hoşbulduk cute,gül bu arada morelleriniz iyi çok sevindim herkes iyi galiba bende iyiyim çok şükür.
eşimin gribiyle boğuşuyoruz şu bahar gelsede kurtulsak of ya salgın mahvetti herkesi.
canım ben biraz rahatsızım boğazları ağrıyor galiba üşütdüm biraz:2::2::2::2::2:
geçmişler olsun canım sıcak sıcak ballı süt iç ,ıhlamur ve adacayıda iyi olur.acil şifalar dilerim canım.canım ben biraz rahatsızım boğazları ağrıyor galiba üşütdüm biraz:2::2::2::2::2:
geçmişler olsun canım sıcak sıcak ballı süt iç ,ıhlamur ve adacayıda iyi olur.acil şifalar dilerim canım.
canım çok geçmiş olsunbu aralar salgın sürekli bitkisel karışımlar iç takviyeler yap kendine
canlılık gelsin ayol :) ne var ne yok nasıl geçiyo günler anlatın bakalım :)
canım ne anlatayım işte hayat akıyor gündüz çalışıyorum akşam ev hali bura ya takılıyorum zaten kocamdan ayrıyım tabi yarın akşam yanında olcam inşaallah doktor ev ödevi verdi malumşimdilik benim hayatım böyle monoton bebiş gelene kadar
Ben geldim.....:79::80:
canım ben öğretmenim tayin dolayısıyla ayrıyız
inşaallah canım yok eşim bankacı[/QUOT
hangi ildesin peki cnm?
hoşbulduk cute,gül bu arada morelleriniz iyi çok sevindim herkes iyi galiba bende iyiyim çok şükür.
eşimin gribiyle boğuşuyoruz şu bahar gelsede kurtulsak of ya salgın mahvetti herkesi.
canım ben biraz rahatsızım boğazları ağrıyor galiba üşütdüm biraz:2::2::2::2::2:
canım ne anlatayım işte hayat akıyor gündüz çalışıyorum akşam ev hali bura ya takılıyorum zaten kocamdan ayrıyım tabi yarın akşam yanında olcam inşaallah doktor ev ödevi verdi malumşimdilik benim hayatım böyle monoton bebiş gelene kadar
hoşgeldin canım...
inşaallah canım yok eşim bankacı[/QUOT
hangi ildesin peki cnm?
eşim istanbul ben çorlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?