Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Oncelikle basin sagolsun canim ve cok zor bir donemi atlatmissin bu buyuk bir zafer bravo yanlis anlamazsaniz anneninizin rahatsizlik oldugu yer neresiydi acaba :/ sormamdaki neden benimde basimdan gectigi icin

ya kızlar hani mideniz bulanacak gibi içiniz kabarır ya öyle oluyorum. biraz dolanınca geçiyor. iyice manyak oldum bennnn :18::18:

cemreeee :) benimde laptop bozuk donuyorr interneti patron cok gezmim diyemi yapti nedir :) buarada ben pazartesi tatile cikiyorum kizlar eger orda internetimde sorun olmazsa girerim ama pekte vakit bulamam sizleri ozlicem arada geceleri girerim ama :) gozumm ustunuzde su 15 gunluk tatilimde valla napin ne edin yapin bebiss :)

Yavrum sen nerde yaşıyorsun allah aşkına nasıl bir doktormuş o öyle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

istanbul arkadaşım..inanılmaz geliyo di mi ...ama cidden anlamadım bu işi...sen aile hekimliğine git kan ver dedi..buraya gelmen için adetim gecikti hamile miyim diye bi sorunun olması lazım dedi...ben de dedim ki zaten hamilelikten şüphe etsem önce bi idrar testi yapar gelirdim...ben neden hamile kalamıyorum bunu sormak için geldim dedim.....ya burdaki herkes nasıl gittiyse bend e gtiim öyle..nasıl bu cevabı verir nasıl...

Ayyyyyyyy bi dur bu ne stres okurken streslendim sen bendende stresli birisin ya once nir derin nefes al konuyu dogrumu anladim adetin duzensiz 3 gin gecikti doktor bisey yapmadi hamile kalmakbistyosun 2 yillik evlisin tamam konu bu.ya bi sakin daha yeni evlisin vajinismus u yeni atlatmissin.ya zaten 1yil vücut bu tarz degskliklere adapte oluyor hic bir sey icme kur falan birak herseyi önce bi sakin ol bende 2yillik evliyim bende uzunca bir süre vajinusmus sandim kendimi doktora gittim tedavi gördüm ama olay tamamen benim abartmam ve stres icinde olmammis.once sakin oluyoruz sende bende benim bildgim su adetin basldgnin 9.gunu iliskiye girmeye basliyorsun 19.gunune kadar hergün iliski sonra dua et ve bekle hayirlisiysa zaten allahim veriri ama tabi bu durumda psikoloji cok onemli esinide kendinde kasma rahat ol.saglik bi cocuk icin allaha dua et ve bekle.benim bildgim bu.

Ayyy ya bızı bırakpta gıtme Aydına yolun duserse mutlaka beklerım senı Valla benkendım bozuyom zaten anlamam teknljden o kadr bozan benım fırca yıyen bılgsyrcımz adam yapmayı beceremıyormusta aslında ben napıp edıp bozmayı becerıyom butun konu burda

hemen yanımızda tüp bebek merkezi var oraya sordum 45 tl
bir başka özel hastane var 30 tl dedi. Oraya gitmek için de taksiye binicem aynı paraya geliyo. şu an onu vercek param yok valla

Pahaliymis gercekten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…