hanımlar benimde beklenmeyen tarihinm 3 ekimdi ve dün regl oldum listeyle ilgilenen arkadaşlar beni bi sonraki yaın listesine de yazarsanız sevinirim..
ne de çok umutlanmıştım bu ay için ama olmadı olmuyor işte
Korka korka bir hal oldum
Bundan sonra yogayami baslasam
Korkmak degilde tedirginlik istee 4 ay once ne oldum delisi gibi acayip sevinmistik. Simdi sutten agzimiz yandigi icin yogurdu ufliye ufliye yimeye ozen gosteriyorumm napimmCokda ustune dusmiyecem ama insan ne kadar gozunden sakinirsa o kadar sorunlar cikiyor o yuzden oluruna biraktim gitti
Canlari sag olsun bos ver babaci olsunlar ilerde doner onlar senin gibi bir anneleri oldukdan sonra...
Tavsiyelerin icin sagol... Sende kendini cok yorma son gunlerin tadini cikar, opuyorum.
Selam gülsahcim görüsemiyoz ne zamandir yahu nerelerdesin sen ben dogurmadan gelde iki lafin belini kiralim demi yaa
arkadasim degerlerini yazmisin ama ne yaptirdim nede anlarim ben üzgünüm yorum yapamayacagim
selam canım ya ne zaman girsem kimse olmuyor napayım müsait ken girip bakıyorum kimseler yok
haftasonları istanbula gidiyorum o yüzden giremiyorum haftasonu 6 hafta böyle eşim kursa başladı çünkü istanbuldayız haftasonları
Canin sagolsun canim giremesende haber veriyon yani bende yatmassam giriyorum iste inanki cok agrim oluyor cocuklar cok hareketli gerci
iyiymis bu hareketler bebeklerin saglikli oldugunu gösterirmisne güzel esin sayesinde ist te gidip geliyon ya özledim valla
disarda gezmeyi simdi iki dakka gezsem nefesim bitiyor öyle iste bizde durumlar
6 haftalik hAmileyim dun kanamam oldu doktor altan bakdi gece rahimde acilma filan yok dedi ultrason a da ta cuma bakicaklar normalmi yardim edin belimde agriyo dusecelmi sizce
Benim bu konuda bilgim yok ama doktorun iyi seyler söylemis neden korkuyosun hala
yerlesme kanamasi diyorlar belki öyle biseydir topikteki bi kac arkadasta olmustu bebek yerlesirken olabiliyormus
Kiz sana diyom tika kulaklarini bos ver yoga yapcakmis bide deli
bi o eksik yatip dinlensene sen valla ben bisey yapmiyorum herseyi makinalar yapiyo canim camasir bulasik esim makinaya koyuyor
ordan aliyor adam ne yapsingüzel yapiyo ama sürekili ev hanimligi yakismaz esime
begenmiyomda iste elimden gelmiyor simdi
6 haftalik hAmileyim dun kanamam oldu doktor altan bakdi gece rahimde acilma filan yok dedi ultrason a da ta cuma bakicaklar normalmi yardim edin belimde agriyo dusecelmi sizce
Canin sagolsun canim giremesende haber veriyon yani bende yatmassam giriyorum iste inanki cok agrim oluyor cocuklar cok hareketli gerci
iyiymis bu hareketler bebeklerin saglikli oldugunu gösterirmisne güzel esin sayesinde ist te gidip geliyon ya özledim valla
disarda gezmeyi simdi iki dakka gezsem nefesim bitiyor öyle iste bizde durumlar
Tikadim tatlim tamam
Bu arada ruyamda ikizlere hamile oldugumu gordum, hayirdir insaAllah
Gecen haftaki gebelik belirtileride kalkti hic biri yok artik normal oldu hersey, sendede boyle olmusmuydu?
Korkma canim insaALLAH onemli birsey degildir... Arkdaslarinda dedigi gibi yerlesme esnasinda bazen kanama oluyormus. Birde bazi insanlarda adet kanamasi devam ediyor hamilelik boyunca.
InsaAllah saglikla sihhatla alirsin bebegini kucagina.
selam kizlar nasilsiniz vakit buldukca girmeye calisiyorum ama genelde girdigimdede kimsecikleri bulamiyorum....
asi den haberiniz varmi yanlis hatirlamiyorsam bugun dr.a gidecekti onunda az gunleri kaldi allahim sabir saglik versin insallah
Tikadim tatlim tamam
Bu arada ruyamda ikizlere hamile oldugumu gordum, hayirdir insaAllah
Gecen haftaki gebelik belirtileride kalkti hic biri yok artik normal oldu hersey, sendede boyle olmusmuydu?
hayirlisi olsun canim insallah diyelim bende asiri aclik vardi hic gitmedi zaten oda evde yemek
pisiremiyodum ben kokulara karsi hassastim midem bulanirdi ama kusmadim yani cok nadir o bile kötüydü
insallah senin icinde hersey yolunda gider canim
Canım ah ah bende gezmesemde senin gibi bebişlerim göbişimde olsa da onları beklesem gelişlerini sende gezeceksin hemde meleklerinle biraz daha sabret benim arkadaşım 3 aylık o bile biraz dolaşınca tıkanıp kalıyor diyorum onada kızım 3 ayda bölesin 6 da falan ne yapcaksın hamilelik zor sanırım ne kadar yaşamamasamda anlayabiliyorum varsın olsun tatlım onları beklemenin heyecanı bile herşeye değer. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel haberlerini bekliyoruzvalla resimlerini de istiyoruz haberin olsun kız olan benim göbek adıma sahip olacak narin hanım
Ahh gülsahim sabir edecen burdaki herkes ne kadar ugrastik bi bilsen sayfayi bastan asagi oku aglarsin yani
sabirli olmalisin biliyorum sende elinden geleni yapiyosun tabiki ama RABBIM OL deyince oluyor
ben inaniyorumki sende diger arkadaslarda bize süpriz yapacaksiniz hemde beklemediginiz andakoyacagim canim resimlerini
hee bi dogsunlar saglika adi gibi narin olur diye cok korkuyorum adi üstünde narin yani
Selam kizlar biz geldik son defa doktora gittik bugün sadece alltan bakti iste bisey olursa direak hastaneye gidin dedi
ilk gittigim gün geldi aklima birden tuhaf oldum 8 ay gecti aradan benim yaramazlarim durmak bilmiyor arabalarini bugün siparis verdik daha bulamamistik ben arka arka olan arabayi tercih ettim hem genis degil rahat oluyor babamiz bize oyuncak aldi odalari icin süs aldikinsanin herseyi alasi geliyor esime kalsa hepsini alir esimde yatamiyor adam
yanimda gece hic yatamiyorum gündüz yatincada gece uykum olmuyor insallah su 1 haftada hayirlisiyla gecer sizde durumlar nasil`?pek kimse girmemis ama
yanliz birakmayin topigimizi daha cok müjdeli haberler verilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?