kim demis merak ettim benim 3 hafta olacak hala bekliyorum
Ben geldim kızlar.....:79::80:
başka bir sitede okumuştum 1 hafta iken 4 küsür çıkmıştı betaHCG doktor 2 gün sonra gel tekrarlayalım demiş 2 gün sonra dahada yükselmişti
bilemiycem canim belki yapi meselesi olabilir
doğru canım benim ilk gebeliğimde zor çıkmıştı zaten
ben cuma bile yapmaya cekiniyorum aslinda korkuyorum:18::18:ama bide adet olmadim gecenki catlatma ignesindede ayni hapi kullanmistim ve 9,günde adet olmustum ozaman 3 yumurtam olusmus benim acaba biri biri tuttumu diye düsünüyorum emin degilim iste
hoşgeldin canım:79::80:
hosgeldin bebisimm:80::80:
hoşgeldin cnm :79:
ben cuma bile yapmaya cekiniyorum aslinda korkuyorum:18::18:ama bide adet olmadim gecenki catlatma ignesindede ayni hapi kullanmistim ve 9,günde adet olmustum ozaman 3 yumurtam olusmus benim acaba biri biri tuttumu diye düsünüyorum emin degilim iste
o zaman doktor söylememisti bu ay baya emin konustu ama ne biliyim iste ALLAH HEPIMIZE YARDIM ETSINNinşaallah canım şansın baya yüksek geçen ay kaç yumurtan vardı
o zaman doktor söylememisti bu ay baya emin konustu ama ne biliyim iste ALLAH HEPIMIZE YARDIM ETSINN
INSALLAH HAYIRLI HABERLER ALIRIZ HEPIMIZ
o zaman doktor söylememisti bu ay baya emin konustu ama ne biliyim iste ALLAH HEPIMIZE YARDIM ETSINN
INSALLAH HAYIRLI HABERLER ALIRIZ HEPIMIZ
inşaallah canım benimde iki tane idi bakalım ne olacak
umuyorum ki hüsrana ugramiycaz biz :81:
ya benimde 4-5 günüm kaldı gelmezse hemen test yapıcam sabırsızlanmaya başladım
umuyorum ki hüsrana ugramiycaz biz :81:
cnm seninde 2 günün kalmış ayyy dahada heyecanlandım inşallah bakalım hadi hayırlısı
bizim tarihler ayni degilmi zaten baharim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?