Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Sorunun sen de olduğunu niye düşündün ki,bi şikayetin yoksa ondan sordum.Benim bildiğim yumurta çatladığında akıntı yumurta akı kıvamında oluyor,öyle oluyor mu akıntın yumurtlama günlerinde?

nasıl yani anlamadım? evet akıntım filan oluyordu. eşimde gitti dra ondada bir sorun cıkmadı. kısmet aslında her seyin bir zamanı var demekki ondan olmuyor.

nasıl yani anlamadım? evet akıntım filan oluyordu. eşimde gitti dra ondada bir sorun cıkmadı. kısmet aslında her seyin bir zamanı var demekki ondan olmuyor.

Şöyle açıklayayım canım;Adetlerin düzenliyse büyük ihtimal yumurtlama günün adet başlangıcından itibaren 14.gündür.Bu günlerde (yani 1 gün öncesi 1 gün sonrası da olabilir) normal gelen akıntı yumurta akı kıvamında,ellediğin zaman uzayan bir kıvamda olur işte bu yumurtladığının göstergesidir,bu günleri değerlendirmen lazım

Şikayetin ne derken de;mesela adet olmazsın bu şikayetle gidersin doktora ondan sordum.Düzenli adet oluyorken adet olmamak da genelde o ay yumurtlamamaya işarettir,yumurtlamadığın için adet olmazsın.Bazı kişiler yumurtlamadığı halde adette olabiliyorlar o da başka tabii...

Ama İnşaallah zamanı çabuk gelir artık bebişlerimizin.....

arkadaşlar ben birşey daha sorcam benimyarın adetimin 3.günü ve yarın doktora gidecem adetliykende alttan bakıyorlar mı:44:

Allah'ım en kısa zamanda hepimize sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi nasip etsin İnşaallah....

İçin rahat etmiyorsa başka bi doktora daha görün canım istersen....

aminnn cnm aminnnn inşşş . ben yozgatın bir ilçesindeyim su an iş dolayısıyla. ancak yaza memlekete gidince adam gibi bir dra gidebilirim

arkadaslar süt buharını siz hiç denedinizmi? ben denemeyi düşünüyorum aslında sizce bir zararı olurmu?

canım eşin yanındamı yoksa benim gibi işi dolayısı ile eşinden ayrımısın

yanımda cnm cok şükür. eşim burda calısıyor ben su an vekil öğretmenlik yapıyorum burda kpss magduruyum anlıycagınız. seneye atanırsam bizde 1 sene ayrı kalcaz mecburen

ayyyyyy sen süt buharı deyince aklıma bir şey geldi nasıl yapılıyor

ne geldi? :))))))))))) bir demet maydonosu yarım lit süte dograyıp kaynatıp beli,ne carsaf gibi birsey sarıp buharına oturuyormussun. tıkalı kanalları acıyormus. bende burdan okudum bunu .

canım sen ne yapmayı düşünüyorsun doktora gittin mi gitmeyi düşünüyormusun

Canım benim eşimin spermiyogramında hareketsizlik % 86,hareketlilik % 14 çıktı,o yüzden şu anda ilaç kullanıyor.Başka önerileriniz varsa alabilirim sperm hareketliliği için...

arkadaslar süt buharını siz hiç denedinizmi? ben denemeyi düşünüyorum aslında sizce bir zararı olurmu?

Süt buharı mı?İlk senden duydum nasıl kullanılıyor,ne için?

yanımda cnm cok şükür. eşim burda calısıyor ben su an vekil öğretmenlik yapıyorum burda kpss magduruyum anlıycagınız. seneye atanırsam bizde 1 sene ayrı kalcaz mecburen

hayırlısı ile atanda 1 sene önemli değil ben eşimden 1,5 yıl ayrı kaldım eş durumu ndan geldi 5 ay yanyana kaldık hadiiiiiii kadroya geçelim dedik yine 1 yıl daha ayrıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…