merhaba hamıs kalanlar ve kalmak ısteyenler ben eylul 24de asılama oldum kasıklarımda agrı vardı sımdı bıkını ustu baya agrıyo gogus uclarımda acıyo ben sızce hamıs olabılırmıyım 15 gun sonra test yap dedı doktorum teste 4 gun var bırı cevap yazsın lutfen
hmm bırde orkıdecım benıde lısteye eklermısn tatlım
Tamam canım ekliyorum hemen 8 ekim olarak di mi?
kızlar ben aranızda yeniyim bu siteyi geç farkettim 4 yıllık evliyimkızlar benim geçen pazar ilişkim oldu tek ilişki yani korunmadan ve adetime bir hafta vardı bugünde 3 gün geciktim normalde adetlerim 24 günde olur benim . yarın ilişki sonrası tam 10. günüm olucak acaba kan testi yapsam belli olurmu ya çok isityorum bi bebişim olsun ve sağlıklı birr kızım olsun tabi allah uygun görürse imrendim valla burdaki hamiş anne adaylarına.ya çok merak edyorum beklemek zooooor
kızlar ben aranızda yeniyim bu siteyi geç farkettim 4 yıllık evliyimkızlar benim geçen pazar ilişkim oldu tek ilişki yani korunmadan ve adetime bir hafta vardı bugünde 3 gün geciktim normalde adetlerim 24 günde olur benim . yarın ilişki sonrası tam 10. günüm olucak acaba kan testi yapsam belli olurmu ya çok isityorum bi bebişim olsun ve sağlıklı birr kızım olsun tabi allah uygun görürse imrendim valla burdaki hamiş anne adaylarına.ya çok merak edyorum beklemek zooooor
tesekkurler canım benım ben hamıs olursam hemen yazarım o beklemeyı hamıs olarak degıstırırsın ınsallah rabbım herkesın gonlunu ıstegını versın ıkız ıkız ınsallah
1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.göğüslerin ucunda hassasiyet ve acı
5.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
6.sık sık idrara çıkma
7.bel ağrısı
8.ağızda kuruluk ve bıraz koku
9.kokulara aşırı hassasiyet
10.iştah artması
11.mide yanması
12.kasıkta batma,krampve agrı
13.gazlı olmak
14.bol bol bas agrısı
15.gözbebeğinde büyüme
bende bunlar var sankı yada bana ole gelıyo bılemedım ya offfffff :84::84::84:
ıı geceler tatlıskom ınsallah hamıssındır yarın gıt bı test yaptır en azından merakın gıder adetlerın hep duzenlıyse ve sımdı gecıkme olduysa yaptır derım opt
merhaba kızlar nasılsnız hayırlı geceler :)
kızlar sanırım hamileyim :)
benim normalde 28 günde gelirdi bugun geciken 2. günüm 2 gün daha bekleyip test yaptırayım diyorum ne dersiniz :)
herhangi bir kıpırtı yok cünkü :) cok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?