Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

bende bardak kapama olayını okudum forumdan beline bardak kapıyormuşun burda okumadan bi kaç gün öncede annem söylemişti ben öyle kalabildim diye bende dnedim bakalım hayırlısı...

hoşgeldin canım allah hepimizin muradını versin inşaallahhhhhhhhh

inşallah cnm bizim bu ilk denememiz,ilk denemelerde hamiş kalabileni pek görmedim ama yinede çok heyecanlanıyorum aklımı başka yere veremiyorum hep bunu düşünüyorum sizde ölemisiniz yoksa ben paranoyak mı oldum

ahhhh canım benim ilk hamileliğim 1. denemede olmuştu şimdi 3 aydır deniyoruz nafile

Hoşgeldin canım....:80: Sen ne zamandır bebek istiyorsun?

hoşbuldum canım benim bu ilk denemem daha çok yeni yani,şubat başından beri...
ama ekimden beri folik asit kullanıyorum doktorum bide fazla yumurta ürettiğimi söyledi bu kötü bi durum adetim 35 günde falan geliyor bu yüzden doktorum bana yumurtlama günlerimi hesapladı buna göre hareket ediyoruz bizde bakkalım hayırlısı

Bardak kapama şu eski bildiğimiz kupa kapama gibi mi canım?

evet cnm aynen hani şu soğuk algınlığında yaparız ya ondan ama belinize yapılıyor,ben eşime yaptırdım benim annemde zor hamile kalırmış 4 yılda almış abimi sonra bende 6 yıl sonra doğmuşum bu taktikle tuttu hep dedi ciddiye almamıştım ama forumda okuyuncavardır bi bildikleri eskilerin dedim ilişki öncesi eşime yaptırdım bakalım görücez faydası olup olmadığını...

bu bardak kapama olayını ne zaman yapıyoruz yani adet dönemi mi yumrtlama zamanı mı

annem adetten hemen sonra dedi benim on gün geçti yinede bi denemk istedim sonuçta bi sakıncası olmadığını düşünüyorum tabi doktor değilim araştırın isterseniz ama dışardan bi müdahale olduğu için ben bi zararı olmaz diye düşündüm

Önceki sayfalarda yazmıştım yumurtlamabelirtisi akıntıyı ordan da anlayabilirsin canım...

Evet bunu da uygulayabiliriz bak,ama bi kupa seti almamız lazım,nerde bulabiliriz ki?

nasıl oluyor bu bardak kapama biraz anlatırmısın?

tabi,şimdi önce bir kürdanı ikiye bölüyorsun,sonra bir patatesi yuvarlak şekilde bir dilim şeklinde kesiyorsun bu senin sırtında rahat durabilecek şekilde kesilmeli,sonra kürdana pamuk doluyorsun biraz kolanya damlatıp kürdanın diğer ucunu patatese batırıyorsun sonra su bardağı gibi veya daha küçük bi bardak alıyorsun beline patatesi yerleştirip ucundaki pamuğu çakmakla yakıyorsun hemen üstüne bardağı yapıştırıyorsun bi kaç sn tutup bardağın kenarına parmağını sokup yani havasının çıkmasını sağlayıp bardağı kaldırıyorsun bu kadar işte bu işlemi belinin üzerine 7 - 8 kereuyguluyorsun bel soğukluğunu alıp yumurtanın iyi tutunmasını sağlarmış

Önceki sayfalarda yazmıştım yumurtlamabelirtisi akıntıyı ordan da anlayabilirsin canım...

evet cnm onada dikkat ediyorum

Evet bunu da uygulayabiliriz bak,ama bi kupa seti almamız lazım,nerde bulabiliriz ki?

kupaya gerek yok cnm ya ben su bardağıyla yapıyorum valla

Kolay uygulanabilir bişey,evdeki bardaklarla da yapabiliriz o zaman......Deneyelim bari kızlar,yumurtlama zamanı mı yapıyorduk?

arkadaşlar süt buharı için adet bitimnde yapın yumurtlama döneminde yapmayın diyorlar ama yapınca eşinle beraber ol diyorlar ne alaka anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…