Sorunun sen de olduğunu niye düşündün ki,bi şikayetin yoksa ondan sordum.Benim bildiğim yumurta çatladığında akıntı yumurta akı kıvamında oluyor,öyle oluyor mu akıntın yumurtlama günlerinde?
nasıl yani anlamadım? evet akıntım filan oluyordu. eşimde gitti dra ondada bir sorun cıkmadı. kısmet aslında her seyin bir zamanı var demekki ondan olmuyor.
arkadaşlar ben birşey daha sorcam benimyarın adetimin 3.günü ve yarın doktora gidecem adetliykende alttan bakıyorlar mı:44:
arkadaşlar ben birşey daha sorcam benimyarın adetimin 3.günü ve yarın doktora gidecem adetliykende alttan bakıyorlar mı:44:
cocuk olmayınca onun için sorunum vardır diye düşünmüşdüm.
arkadaşlar 1 ay yumurta takibi için 180 lira istiyor doktor sizce çokmu ya
sigortan yokmu arkadasım? ben hiç para vermedim özel hastaneye gittim.arkadaşlar 1 ay yumurta takibi için 180 lira istiyor doktor sizce çokmu ya
Allah'ım en kısa zamanda hepimize sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi nasip etsin İnşaallah....
İçin rahat etmiyorsa başka bi doktora daha görün canım istersen....
Bu konuda fikrim yok canım yaa...
aminnn cnm aminnnn inşşş . ben yozgatın bir ilçesindeyim su an iş dolayısıyla. ancak yaza memlekete gidince adam gibi bir dra gidebilirim
aminnn cnm aminnnn inşşş . ben yozgatın bir ilçesindeyim su an iş dolayısıyla. ancak yaza memlekete gidince adam gibi bir dra gidebilirim
canım eşin yanındamı yoksa benim gibi işi dolayısı ile eşinden ayrımısın
arkadaslar süt buharını siz hiç denedinizmi? ben denemeyi düşünüyorum aslında sizce bir zararı olurmu?
ayyyyyy sen süt buharı deyince aklıma bir şey geldinasıl yapılıyor
canım sen ne yapmayı düşünüyorsun doktora gittin mi gitmeyi düşünüyormusun
arkadaslar süt buharını siz hiç denedinizmi? ben denemeyi düşünüyorum aslında sizce bir zararı olurmu?
yanımda cnm cok şükür. eşim burda calısıyor ben su an vekil öğretmenlik yapıyorum burda kpss magduruyum anlıycagınız. seneye atanırsam bizde 1 sene ayrı kalcaz mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?