sendehoşgeldin canım
İSİM BEKLENMEYEN ADET TARİHİ SONUÇ
ASİfirari.................................25 Şubat..............................
Bahar1212.............................28 Şubat..............................
Laleee....................................25 Şubat..............................
Sinem_ahmet..........................hamiş.................................
Cute.......................................25 mart...............................
Sinem 16................................15 mart................................
Fsane21.................................25.hafta hamiş.....................
hosbuldum nasilsin bakimm:44:
yok canım aynı bebişim1 vücut ısımı merak etmişti dün ölçtüm aynı yumurtlamadan sonra yükselmesi lazımdı aslında:44::44::44:
iyiyim canım sağol sen nasılsın
hosbuldum gül hosbuldum bahar nasilsiniz ??
bende öyle biliyorum yumurtlama günlerinde yüksek çıkıyormuş ama farklı bir derece kullanmak gerekiyormuş en hassaslarından olması lazımmış öylemi seninki çünkü çok az bir fark oluyormuş yani 1 dereceden bile az bunları gösteren bir termometremi seninki
sağol cnm sen nasılsın
offf nasil olayim canim SILIKLDIM beklemekten artik
aynen canım rabbim daha fazla bekletmesin bizi inşaallah
amin canim aminn
ben cuma günü çatlatma iğnesi oldum ne zaman kan tahlili yaptırsam yada doktor yaptırırmı acaba sabırsızlanıyorum
ben cuma günü çatlatma iğnesi oldum ne zaman kan tahlili yaptırsam yada doktor yaptırırmı acaba sabırsızlanıyorum
10 gün daha bekle canim bence nasil agrin falan varmi
canım alttan batma oluyor sancı gibi
e illa doktoruna gitmen şartmı git bi sağlık ocağına yaptır ama önce internetten bi araştır bakalım bu gibi durumlarda ne zaman belli olur diye aslınca bence daha erkendir cnm bi hafta bile olmamış ama bi araştır istersen
kim demis merak ettim benim 3 hafta olacak hala bekliyorumzaten şimdi yaptırmayı düşünmüyorum çünkü cumartesi doktorum yumoşlar çatlamışmı diye bakacak ondan sonra ama çatlatma iğnesinde 1 hafta sonra belli oluyor diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?