Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

HERKESIN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN KIZLAR

AYSUCUM aklimdasin her zaman dua ediyorum inanki ne yapalim ALLAH sabir versin insallah

zamani gelince olacak sakin inancini kaybetme ALLAH sana benim gibi ikiz nasip etsin insallah

Sağol canım duaların için....

Hayırlısını istiyorum zaten canım....

Hayırlısıyla hayırlı zamanda olur İnşaallah....

Sen neler yapıyorsun bakalım?

Bebişler kaç aylık oldu canım?

Ben hala bildiğiniz gibi işte canım....

Sen neler yapıyorsun bakalım?

Okullar açıldı göreve başladın mı?

Bebişin kaç aylık oldu?

bende çoktan başladım cnmm geçen yılın 2. dönemin sonlarına doğru başladımmm.bebiş 9 aylık teyzesiii eskiden ne güzeldi sohbetler buradaa şimdi kimseler yokk sende hiç girmiyosun kendine iyi bakk

bende çoktan başladım cnmm geçen yılın 2. dönemin sonlarına doğru başladımmm.bebiş 9 aylık teyzesiii eskiden ne güzeldi sohbetler buradaa şimdi kimseler yokk sende hiç girmiyosun kendine iyi bakk

asi yokkk nissam yokk sen yoksun ne güzeldi paylaşımlarımızz

Maaşallah bebişe.....

Ayyy canım ya hemen başlamışsın sen o zaman....

Evet canım ya kimseler gelmiyor artık ya da gelemiyor diyelim.....

Malum herkes bebişleriyle uğraşıyor sanırım....

Ben de sizler olmayınca gelmiyorum,işte böyle arada bi bakıyorum....

Birileri bişey yazmışsa cevap veriyorum işte o kadar....

Görüşürüz....

üzüldüm güzel bir gruptu bizimki değilmiiiii.çok güzel paylaşımlar oluyordu keşke gelselerde yine neşelense buralar

selam kizlar inanin hic vaktim olmuyor ya masallah kayyum bebis büyümüs

benimkiler cok aktif 2dakka yanliz birakamiyorum hep ilgi istiyolar iste bide yürümeye calisiyorz simdi

nazlaniyolar kavga ediyolar kiskanma basladi simdide inanki yemekleri uykulari derken gerci halen uykulari düzelmedi

yatmiyolar zombi gibiyyim valla

ama halen kilomun yarisi duruyor sanirim stres bende kilo yapiyor yada kullandigim korunma hapi bilemiyorum

aysucum hep aklimdasin ALLAH seninde yüzünü güldürsün insallah

sorunlari ayri bi tarafa tek gülüsleri yetiyor insana ALLAH herkesin gönlüne göre versin görüsmek üzere

benimkiler cok aktif 2dakka yanliz birakamiyorum hep ilgi istiyolar iste bide yürümeye calisiyorz simdi

nazlaniyolar kavga ediyolar kiskanma basladi simdide inanki yemekleri uykulari derken gerci halen uykulari düzelmedi

ama halen kilomun yarisi duruyor sanirim stres bende kilo yapiyor yada kullandigim korunma hapi bilemiyorum

sorunlari ayri bi tarafa tek gülüsleri yetiyor insana ALLAH herkesin gönlüne göre versin görüsmek üzere

üzüldüm güzel bir gruptu bizimki değilmiiiii.çok güzel paylaşımlar oluyordu keşke gelselerde yine neşelense buralar

Arada sırada hatırlayanlar gelse ya da başlığımızdaki gibi hamile kalmak isteyenler gelse yine şenlenir buralar....

Güzel paylaşımlar olur yine....

Napalım arada bizler uğruyoruz işte....

Maaşallah bebişlere....

Tabiki de vaktin olmuyordur canım ikizlerle uğraşmak hiç kolay değil....

Kız onlar bi yürümeye başlasınlar bak peşlerinde koşmaktan kalıyor mu o kilolar....

Amin canım İnşaallah....En yakın ve hayırlı bi zamanda İnşaallah....

Yüzüne bi bakışları bi gülüşleri yeter senin yorgunluklarını atmaya....

Amin canım İnşaallah....Görüşürüz....

7 ay oldu hapi birakali ama bi tik yok aceba sorunmu var?

Hoşgeldin canım aramıza....

Doktorlar 1 yıla kadar normal diye bakıyorlar......

Ama sen bir an önce olsun istiyorsan bence hem kendin hem de eşin doktora gidin istersen....

Allah isteyen herkese bir an önce nasip etsin İnşaallah.....

Slm arkadaslar size bisey danismak istiyorum ben 3ay once dusuk yaptim gecen ay da rahimagzi yarasi dondurma islemi yapildi bana doktorum 1ay sonra tekrar gebelik dusunebilirsin dedi ama ssonra 3ay once kurtaj oldugumu hatirlayinca aaa sen ocak ayina kdr korun rahmin dinlensin ddi bende sartmi istiyorum ben hemn korunmasam dedim ama rahmin cok islem gordu bekle ocaga kdr ddi. Size sorum su sizce ne yapsam basina benim gibi gelen varmi yada benim gibi dusuk ve yara dondurma islemi yaptirip nekdr sonra hamile kaldiniz

Slm arkadaslar size bisey danismak istiyorum ben 3ay once dusuk yaptim gecen ay da rahimagzi yarasi dondurma islemi yapildi bana doktorum 1ay sonra tekrar gebelik dusunebilirsin dedi ama ssonra 3ay once kurtaj oldugumu hatirlayinca aaa sen ocak ayina kdr korun rahmin dinlensin ddi bende sartmi istiyorum ben hemn korunmasam dedim ama rahmin cok islem gordu bekle ocaga kdr ddi. Size sorum su sizce ne yapsam basina benim gibi gelen varmi yada benim gibi dusuk ve yara dondurma islemi yaptirip nekdr sonra hamile kaldiniz

kızlar uuzun bir aradan sonra merhaba
hesabımı iptal etmiştim yaşadığım bir kırgınlık üzerine
yeni aktif hale geldi selam vermek istedim gelip görenlere
kimseyi unutmadım inanın her aklıma gelene dua ederim başta aysucum olmak üzere

nasilsiniz kizlar kimse pek gelmemis yine aysucum yazmis bi tek seninde gecmis bayramin kutlu olsun canim

beni sorarsaniz hep ugrasmakla mesgulum ikizler cok yaramaz inanin hic vaktim yok aksam 10da yatiyolar gece tam uyumuyolar

onlar yatinca ev isi ütü derken zaman cabuk geciyor iste simdide hasta olduk ikiside grip yani daha cok mesai yapiyorum

umarim herkes iyidir kendinize iyi bakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…