Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

hoşbulduk cute,gül bu arada morelleriniz iyi çok sevindim herkes iyi galiba bende iyiyim çok şükür.
eşimin gribiyle boğuşuyoruz şu bahar gelsede kurtulsak of ya salgın mahvetti herkesi.

canlılık gelsin ayol :) ne var ne yok nasıl geçiyo günler anlatın bakalım :)

canım ne anlatayım işte hayat akıyor gündüz çalışıyorum akşam ev hali bura ya takılıyorum zaten kocamdan ayrıyım tabi yarın akşam yanında olcam inşaallah doktor ev ödevi verdi malum şimdilik benim hayatım böyle monoton bebiş gelene kadar

ne işle meşgulsunuz neden ayrısınız ki anlamadım ?

hoşbulduk cute,gül bu arada morelleriniz iyi çok sevindim herkes iyi galiba bende iyiyim çok şükür.
eşimin gribiyle boğuşuyoruz şu bahar gelsede kurtulsak of ya salgın mahvetti herkesi.

Geçmiş olsun....Dikkat et canım sen de olma....

canım ben biraz rahatsızım boğazları ağrıyor galiba üşütdüm biraz:2::2::2::2::2:

Sana da geçmiş olsun canım....Gel git yollarda üşüttün heralde canım yaa....Kendine iyi bak,bebişler gelirse anneleri iyi olsun ki onlarda iyi olsun....

Gul sen hiç ateşine baktın mı?Malum şu anda yumurtaların çatadı yaa ,ona göre bizler de bi bakalım bu ay bari takip edelim.Kimisi yükseliyor diyor kimisi düşüyor diyorda bu dönem için senden doğrusunu bulabiliriz heralde....
hoşgeldin canım...

Hoşbulduk canım.....:79::80:İyi bari bugün biraz erken geldiniz de muhabbet erken koyulaştı.Sonra bırakıp gidemiyorum da....Uykusuzluktan bugün başım çok ağrıdı yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…