aynen öyle yap canim sen
yirtiklar ilk 5 ay yoktu sonrasinda olusmaya basladi canim suanda vücudum harita gibi diyebilirim
sanirim ikizlerden cünkü sadece karnimda yok kalcamda ayaklarimdasütüm hic gelmedi suana kadar
demekki kisiyle alakali önlemlere gelince doktor badem yagi demisti kullandim nivea olsun bebe yagi olsun ama ise yaramadi bende
yada ikiz diye bide kasinirsa karnin felan kasima sonra o yerler catliyor benim midemde bile catlak var suan ikizler vurdukca aciliyor
alistim artik ben
iyide oluyor böyle insan paylastikca rahatliyor bilgi ediniyor
sen calisiyosun canim cok normal kolaymi ögretmen olmak
en azindan hafta sonu burdasin
iyide oluyor böyle insan paylastikca rahatliyor bilgi ediniyor
sen calisiyosun canim cok normal kolaymi ögretmen olmak
en azindan hafta sonu burdasin
Genelde kimsede ise yaramiyor badem yagi vs... galiba kasinmadan catlamasina yardimci oluyor o kadar...
Dedikleri gibi vucudu elastiklestirmiyor.
Son bir hafta degil mi? biraz daha sabir cnm sonra acisin bol bol cikartisin ikizlerden.
evet canım ya şurda sohbet etmek bile insanı rahatlatıyor çoğu zaman....
sağol canım yaaa.....
Sende sagol canim ne yapiyomki dertlesiyoz karsilikli
neyse canim ben cikiyorum iyi geceler sana 3 gün üst üste gelmesssem anlayinki dogurmusumdurona göre
kızlar iyi gecelerrr birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.Rahim ağzında yara olupta yaktıran varmı yaktırdıktan sonrada hamile kalan varmıı[/QUOTE. Canı dört sene önce bende vardı. Dondurttum. Şimdi de hamilerim. Gecmis olsun
Selam topik ayy niye kimseler yok bugün evde tek pinekleyen benmiyim acaba???cok yorgunum ben bisey yapmasamda uyu uyu bi hal oldum yani :85::85::85:halende yorgun hissediyorum kendimi neyse görüsmek üzere
Evet kimse yok, neden acaba :26:
Canim sen bol bol uyu en en fazla 1 hafta daha boyle uyuma imkanin olur sonra buyuk bir maceraya atiliyorsun
Kimseler girmemis senden baska nedenki??
canim zaten doyamiyorum uykuya bu ara gece cok sik uyaniyorum belkide ondan
gündüz uyuma firsatim oluyor ama dedigin gibi 1 hafat sonrami desem yoksa hafta icimi desem bilmiyorum pek durmuyorlar benimkiler
cok ararim bu zamanlari belkide aramam uslu olur bebisler
yarin kontrolumüz var son kez doktorumuzda sonraki hafta hastaneye gitcez zaten
bence sende dinlen senin daha cok dikkat etmen gerek biliyosun demi yorulmak yok
selam kızlarrrr
bugün hormon testi sonuçlarımı aldım aranızda bundan anlayan varmı yazıyorum sonuçları
FSH 7,35
LH 7,09
E2 23,1
PROLAKTİN 8,41
TSH 0,98
Bir bebekle olanlar bile son aylarda uyuyamiyor (nefes daralmalari, kemige batmalar vs) sana ne kalmis ikitane canavarla:13:
Cok zor senin durumun canim yaa, ama bir o kadarda cok guzelllll ikiz diyince insan bir baska bakiyor olaya.
Babalari konusurken susuyorlarmis yaa sen uyaninca esinide uyandir iki kelime soylesin sunlara... Anca beraber kanca beraber
Bu sabah kan tahlili yaptirdim Allah'a sukur deyerlerim 3'e katlanmis birde kasiklarimdaki karnimdaki agrilari dile getirdim. Beni hemen ultrasyona aldilar ama tabi bebegi filan gormediler daha erken oldugu icin. Hersey yolunda dediler cok sukur...
Bu seferde bebek yerlesmeden ultrasyona girmek cok kotu filan diye duyuyorum sagdan soldan onu takiyorum kafama insaALLAH asilsizdir...
ALLAH'a sukur dualarim kabul oldu ne kadar sukretsem azdir insaALLAH Ona laik kul olurum...
Biz alistik artik canim hersye sen kendini hazirla artik canavar deme teyzeleri alinir sonra meleklerim
sorma ya babalari konusurken hareketleri artiyor bazen dinliyorlar daha cok seviyorlar babalarini tasiyan benama sevilen taraf baba iste
degerlerin icin sevindim canim insallah bu defa hersey yolunda gider sende her duyduguna inanma canim doktorlar yalanmi söyliycek herkes bisey söyler simdi
bosver takma sen söylenenleri hamisligin tadini cikarmaya bak herseydende korkma
Selam gülsahcim görüsemiyoz ne zamandir yahu nerelerdesin sen ben dogurmadan gelde iki lafin belini kiralim demi yaa
arkadasim degerlerini yazmisin ama ne yaptirdim nede anlarim ben üzgünüm yorum yapamayacagim
selam canım ya ne zaman girsem kimse olmuyor napayım müsait ken girip bakıyorum kimseler yok
haftasonları istanbula gidiyorum o yüzden giremiyorum haftasonu 6 hafta böyle eşim kursa başladı çünkü istanbuldayız haftasonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?