cnm sen 25i yazdırmışın listeye benim ayın sonu aslında tam bilemiyorum adetlerim düzensiz 35-40 günde bir geliyo bakalım ayın sonuna kadar gelmezse tamamdır
baharim aslinda 24 ,dü biliyosun ama ne oldu biliyonmu ben her kontrolümü yazarim telefonumun ajandasina oraya not almistim 7sinde catlatma ignesi 11inde hapa basladim diye 9gün üstüne attim gecenki catlatma ignesinde adet oldugum tarihi 19una kaydettim en sonda doktor 24 demisti ben onuda 25 yapmistim acaba diyorum bu bi tesadüfmü amaannn nelerden medet umuyorum bakk
eeeee bebişim çıktımı ya
Burdayım canım,cevap yazmıştım 183 te kaldı canım....
cnm haklısın bence medet ummakta ayyy çok sevindim ben olsam bende umutlanırdım benimpek bilgim yok kullandığınız haplardan ve çatlatma iğnesinden hani kaç günde ne olur bilmiyorum ama anlattıklarına bakılırsa
yinede çok umutlanmak yok tamam mı arkadaşım olursa süpriz olmazsa canımız sağolsun tamam mı cnm
evet haklisin :26:ne yapalim tekrar baslariz o zamanyada bi kac gün bitkisel hayat yapar topigimize geri dönerim ALLAH BÜYÜK CANIM
sen ne zamandır istiyordun cnm 3 sene oldumu 3 sene olmadıysa üzülmek için daha erken
yok canim 1bucuk yil oldu 3 senelik evliyim zaten ben esim bu ay cok umutlu adette olmadim adam is yaptirmiyor agrim var diye karnimi falan öpüyor ya
ay cnm bende senin gibi 3.yıla girdim o zaman takacak bişey yok 1.5 yıl olmuş daha ayyy inşallah kocişinin içine doğmuştur inşallah onun bu mutluluğunu daim eder cnm
hee tamam cnm gördüm sen neler yapıyosun cnm iyisin dimi artık kafanı dağıtcak bişeyler yapıosun dimi moralini yüksek tutuyosun dimi
amin canim hepimizinkini insallahh olmassa türkiyede biseyler yapalim diyorum ben zaten 3 ay sonra gelicem zaten hele annemler kayinvalidem olsun bide esim urfali benim cocuk sevgisini anlarsin
Evet canım,dedim ya adetimin ilk 2 günü durup durup ağlıyorum,sonra yavaş yavaş geçiyor....Bu arada hala adetim bitmedi,uzadı yine bu ay...
Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum,ama kendimimi kandırıyorum acaba diye de düşünmüyor değilim....Bilinçaltımın morali nasıl acaba?
Kendimi örgüye verdim canım, bu saatlere kadar ara ara bakıyorum siz hala gelmemişiniz örgüye devam....Bakıyorum gelmişiniz bırakıyorum örgüyü buraya devam....Napiyim düşünmemek için,azıcık boş kalsam başlıyom düşünmeye,sonra da ağlama moduna doğru.....O yüzden geç bile yatmaya başladım baksanıza Hiç olmazsa yatakta düşünüp de dönüp durmayayım diye....Bu saatlere kalınca Allah'a şükür sanırım 5-10 dk da uyuyabiliyorum,yoksa 1 saat dönüyorum yatakta.....
yok canim 1bucuk yil oldu 3 senelik evliyim zaten ben esim bu ay cok umutlu adette olmadim adam is yaptirmiyor agrim var diye karnimi falan öpüyor ya
Evet canım,dedim ya adetimin ilk 2 günü durup durup ağlıyorum,sonra yavaş yavaş geçiyor....Bu arada hala adetim bitmedi,uzadı yine bu ay...
Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum,ama kendimimi kandırıyorum acaba diye de düşünmüyor değilim....Bilinçaltımın morali nasıl acaba?
Kendimi örgüye verdim canım, bu saatlere kadar ara ara bakıyorum siz hala gelmemişiniz örgüye devam....Bakıyorum gelmişiniz bırakıyorum örgüyü buraya devam....Napiyim düşünmemek için,azıcık boş kalsam başlıyom düşünmeye,sonra da ağlama moduna doğru.....O yüzden geç bile yatmaya başladım baksanıza Hiç olmazsa yatakta düşünüp de dönüp durmayayım diye....Bu saatlere kalınca Allah'a şükür sanırım 5-10 dk da uyuyabiliyorum,yoksa 1 saat dönüyorum yatakta.....
evet cnm anlıyorum e dediğin gibi bide türkiyede denersiniz bakalım siz neden almanyadasınız cnm iş gereğimi
Hadi İnşaallah bu 9 ay devam eder böyle.....
takma cnm takma takarsan olmaz üzülecek bişey yok ya ,aynen dediğin gibi oyala kendini arkadaşlarınla gez dolaş dizilere takıl o zaman düşünmüyo insan cnm
yok canim ya evlenip geldim buraya malaseffithal gelin oldum yani
Ahh canım benim gezecek pek bi vaktim yok,biraz dizi bakıyorum işte,o da çok değil napiyim evin işi anca bitiyor....Bugünlerin tadını çıkar,çalışma hayatına girince vakit bulmak zor....Ama ev işi yaparken bile bebek hiç aklımdan çıkmıyor o da ayrı tabiii....:44: Ama şu günlerde burda konuştukça daha iyiyim geçen aya göre birbirimize desteklerimiz işe yarıyor galiba.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?