Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

kızlar ben geçen yıl korunmayı bıraktım..3 ay olmayınca doktora gittim rahimde yara olduğunu söyledi ve bununla igili aylarca tedavi oldum..2 ay önce geçti ama hala hamile kalamıyorum..bu aydan çok ümitliydim ama sabah erken gebelik testi yaptım sonuç yine hüsran yumurtalığa giden tüpler yapışık olabiliyomuş bununla ilgili bilgisi olan varmı acaba ??? lütfen bana yardımcı olun sabahtan beri perişan bir haldeyim

Allah analı babalı büyütsün canım....

Amin canım duaların için....

selam kkizlar ben geldim bisey sormak istiyorum sizlere ben sogan kurusu bide incir kurusu duydum sizce ne kadar gercek bilen varsa nasil kullanildigini yaza bilirmi nolurr cok ihtiyacim var simdiden tsk ederim opuldunuz

Canım soğan kurusunu duymadım ama soğan kürü ve incir kürü var....

Soğan kürü kistleri eritiyor, incir kürü de yumurtlamayı arttırıyor diye biliyorum....

Canım yapışıklık olup olmadığını rahim filmi çektirerek öğrenebilirsin....

Ona göre için rahatlar....

Merhabalar kızlar....

Uzun zamandır kimseler gelmemiş yine....

Umarım herkes iyidir...

Ben hala bildğiniz gibi...

Görüşürüz....

Merhaba cnm arkadaşlarım çok uzun zaman oldu allahıma şükür prensesim dünyaya geldi bir sürü sağlık problemimiz oldu özel problemlerde oldu hiç girmek istemedim merak ettim sizleri aklıma düştünüz ama forumda kimseler yookk herkes kendine iyi baksınn

selam kizlar nasilsiniz gecensene bu zamanlar cok yazmistim bende hamis olmak istiyorum diyee suan 2 haftalik hamileyim allah herkese nasip etsin insallah

baktimda kimseler yok bu arada gülsah hayirli olsun hamileymisin insallah kucaginda alirsin canim beni sorarsaniz ikizlerin arasinda yorgunluktan ölüyorum ama cok sükür iyiler 10 aylik olduk emekliyorlar cok yaramazlöar ya giremedim uzun zamandir aysucum sende iyisindir insallah varmi hayirli bi haber eva yok uzun zaman oldu kimsegirmemis umarim herkes iyidir kendinize iyi bakin ALLAH HERKESIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN

Çok geçmiş olsun canım....

Şimdi iyi olduğuna sevindim...

Sen de kendine ve bebişine iyi bak....

Görüşürüz...

Maaşallah bebişlere...

Allah yardımcın olsun canım,kolay gelsin sana....

Ben hala bildiğin gibi işte canım.....

Bana bol bol dua edin kızlar....

Herkese iyi ramazanlar.....

HERKESIN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN KIZLAR

AYSUCUM aklimdasin her zaman dua ediyorum inanki ne yapalim ALLAH sabir versin insallah

zamani gelince olacak sakin inancini kaybetme ALLAH sana benim gibi ikiz nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…