Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Slm arkadaslar araniza yeni katildim bende 2yillik ewliyim 8 ay once korunmayi biraktik ve bebek istiyoruz artik ama bebek daha gelmedi bize doktora gittik bi sorun yok dedi esimide goturdum problem yok dedi 2ay once klomen verdi ama o da bi ise yaramadi 5 ekimde adet oldum daha adet olmadim bugun ayin 6 si ama cok sancim adet olacakmisim gibi belim agriyo insallah hamileyimdir cok istiyorum (

Hoşgeldin canım aramıza....

Çok geçmiş olsun canım....

Düşükten sonra 3 ay geçmiş.....

Bekleme süresini tamamlamışsın bildiğim kadarıyla düşükte 3 ay bekletiyorlar çünkü arkadaşlarımdan biliyorum....

Ama diğer işlemden sonra ne kadar beklemen gerekir o konuda bilgim yok....

Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin İnşaallah....

Merhabalar canım....

Hoşgeldin tekrardan....

Seni buralarda görmek sevindirdi beni....

Duaların için çok sağol canım....

Arada uğra tamam mı....

Kendine ve bebişine iyi bak canım....

Çok geçmiş olsun canım....

Kolay gelsin sana....

Şimdi onlar iyice huzursuzlanır hasta olunca....

Kendine ve bebişlere iyi bak canım....

Hoşgeldin canım aramıza....

Adet belirtileri ve hamilelik belirtileri aynı oluyormuş canım.....

İnşaallah hamilesindir....

Allah'ım senin, benim gibi isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin İnşaallah....

Merhabalar canım....

Hoşgeldin tekrardan....

Seni buralarda görmek sevindirdi beni....

Duaların için çok sağol canım....

Arada uğra tamam mı....

Kendine ve bebişine iyi bak canım....

saol cnm benim
aslında ben hep ara ara baktım üyeliğim olmasada misaifr olarak okudum
evde fazla fırsatta bulamıyorum şimdi işe geri döndüm
işimde hep pc de olduğu için sık sık bakıyorum
bu kk nın atmosferi çok farklı ya özlemişim
çok arkadaşım oldu bu kk sayesinde
gerçek hayatta olmayan vefa var

Kayyumu merak ettim özel mesaj attım ama girmedi kk ya umarım herşey yolundadır
ayrıca geçmişte okudum gül vardı hamileymiş belki doğum bile yapmıştır çok sevindim
sonra lagrima varıd utkueslem çok sevindim kızlar ya belki bu mesajı görmiceksimiz ama ben yinede yazıyım
darısı isteyen tüm arkadaşlarımıza

tesadüfen baktım da şimdi hamiyemişsin tickerinde gördüm bebeğin 12 haftalık olmuş sevindim

Sevindim bundan sonra sık sık bakabileceğine....

Bu arada bebeğin nasıl emeklemeye başlamıştır sanırım?İsmini ne koydunuz?

Sevindim bundan sonra sık sık bakabileceğine....

Bu arada bebeğin nasıl emeklemeye başlamıştır sanırım?İsmini ne koydunuz?
evdeyken pc açmaya bile fırsatım olmuyordu
evet cnm emekliyor adı da Enes Talha
şişkocuk ve çok yaramaz bişey
2 gün sonra Allah nasip ederse 10 aylık olacak

merhabalar arkadaşlarımm. nasılsınız ,sizlerle sohbeti dertleşmeleri eğlenmeleri çok özlemişim sizleri görmesemde sizler çok iyi dostlarım olmuşsunuz boş zamanımda elim hemen kkya gidiyor.artık fırsat oldukça girip yazışmak istiyorum sizlerde biraz vakit ayırında şenlensin buraları..öptm hepinizi.

gerçektende öyle kayyum benim aklıma tek tek geliyor burdaki arkadaşlarım
birde ayyıldızım vardı burada hatırlarsın
çok vefalıdır çok özelden irtibatı hiç kesmedik onunlada
giremediğim dönemdeki hamile haberlerini okuyunca okdar sevindimki
keşke girip okusalar sevinçlerini paylaştığımızı bilseler
sonra umut olsa bekleyen arkadaşrımıza onlarında tez zamanda haberlerini alsak
bişey yapamasakta dualarımda hep dile geitiririm
ben takip yaptırdığım dönemde sabahlara kadar burada sohbet ediyordum kafam dağılıyordu gerçektende yoksa düşünmekten geriliyor insan
bide kayyum belki haberin yoktur
2 milyondan 76 milyona topiğinden ikinci bebişelri süprizle kendiliğinde gelenlerin sayısı arttı biliyormuusn
demekki insanın kafası rahat olması lazımmış
fatma 5 tane başarısız tüp denemesinde sonra 2. ye hamile
kris , sumak .hazel82 de hepside tek ilişikiyle hemde

Hosbuldum canim sagol bi tek sen beni gormussun diger islemin suresi bi ay ama dusukten 2ay kdr sonra dondurma islemi yapildigi icin doktor bekle ocaga kdr ddi

Hosbuldum canim sagol bi tek sen beni gormussun diger islemin suresi bi ay ama dusukten 2ay kdr sonra dondurma islemi yapildigi icin doktor bekle ocaga kdr ddi

konuyu tambilmiorum cnm galiba düşük yaptın çok geçmiş olsun
umarım en kısa zamanda meleğin gelir sana süpriz yapıp

Merhabalar canım...

İnşaallah canım sen de vakit ayır da görüşelim....

Canım sen de beklemeyi doğru buluyorsan bekle....

Eğer içinde biraz şüphe varsa istersen başka bi doktora daha danış....

Allah en kısa zamanda hayırlısıyla sana da bana da isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin İnşaallah....

Selamlar herkese nerde bu hanimlar ben bile ikizler den cok kisa vakit bulup yaziyorum sanirim herkes bebek sahibi olunca unuttular bizi

halbuki bi zmanlar hepimiz sabaha kadar burdaydik

aysucum ALLAH dualrini kabul etsin tüm bebek isteyenlere nasip etsin anne olmayi sabrin sonu selamettir canim
bende simdi cocuklari yatirdim zaten pek uyumazlarda yemek hazirliyorum onlara tabi sizide unutmadim

ada bebis büyümüs masallah arada konussak fena olmaz kayyum arada geliyor ama hic bi arada sohbet edemiyoruz saglik olsun
iyi olsunda herkes bizden böyle iste yürüyoruz artik ve daha cok yaramazlik pesine düstük tek baktigim icin baya zor oluyor ama idare ediyorum

ALLAH saglik versin bebislere neyse yemegi ocakta unuttum ben sonra görüsmek üzere :79::79::79:

İnsallah canim doktorumdan cok memnunum cok guveniyorum konu o degilde sure cok uzun gelmisti bana sabirsizlik iste ama ole bole gecti bisey kalmadi ztn surda neyse ilsallah Allah hepimize her isteyene nasip etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…