güzel bir haber vereyim sizlere 7 haftalık hamileyimmmmmmmmmmm
cnm bebişimmm herhalde okullar kapanınca görüşeceğiz anlaşılan,kendine iyi bak cnmm.bebiş 4 a ylık teyzesi.
güzel bir haber vereyim sizlere 7 haftalık hamileyimmmmmmmmmmm
Merhaba arkadaşlar geçen yıl bu zamanlar ben de buraya yazmıştım, düşük yapmıştım ve yeniden hamile kalmak istiyodum çok şükür allahım nasip etti haziran ayında hamile kaldım ve oğlum şuan tam iki aylık, darısı tüm bekleyenlerin başına... annelik hayatından seve seve fedakarlık yapabilmekmiş... hem çok zor ve sorumluluk gerektiren hem de şimdiye kadarki tüm olmazsa olmazları bi kalemde silip herşeyin en başına bebeğini oturtmakmış... canım oğlum benim şuan uyuyo ve ben onu uyurken bile özlüyorum.....
evet çok güzeldi bugün dinledim kalp atışlarını bugün inandım gerçekten hamile olduğuma Rabbim isteyen herkese nasip etsin inanılmaz bir duygu
selam kkizlar ben geldim bisey sormak istiyorum sizlere ben sogan kurusu bide incir kurusu duydum sizce ne kadar gercek bilen varsa nasil kullanildigini yaza bilirmi nolurr cok ihtiyacim var simdiden tsk ederim opuldunuz
merhaba kızlar geçen nisanda burda hamileliğin ilk günleriyle ilgili bilgiler alıyodum :) şimdi paşan kollarımda ve 7 ayık olduk teyzeleri :) hatırlayan varmı biziii :)
kızlar ben geçen yıl korunmayı bıraktım..3 ay olmayınca doktora gittim rahimde yara olduğunu söyledi ve bununla igili aylarca tedavi oldum..2 ay önce geçti ama hala hamile kalamıyorum..bu aydan çok ümitliydim ama sabah erken gebelik testi yaptım sonuç yine hüsranyumurtalığa giden tüpler yapışık olabiliyomuş bununla ilgili bilgisi olan varmı acaba ??? lütfen bana yardımcı olun sabahtan beri perişan bir haldeyim
Tebrikler canim. Allah saglicakla kucağına almayı nasip etsin......
Ayyyy süper bi haber buuuuu......
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım....
Eminim çok güzel bi duygudur....
Amin canım İnşaallah....
çok saolun kızlarr Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu Rabbim her isteyene yaşatsın
Merhaba cnm arkadaşlarım çok uzun zaman oldu allahıma şükür prensesim dünyaya geldi bir sürü sağlık problemimiz oldu özel problemlerde oldu hiç girmek istemedim merak ettim sizleri aklıma düştünüz ama forumda kimseler yookk herkes kendine iyi baksınn
selam kizlar nasilsiniz gecensene bu zamanlar cok yazmistim bende hamis olmak istiyorum diyee suan 2 haftalik hamileyim allah herkese nasip etsin insallah
baktimda kimseler yok bu arada gülsah hayirli olsun hamileymisin insallah kucaginda alirsin canim beni sorarsaniz ikizlerin arasinda yorgunluktan ölüyorum ama cok sükür iyiler 10 aylik olduk emekliyorlar cok yaramazlöar ya giremedim uzun zamandir aysucum sende iyisindir insallah varmi hayirli bi haber eva yok uzun zaman oldu kimsegirmemis umarim herkes iyidir kendinize iyi bakin ALLAH HERKESIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN
Çok geçmiş olsun canım....
Şimdi iyi olduğuna sevindim...
Sen de kendine ve bebişine iyi bak....
Görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?