Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

ahh bebısım kıyamam ben sana üzülme bızımde melegımız gelecek ben ınanıyorum

hele herkesın sorması öyle burkuyo kı içimi..eşime bellı etmıyorum bır yandan içim kötü zor zamanlar allah ım baska dert vermesin diorum ama iştee

işte bu tebrik ederim arkadaşım seni
bende kızlara bunu anlatmaya çalışıyorum biliyorum ben henüz yeni denemeye başladım belkide böyle konuşmaya hakkım yok ama moral çok önemliymiş doktorumun ilk söylediği bu ay olmazsa sakın kafana takma şimdi millet 35inde 40ında çocuk yapıo daha çok gençsiniz hiç ummadığın anda olur dedi bende inanın o kadar takmıyorum eşimle benim sağlığım çokdaha önemli onunla eğleniyorum gülüyorum müzikler dinliyorum buraya takılmasam aklıma bile gelmiyo sadece günüm yaklaşınca sabırsızlanıyorum olduysa oldu olmadıysa bi an önce çalışmalara devam diyorum yapmayın sıkmayın kendinizi nolur bu çok etkiliyo inanın çok yakınlarım var bunları yaşayan hiç olmıcak artık denemiyoruz bile doğru dürüst dedikleri zamanlarda oldu hep çocukları

aaa süper haber bu rabb,m sağlıcakla kucağını almayı nasip etsin cnm..dua et bizleree

inş cute allah razı olsun senden.üzülmüyorum tmm hepimiz için dua edıyorum=)

Son düzenleme:
[

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım ,bizlere de dua et hamilelerin duaları kabul olurmuş.....

cok sevindim inan ALLAH KUCAGINA ALMAYIDA NASIP ETSIN INSALLAH

amin canım işallah ya lutfen cok uzulmeyım bende sızın durumunuzdaydım.olmuyor dedım hep cok uzuldum.herseyı oluruna bıraktım allahaıma bınlerce sukurler olsun.amin isteyen hıckımseyı bos cevırmesın ısallah.bebek ısteyen herkese versın allah.moralınızı yuksek tutun takmayın kafanıza lutfen.uykumdan uyanır gece vaktı kalkar aglardım hep.allahıma bınlerce sukur olsun işh sızlere de versın allah

amin canım inşallahhh

Arkadaşlar ltfn hep dileyin özellikle çok zor anlarınızda kötü fikir aklınıza gelince çok hızlıo sürekli dua edin kafanızı dağıtana dek hemen evdeisenizz bir iş bulun yemek yapın pasta yapın evinizi temizleyin o hırslaaaa!!!!1

insallah canim AMIINNN

amin CANIM ALLAH BIZEDE NASIP ETSIN

ewet canım bende onu dıyorum.bana da boyle dıyorlardı ama takmamak elde deıl bılıyorum ama sadece moral dıyorum

hele herkesın sorması öyle burkuyo kı içimi..eşime bellı etmıyorum bır yandan içim kötü zor zamanlar allah ım baska dert vermesin diorum ama iştee

Evet aynen öyle,aynı şeyleri yaşıyoruz canım...."Daha düşünmüyor musunuz?" top 10 da bir numaralı soru.....Sonra diğer sorular geliyor.....

bu kadar yürek birken verecek inş hepimize inancımız bitmesin

Amiiin canım,İnşaallah......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…