Geçmiş olsun....Dikkat et canım sen de olma....
Sana da geçmiş olsun canım....Gel git yollarda üşüttün heralde canım yaa....Kendine iyi bak,bebişler gelirse anneleri iyi olsun ki onlarda iyi olsun....
Gul sen hiç ateşine baktın mı?Malum şu anda yumurtaların çatadı yaa ,ona göre bizler de bi bakalım bu ay bari takip edelim.Kimisi yükseliyor diyor kimisi düşüyor diyorda bu dönem için senden doğrusunu bulabiliriz heralde....
Hoşbulduk canım.....:79::80:İyi bari bugün biraz erken geldiniz de muhabbet erken koyulaştı.Sonra bırakıp gidemiyorum da.... Uykusuzluktan bugün başım çok ağrıdı yaa...
eşim istanbul ben çorlu
havalar buz gibi yollarda dikkat et kendine canım..
hoş geldin canım çizelgen hayırlı olsun ohh ohh kiloda vermişsin
havalar buz gibi yollarda dikkat et kendine canım..
doğru haklısın canım artık evde patik falan giyiyorum ayaklarımı sıcak tutmaya çalışıyorum bbebiş içinde önemli üşütmemem
sağol canım ben termometremi evde unutmuşum yarın akşam ölçerim sanada söylerim
Teşekkür ederim canım...Bugün sabah tartıldım böyle çıktı,adetim ya ondan gidiyor bu kilo sanırım bittikten sonra geri almazsam iyi....
yok canım almazsın bence sen klio vermiştin ama adet öncesi su tutuluyorya o yüzden belli olmadı
Tamam canım,yarın ölçer söylersin....
Sen başladın mı sandaroza,nasıl gidiyor?
Ayyy İnşaallah öyledir....Daha önümde çoookk kilo var ne de olsa....
Senin kilo durumun nasıl canım,var mı fazlan?
canım şu hamilelk meselesi belli olsun başlayacam korktum belki birşey olur diye okadar takip yaptık belki sonucu etkiler ne biliyim belkide ben pimpiriklendim
ohhhh ne güzel yaaaa
yok be tatlım hiçde güzel değilsürekli eşimden azar işitmenin yanı sıra çavremdekilerin miden sırtına yapışıyor söylemi hiçde hoşuma gitmiyor...almak istiyorum ama alamıyorum işte evlilik yaramadı bana :) bekarken 55den aşağı inmiyordum hatta bi dönem 60 ları bulmuştum :)
yok canım aksine kilo almaya çalışıyorum 49um 55 olabilsem keşkeboyum 167
Ayyyy ben vereyim sana 6 kilomu hem ben de 62 olurum o da yeter bana.....
Nasıl beceriyosun yaa zayıf olmayı?Gerçi ben şu folik asitten şüpheleniyorum,iştahımı açtı sanki hep ona başladıktan sonra aldım ben....Düşünsene ha bu ay ha önümüzdeki ay olursa diye diye 13 aydır içiyorum...
troid fonksiyonlarına baktırdın mı canım
canım ben çıkıyorum yarın görüşürüz öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?