• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler

fertuha

çok şükür dediğim çok şey var!
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
165
166
33
35
Selam kızlar ben 12 senelik evliyim ilk çocuğum evliliğimden yaklaşık 2 Sene sonra oldu bu zaman zarfında ilaçlar takipler kürler derken bi türlü sonuç alamadım milletin lafida cabası tabi neyse sonra kimin dediğini hatırlamıyorum biri süt ile maydonozu kaynatıp kovaya döküp iç çamaşırını çıkarıp üstüme battaniye gibi bişey alıp oturmamı istedi tabi o kadar çocuk özlemi yaşarken denememek elde değil neyse efendim denedim ve diğer aya ilk çocuğuma hamile kaldım elhamdulillah sonrasında aradan koca 10 sene geçti ve olmadı nasip diyelim tabi yine ovilasyon takipleri ilaçlar rahim filmi şunlar bunlar derken aklıma bu süt olayı geldi geçen ay denedim bu ay hamile kaldım ☺️bunu neden yazıyorum bi zararı dokunacağını sanmıyorum denemekse fayda var o yüzden bu postu açtım inşallah şifa olur isteyenlere suan hamileyim çok mutluyum rabbim bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın sağlıklı bi şekilde en kısa zamanda çocuğunuza kavuşmanız dileği ile

Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına bende deneyeceğim bu ay inşallah tez vakitte sağlıklı uzun ömürlü Salih bir evlat nasip eder Rabbim
Canım bu maydonoz + süt ikilisini nasıl uyguladın açıklayıcı bir şekilde yazarsan çok sevinirim ♥️
*Süt hazır süt mü ve miktarı ?

Allahım hayırloca doğurup analı babalı byütmeyi nasip eder inşallah..

Tam olarak nasıl oluyor ayrıntılıca bildirsen ne zaman yapmamız gerek felan bende yapmak isterim

IMG_9339.webp

Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına bende deneyeceğim bu ay inşallah tez vakitte sağlıklı uzun ömürlü Salih bir evlat nasip eder Rabbim
Canım bu maydonoz + süt ikilisini nasıl uyguladın açıklayıcı bir şekilde yazarsan çok sevinirim ♥️
*Süt hazır süt mü ve miktarı ?
Allah razı olsun canım ben adetim bittikden 1 hafta sonra 2 paket hazır sütü kaynattım kaynadıktan sonra bi deste maydonozu yıkayıp içine attım 5 dk beraber kaynattıysan sonra kovaya döküp üzerime buharın dışa kaçmaması için bişey aldım ara ara sıcak olduğu için kalkıp oturdum çünkü dayanamıyosun yakıyo ama gözle görülür şekilde iltahapın aktığını gördüm sonrasında üstümü sıkı giyindim çünkü kasklarım bi ağrı yaptı anlatamam çorabımı falan giydim baktım hala agrı var elektrikli battaniyeyi açıp öyle uyudum sansa o günde misafir geldi ilişki olmadı sonrası gün yine aksilik çıktı bi sonraki gün ilişki oldu ama o zaman zarfı içinde tıpkı adet olur gibi agrılarım oldu Onu da işte yumurtaların Çatlı'yo diye yorumladılar sonrasında eşimle tartıştık 1 hafta konuşmadık sonra çıktı memlekete gitti ni iş için yani 1 ay içerisinde 1 defa oldu oda rabbimin hikmeti tuttu inşallah sizede vesile olur hayırlısı ile olur

Rab
Allahım hayırloca doğurup analı babalı byütmeyi nasip eder inşallah..

Tam olarak nasıl oluyor ayrıntılıca bildirsen ne zaman yapmamız gerek felan bende yapmak isterim

Rabbim razı olsun inşallah en kısa zamanda sizede nasip etsin ben adet bittikden bi hafta sonra yaptım diğer ayrıntıları yazdım zaten ama ha unutmadan ağır şakın kaldırmayın bide kendinizi sıcak tutun Allah muhafaza yumurtalıklar zarar görmesin en kısa zamanda iyi haberlerinizi almak ümidi ile ✋

İnşallah canım rabbim bizlerinde bu ay yüzünü güldürür.

Doktora gidiyorum hiç bir sorunumuz yok ama daha da hızlandırmak istiyorum bu evreyi

Rab

Rabbim razı olsun inşallah en kısa zamanda sizede nasip etsin ben adet bittikden bi hafta sonra yaptım diğer ayrıntıları yazdım zaten ama ha unutmadan ağır şakın kaldırmayın bide kendinizi sıcak tutun Allah muhafaza yumurtalıklar zarar görmesin en kısa zamanda iyi haberlerinizi almak ümidi ile ✋

Eki Görüntüle 1979153

Allah razı olsun canım ben adetim bittikden 1 hafta sonra 2 paket hazır sütü kaynattım kaynadıktan sonra bi deste maydonozu yıkayıp içine attım 5 dk beraber kaynattıysan sonra kovaya döküp üzerime buharın dışa kaçmaması için bişey aldım ara ara sıcak olduğu için kalkıp oturdum çünkü dayanamıyosun yakıyo ama gözle görülür şekilde iltahapın aktığını gördüm sonrasında üstümü sıkı giyindim çünkü kasklarım bi ağrı yaptı anlatamam çorabımı falan giydim baktım hala agrı var elektrikli battaniyeyi açıp öyle uyudum sansa o günde misafir geldi ilişki olmadı sonrası gün yine aksilik çıktı bi sonraki gün ilişki oldu ama o zaman zarfı içinde tıpkı adet olur gibi agrılarım oldu Onu da işte yumurtaların Çatlı'yo diye yorumladılar sonrasında eşimle tartıştık 1 hafta konuşmadık sonra çıktı memlekete gitti ni iş için yani 1 ay içerisinde 1 defa oldu oda rabbimin hikmeti tuttu inşallah sizede vesile olur hayırlısı ile olur
Sen bi kaç gün ilişkiye giremedin misafirden dolayı ama misafir gelmeseydi aynı gün mu girmen gerekiyordu ilişkiye bide bunu bende ilk defa duydum önümüzdeki ay denicem ama zararı yok dimi var olan yumurtaliklardanda olmayalım sağlıkla kucağına alırsın inşallah meleğini

Ben onu zayıflamak için sanıp yapıyodum arada ama bayadır yapmadım canım bugün yapıym teşekkür ederim :) :KK66:
Zayıflamada da yarıyor ama intihabada iyi geliyor eğer hamilelik şüphen varsa dene yoksa iç her sabah aç karnına bir bardak içiceksin fazla sıcak olmicak şekilde

Dene canım hiç birşey olmaz.Zarar verecek birşey değil zaten her sabah aç karnına iç ama 1 bardak
Ben şimdi bunu içim mi üzerine mi oturim hem maydonoz söktürücü eğer içersem düşük tehlikeside var yaa çok kafam karıştı ya

Hamilelik şüphen yoksa bugün başlayabilirsen başla derim.Belki aşılamayada ihtiyacın kalmaz

Back
X