Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

sağol canım ben termometremi evde unutmuşum yarın akşam ölçerim sanada söylerim

canım şu hamilelk meselesi belli olsun başlayacam korktum belki birşey olur diye okadar takip yaptık belki sonucu etkiler ne biliyim belkide ben pimpiriklendim

Tamam canım,için rahat etmiyorsa kullanma....Sonuçta kullanıp,pirpirik olup canını sıkman da sonucu etkiler...Boş ver bebişler gelsin yeter ki :81:kilolar kalsa da olur....

ohhhh ne güzel yaaaa

yok be tatlım hiçde güzel değil sürekli eşimden azar işitmenin yanı sıra çavremdekilerin miden sırtına yapışıyor söylemi hiçde hoşuma gitmiyor...almak istiyorum ama alamıyorum işte evlilik yaramadı bana :) bekarken 55den aşağı inmiyordum hatta bi dönem 60 ları bulmuştum :)

troid fonksiyonlarına baktırdın mı canım

yok canım aksine kilo almaya çalışıyorum 49um 55 olabilsem keşke boyum 167

Ayyyy ben vereyim sana 6 kilomu hem ben de 62 olurum o da yeter bana.....

Nasıl beceriyosun yaa zayıf olmayı?Gerçi ben şu folik asitten şüpheleniyorum,iştahımı açtı sanki hep ona başladıktan sonra aldım ben....Düşünsene ha bu ay ha önümüzdeki ay olursa diye diye 13 aydır içiyorum...

olur tatlım seve seve alırım :) valla canım yaptığım özel birşey yok iştahım kapalı

troid fonksiyonlarına baktırdın mı canım

evet tatlım bir problem yok çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…