Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

benide ekleyin 7 mart asla beklemediğim adet tarihim

yok canım aynı bebişim1 vücut ısımı merak etmişti dün ölçtüm aynı yumurtlamadan sonra yükselmesi lazımdı aslında:44::44::44:

bende öyle biliyorum yumurtlama günlerinde yüksek çıkıyormuş ama farklı bir derece kullanmak gerekiyormuş en hassaslarından olması lazımmış öylemi seninki çünkü çok az bir fark oluyormuş yani 1 dereceden bile az bunları gösteren bir termometremi seninki

dijital bir termometre markasıda iyi ama bilemiyorum o kadar hassas mı

İSİM BEKLENMEYEN ADET TARİHİ SONUÇ

ASİfirari.................................25 Şubat..............................
Bahar1212.............................28 Şubat..............................
Laleee....................................25 Şubat..............................
Sinem_ahmet..........................hamiş.................................
Cute.......................................25 mart...............................

Sinem 16................................15 mart................................

Fsane21.................................25.hafta hamiş.....................
Gül1118...................................7 mart................................

ben cuma günü çatlatma iğnesi oldum ne zaman kan tahlili yaptırsam yada doktor yaptırırmı acaba sabırsızlanıyorum

e illa doktoruna gitmen şartmı git bi sağlık ocağına yaptır ama önce internetten bi araştır bakalım bu gibi durumlarda ne zaman belli olur diye aslınca bence daha erkendir cnm bi hafta bile olmamış ama bi araştır istersen

canım alttan batma oluyor sancı gibi

bahar dogru söylüyor doktora danismana gerek yok bende 7.sinde 2 catlatma ignemi oldum daha bekliyorum iste cuma doktor test yapti negatifti bakalim bu cuma yine yapicam bendede vardi batma seklinde agri gögüslerim az hafifledi ama karnim hala agriyor

zaten şimdi yaptırmayı düşünmüyorum çünkü cumartesi doktorum yumoşlar çatlamışmı diye bakacak ondan sonra ama çatlatma iğnesinde 1 hafta sonra belli oluyor diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…