hic bitmiyor
oda var canım. küçük bir evden büyük bir eve geçtik bizde. o yüzden tüm odalarım boş sayılır.:)
dediğin gibi yavaş yavaş başlıyım.
bende küçük bir yerde öğretmenlik yapıorum. burdan alamam. eskişehir e kontrole gittikçe bişiler bakıcam artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?