arkadaşlar ne olur bi yardım eli.....ben doktora gittim adetin 3.günü bi kan tahlili bi hormon testi bişe yapın lütfen dedim...burda okuduklarımdan yola çıkarak umutla gitmiştim yumurta takibi falan işte..doktor bana hasatalığın ne dedi..ben de hastalığımı bilsem teşhis etsem burada ne işim var dedim...sen chek-up istiyosun dedi..bana elini bile sürmedi hiç bişey yapmadı....adetim üç gün geç geldi dedim ..normaldir 21-35 arasıysa dedi....ya dedim her ay böyle olsa tamam ama sürekli oynuyo dedim......ahhhhhhhhhhhhh ne umutlarla gittim aldığım cevaba bakın devlet hastanesi bu..poliklinik... kızlarrr yalvarıyorum vücudumda ne eksik var bilmeden ben soğan kürü keçiboynuzu bal tarçın çörekotu falan nasıl kullanıcam ya.......ayaklarınıza kapanıyorum bana bir yardım eli uzatın........1 sene 2 aylık evliyim...vajinismusu (başka bi forumda yazdım yenme hikayemi) 7 ay önce çokkk şükür yendim....ama hamile kalamıyorum ....evlenmeden önce Annemi kanserden kaybettim çok uzuuunnn zor iki sene geçirdim.....ne olur yardım ne olurrr bir dua bir yöntem :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Zor olmaz mı canım İzmir Aydın 1 saat ve bende işime 1 saatte gelıyrm dusun artık
Elegimmmmmmmmmmm geldım buyur kuzucumPc bozukta aradım bılgsyrcıyı ıyıce bozdu aptal ya cıldırttı benı duzelmedı dıyorum dahada bozldu nedne kı dıye bana soruyr bılsem senı aramam zaten
Öncelıkle basın saolsun canım hersey gerıde kaldı ama smdı bebısın ıcın uzulp kafayı bırsey takmak yok raht ol bak hepmz sabrla beklyrz burda her kur ayrı bırsey ıcın kullanılıyr ama sakın hepsını bırden uygulama tek tek uygula
Sen nerelerdesın cnm yaaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya kızlar hani mideniz bulanacak gibi içiniz kabarır ya öyle oluyorum. biraz dolanınca geçiyor. iyice manyak oldum bennnn :18::18:
ya kızlar hani mideniz bulanacak gibi içiniz kabarır ya öyle oluyorum. biraz dolanınca geçiyor. iyice manyak oldum bennnn :18::18:
Yavrum sen nerde yaşıyorsun allah aşkına nasıl bir doktormuş o öyle
arkadaşlar ne olur bi yardım eli.....ben doktora gittim adetin 3.günü bi kan tahlili bi hormon testi bişe yapın lütfen dedim...burda okuduklarımdan yola çıkarak umutla gitmiştim yumurta takibi falan işte..doktor bana hasatalığın ne dedi..ben de hastalığımı bilsem teşhis etsem burada ne işim var dedim...sen chek-up istiyosun dedi..bana elini bile sürmedi hiç bişey yapmadı....adetim üç gün geç geldi dedim ..normaldir 21-35 arasıysa dedi....ya dedim her ay böyle olsa tamam ama sürekli oynuyo dedim......ahhhhhhhhhhhhh ne umutlarla gittim aldığım cevaba bakın devlet hastanesi bu..poliklinik... kızlarrr yalvarıyorum vücudumda ne eksik var bilmeden ben soğan kürü keçiboynuzu bal tarçın çörekotu falan nasıl kullanıcam ya.......ayaklarınıza kapanıyorum bana bir yardım eli uzatın........1 sene 2 aylık evliyim...vajinismusu (başka bi forumda yazdım yenme hikayemi) 7 ay önce çokkk şükür yendim....ama hamile kalamıyorum ....evlenmeden önce Annemi kanserden kaybettim çok uzuuunnn zor iki sene geçirdim.....ne olur yardım ne olurrr bir dua bir yöntem :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Sen nerelerdesın cnm yaaa
Ablam sorma ya pek bı yogunum ustune pc vırus bulastrmısım kı bu pc de yenı patrona aldırtana kadr ne cektık 8 9 ay anca oldu hersey orjnl yuklu falan o derece ama ben vırus kaptrdım zaten her ay bozuom bır yerını patron garıbım bunlr bıze eskı pc mı sattılr cok bozulyr dıyor banada laf kondrmuyor hanı bu kız mı anlamıyr kullanmaktan o mu bozuyrda demıyr
imm ee sende hastalanmadin hani :) insallah insallah bulansin
Hamilesinnnn :sly::thumbup:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cemreeee :) benimde laptop bozuk donuyorr interneti patron cok gezmim diyemi yapti nedir :) buarada ben pazartesi tatile cikiyorum kizlar eger orda internetimde sorun olmazsa girerim ama pekte vakit bulamam sizleri ozlicem arada geceleri girerim ama :) gozumm ustunuzde su 15 gunluk tatilimde valla napin ne edin yapin bebiss :)
olmadım daha ptesi veya salı olmam lazımdı. psikolojik diyip geçiştiriyorum. idrar testi negatif çıkmıştı 3-4 gün önce.
ay keşke yaa keşkeeeeeeeee
Bidaha mı test yapsan kiiii
Bu bebişler bıze aklımızı kacırtırcak zaten az kaldı
kan yaptırayım diyorum ama çok pahalı yaaa
aynen sorma. gebe kalınca heyecandan düşer diye korkuyorum
walla mı. Kac liraymis ki
kan yaptırayım diyorum ama çok pahalı yaaa
aynen sorma. gebe kalınca heyecandan düşer diye korkuyorum
hemen yanımızda tüp bebek merkezi var oraya sordum 45 tl
bir başka özel hastane var 30 tl dedi. Oraya gitmek için de taksiye binicem aynı paraya geliyo. şu an onu vercek param yok valla
Pahaliymis gercekten
ohoh bende ustten uste yapiyom temizlik ttaile cikacaz ya zaten gitmeden 1 gun once temizlerim heryeri 😁😁 bendee evdeyim dinleniyom agrilarim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?