kızlar selam hepinize topiği yeni gördüm bende aranıza katılmak istedim,allah hepimizi en yakın zamanda bebiş sahibi yapar inşallah
kızlar selam hepinize topiği yeni gördüm bende aranıza katılmak istedim,allah hepimizi en yakın zamanda bebiş sahibi yapar inşallah
anlatırım tabiki cnm. yarın aksam bir yapayım hayırlısıyla. ama bunu yaptıktan sonra üşütmemeniz gerekiyor kızlar.
hoşgeldin canım allah hepimizin muradını versin inşaallahhhhhhhhh
bende bardak kapama olayını okudum forumdan beline bardak kapıyormuşun burda okumadan bi kaç gün öncede annem söylemişti ben öyle kalabildim diye bende dnedim bakalım hayırlısı...
canım bunu 3 kere yapacakmışız ya yumurtlamadan mı 3 kere yoksa 1adet döneminde mi
inşallah cnm bizim bu ilk denememiz,ilk denemelerde hamiş kalabileni pek görmedim ama yinede çok heyecanlanıyorum aklımı başka yere veremiyorum hep bunu düşünüyorum sizde ölemisiniz yoksa ben paranoyak mı oldum
Hoşgeldin canım....:80: Sen ne zamandır bebek istiyorsun?
ahhhh canım benim ilk hamileliğim 1. denemede olmuştu şimdi 3 aydır deniyoruz nafile
bende bardak kapama olayını okudum forumdan beline bardak kapıyormuşun burda okumadan bi kaç gün öncede annem söylemişti ben öyl e kalabildim diye bende dnedim bakalım hayırlısı...
Bardak kapama şu eski bildiğimiz kupa kapama gibi mi canım?
bu bardak kapama olayını ne zaman yapıyoruz yani adet dönemi mi yumrtlama zamanı mı
hoşbuldum canım benim bu ilk denemem daha çok yeni yani,şubat başından beri...
ama ekimden beri folik asit kullanıyorum doktorum bide fazla yumurta ürettiğimi söyledi bu kötü bi durum adetim 35 günde falan geliyor bu yüzden doktorum bana yumurtlama günlerimi hesapladı buna göre hareket ediyoruz bizde bakkalım hayırlısı
evet cnm aynen hani şu soğuk algınlığında yaparız ya ondan ama belinize yapılıyor,ben eşime yaptırdım benim annemde zor hamile kalırmış 4 yılda almış abimi sonra bende 6 yıl sonra doğmuşum bu taktikle tuttu hep dedi ciddiye almamıştım ama forumda okuyuncavardır bi bildikleri eskilerin dedim ilişki öncesi eşime yaptırdım bakalım görücez faydası olup olmadığını...
nasıl oluyor bu bardak kapama biraz anlatırmısın?
Önceki sayfalarda yazmıştım yumurtlamabelirtisi akıntıyı ordan da anlayabilirsin canım...
evet cnm onada dikkat ediyorum
Evet bunu da uygulayabiliriz bak,ama bi kupa seti almamız lazım,nerde bulabiliriz ki?
tabi,şimdi önce bir kürdanı ikiye bölüyorsun,sonra bir patatesi yuvarlak şekilde bir dilim şeklinde kesiyorsun bu senin sırtında rahat durabilecek şekilde kesilmeli,sonra kürdana pamuk doluyorsun biraz kolanya damlatıp kürdanın diğer ucunu patatese batırıyorsun sonra su bardağı gibi veya daha küçük bi bardak alıyorsun beline patatesi yerleştirip ucundaki pamuğu çakmakla yakıyorsun hemen üstüne bardağı yapıştırıyorsun bi kaç sn tutup bardağın kenarına parmağını sokup yani havasının çıkmasını sağlayıp bardağı kaldırıyorsun bu kadar işte bu işlemi belinin üzerine 7 - 8 kereuyguluyorsun bel soğukluğunu alıp yumurtanın iyi tutunmasını sağlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?