ahh bebısım kıyamam ben sana üzülme bızımde melegımız gelecek ben ınanıyorumevet canım seni çok iyi anlıyoruz emin ol....ben de 13 aydır bekliyorum ve bu ay adetim geldiğinde ne kadar ağladım anlatamam sana....
Ama kızların da dediği gibi sabretmeye çalışıyoruz....burda birbirimizi bulduk ve dertleşip en azından birbirimize destek oluyor ve dua ediyoruz....böyle olunca insan sadece kendisinin bu halde olmadığını daha iyi anlıyor ( mesela benim etrafımda o kadar çok istediği zamanda hemen hamile kalan var ki,büyük ihtimal sizlerin de öyle olduğu için moraliniz daha da bozuluyordur.....) ve moral buluyor canım....
kızlar bende de bu durum vardı doktorlara cok gıttım bekle yapıcak bısey yok dedıler hep bana ama sabrım kalmamıstı artık .sonradan psıkologa gıttım herseyı anlattım o bana hap verdı.hapı yuttum yattım hıcbısey dusunmedım kafam rahattı herseyı oluruna bıraktım.allaha sukur suan 6 AYLIK HAMILEYIM
kızlar bende de bu durum vardı doktorlara cok gıttım bekle yapıcak bısey yok dedıler hep bana ama sabrım kalmamıstı artık .sonradan psıkologa gıttım herseyı anlattım o bana hap verdı.hapı yuttum yattım hıcbısey dusunmedım kafam rahattı herseyı oluruna bıraktım.allaha sukur suan 6 AYLIK HAMILEYIM
cok sevindim inan ALLAH KUCAGINA ALMAYIDA NASIP ETSIN INSALLAH
[
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım,bizlere de dua et hamilelerin duaları kabul olurmuş.....
amin canım işallah ya lutfen cok uzulmeyım bende sızın durumunuzdaydım.olmuyor dedım hep cok uzuldum.herseyı oluruna bıraktım allahaıma bınlerce sukurler olsun.amin isteyen hıckımseyı bos cevırmesın ısallah.bebek ısteyen herkese versın allah.moralınızı yuksek tutun takmayın kafanıza lutfen.uykumdan uyanır gece vaktı kalkar aglardım hep.allahıma bınlerce sukur olsun işh sızlere de versın allah
amin canım işallah ya lutfen cok uzulmeyım bende sızın durumunuzdaydım.olmuyor dedım hep cok uzuldum.herseyı oluruna bıraktım allahaıma bınlerce sukurler olsun.amin isteyen hıckımseyı bos cevırmesın ısallah.bebek ısteyen herkese versın allah.moralınızı yuksek tutun takmayın kafanıza lutfen.uykumdan uyanır gece vaktı kalkar aglardım hep.allahıma bınlerce sukur olsun işh sızlere de versın allah
amin CANIM ALLAH BIZEDE NASIP ETSINamin canım işallah ya lutfen cok uzulmeyım bende sızın durumunuzdaydım.olmuyor dedım hep cok uzuldum.herseyı oluruna bıraktım allahaıma bınlerce sukurler olsun.amin isteyen hıckımseyı bos cevırmesın ısallah.bebek ısteyen herkese versın allah.moralınızı yuksek tutun takmayın kafanıza lutfen.uykumdan uyanır gece vaktı kalkar aglardım hep.allahıma bınlerce sukur olsun işh sızlere de versın allah
işte bu tebrik ederim arkadaşım seni
bende kızlara bunu anlatmaya çalışıyorum biliyorum ben henüz yeni denemeye başladım belkide böyle konuşmaya hakkım yok ama moral çok önemliymiş doktorumun ilk söylediği bu ay olmazsa sakın kafana takma şimdi millet 35inde 40ında çocuk yapıo daha çok gençsiniz hiç ummadığın anda olur dedi bende inanın o kadar takmıyorum eşimle benim sağlığım çokdaha önemli onunla eğleniyorum gülüyorum müzikler dinliyorum buraya takılmasam aklıma bile gelmiyo sadece günüm yaklaşınca sabırsızlanıyorum olduysa oldu olmadıysa bi an önce çalışmalara devam diyorum yapmayın sıkmayın kendinizi nolur bu çok etkiliyo inanın çok yakınlarım var bunları yaşayan hiç olmıcak artık denemiyoruz bile doğru dürüst dedikleri zamanlarda oldu hep çocukları
hele herkesın sorması öyle burkuyo kı içimi..eşime bellı etmıyorum bır yandan içim kötü zor zamanlar allah ım baska dert vermesin diorum ama iştee
evet aynen öyle,aynı şeyleri yaşıyoruz canım...."daha düşünmüyor musunuz?" top 10 da bir numaralı soru.....sonra diğer sorular geliyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?