Selam canım....:79::80:
Geçmişi okuyordum da....
Kız bebişlerin odaları ne güzel olmuş Maaşallah....
Güle güle büyüt İnşaallah orda bebişlerini....
kızlar hadi iyi geceler....
belim ağrıdı otur otur....:)
görüşmk üzere inşallah ....
kızlar hadi iyi geceler....
belim ağrıdı otur otur....:)
görüşmk üzere inşallah ....
Asicim yatak odasi takimlarina bayildimmm... cok guzel olmus...
Dolapdaki pembis kiyafetlerden tutda (kiz bebeklerin kiyafetleri baska oluyor mavislerde guzel ama o bi baska) ayakkabilarina kadar hersey cok hos...
Bu arada bez deponuda cok beyendim
Guzel gunlerde kullan insaALLAH... Gule gule buyut ins bebelerini!
ALLAH bizlerde nasip etsin
tesekkür ederim canim
iyiki diyorum erkenden hazir yapmisiz burda mobilya felan hemen gelmiyor yoksa aramizda yatarlardi artik
AMIN canim insallah saglikla büyürler bi 6 ay felan yanlarinda kalirim bende öyle karar verdim bakalim
yarinda kontrolümüz var insallah bi sorun yoktur
Ay evet canım çok iyi yapmışın.....
İnşaallah herşey yolundadır canım....
Bizleri habersiz bırakma....
Tesekkür ederim esra insallah canim darisi sizin basiniza ALLAH herkese yasatsin bu duyguyu
aslinda daha var kiyafeltleri asmadim hepsini hastane cantamizda doluikiside tatli teyzesi
bugün biraz daha aldik bez ve kiyafet ne olur ne olmaz iki tane biliyosun yetmeyebilir diye düsündüm
ne güsel yazmışsın anlatmışsın bende o günleri bekliyorum heyecanla bugün doktora gittik içim bir tuhaf oldu elleri burnu ağzı belli oluyordu kocaman kafası vardı şaşkın şaşkın güldüm ultrosonda bakarken ama korkuyorumda bi yandan kan vermeye bile alışamadım hala geceleri rüyamda doğum yapıyorum 12 haftalık bebek 6 kere gördüm o ruyayı en azından ALLAH bir çırpıda kurtarsın rabbim 2 sancı 3. doğum ve bebek ne güsel olur (ahhh ahh).......
Amin cnm
Evet tahmin ediyorum... herseyi dusunmussundur kesin ve surekli kendini sorgulardirsin birsey unutmamissimdir ins diye :)
Iki hafta kaldi goz kapayip acasiya biter sonra ins hayirlisiyla ve saglikla kucagina alirsin bebelerini.
Ilk dogduklari zaman ne yapmayi dusunuyorsun? yani dogduklarinda mutlaka sunu yapacagim dedigin oldu mu?
Bu arada bebisim1 nasilsin?
evet ya halen düsünüyorum acaba bisey eksikmi diye
suan aklimda bisey yok ama esim cok heyecanli dogumda yanimda olacak bayilmazsa iyidir
ama mutlakada görmek istiyor dogum anini epidural sezeryan olacagim ben bakalim hayirlisi
İyilik canım....
Sen nasılsın?
kizlar ben cikiyorum sonra görüsürüz
kendinize iyi bakin iyi geceler :79::79::79:
burada bebiş hareketlendi karnımda. şimdiye kadar umursamıyordum. gazdır vs dir diodum. sizi okurken karnıma baktım kıpırdıyodu :) eşim elini karnıma koyunca o bile hissetti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?