• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canııımm bol şans sana:Saruboceq::Saruboceq: evlilik yıldönümünü kutlarım inşallah bu ay bebiş gelir :emir_bebek: :ecrin_bebek::CüvCüv::nazar:a.s.a.s.a.s.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için bir kaç gündür bakamadım migren denilen illet yüzünden biraz stresmi yaptım ne.

fshsos canim gecmis olsun. merak etme bisey kacirmadin. site zaten kapaliydi kac gündür. simdi hala zor giriliyor. acilmiyor sayfalar. insallah sen bari müjdeli haberler verirsinde moral bulurz biraz. evlilik yildönümünde cift cizgili testi hediye edersin esine. benim hayalimdi ama olmadi. insallah sende gercek olur. kutlu olsun canim simdiden

fshsos canim gecmis olsun. merak etme bisey kacirmadin. site zaten kapaliydi kac gündür. simdi hala zor giriliyor. acilmiyor sayfalar. insallah sen bari müjdeli haberler verirsinde moral bulurz biraz. evlilik yildönümünde cift cizgili testi hediye edersin esine. benim hayalimdi ama olmadi. insallah sende gercek olur. kutlu olsun canim simdiden

kızlaaaar nasılsınııızz??görüşmeyeli ben sizi çok özledim yaaaww..valaa çok şükür kazen'nın verdiği siteden açabildim nihayet.ama kimse yok..umarım herşey yolundadır umarım bir sürü kişi hamiledir de söylemek için sıra bekiyolardır.ıNŞALLAAAAH..
hıdırlez gününüüz kutlu olsuuun..ben dün gül ağcanaa kağıt gömdüm içinde neler yazıyo neleerr..inşallah dileklerimiz kabul olur..

cemrecim sana bisey sorcam. hamile oldugunu ögrenmeden önce akintin oluyor muydu?

birde hormonlardan kaynaklanan bir cinsel istek artisi oluyormus, dogrumu acaba, sen nede olsa tecrübelisin bizi bilgilendir:)

insallah bebisini de saglikla dünyaya getirirsin. :CüvCüv:
canım benım akıntım falan olmadı hıcbır sey hıssedılmıyo emın olun belırtıler cok sonra baslıyor ben bır de tatıldeydın kafam da orda degıldı belkı de ondan tuttu bılmıyorum ama sakın kafanızı yormayın sadece cok onemlı bır ayrıntı var hamıle oldugunuzda adet olacakmıs gıbı degılde adet oluyormus gıbı agrı oluyo benım tek hıssettıgım oydu hayatımda ılk defa adet oluyormusum gıbı agrı hıssettım megerse hamıleymısım dıger belırtıler cok sonra baslıyo emın olun cınsel ıstek de artısa gelınce o da 2,aydan sonra baslıyo o da hemen degıl hormonlar 2,aydan sonra degısımını hızlandırıyor bazılarında ters tepkı yapıp ısteksızlıge yol acıyormus hihoyyyt :nazar: :nazar: ayrıca guzel dıleklerın ıcınde tesekkur ederım tatlım kaydirigubbakcemile5

canım benım akıntım falan olmadı hıcbır sey hıssedılmıyo emın olun belırtıler cok sonra baslıyor ben bır de tatıldeydın kafam da orda degıldı belkı de ondan tuttu bılmıyorum ama sakın kafanızı yormayın sadece cok onemlı bır ayrıntı var hamıle oldugunuzda adet olacakmıs gıbı degılde adet oluyormus gıbı agrı oluyo benım tek hıssettıgım oydu hayatımda ılk defa adet oluyormusum gıbı agrı hıssettım megerse hamıleymısım dıger belırtıler cok sonra baslıyo emın olun cınsel ıstek de artısa gelınce o da 2,aydan sonra baslıyo o da hemen degıl hormonlar 2,aydan sonra degısımını hızlandırıyor bazılarında ters tepkı yapıp ısteksızlıge yol acıyormus hihoyyyt :nazar: :nazar: ayrıca guzel dıleklerın ıcınde tesekkur ederım tatlım kaydirigubbakcemile5

saol canim cvp icin. bende her ay kendimi öyle dinliyorum ki acaba su ne demek, bu ne anlama geliyor diye. demekki en iyisi kendini rahat birakmak. ne akinti ne de baska bisey.. iste bir umut... umut fakirin ekmegi derler. bizimkisi de öyle iste

merhaba kızlarr nasılsınızz ??? sitede yaşanan sorundan dolayı herhalde çok fazla paylaşım olmamış ben kedersiz arkadaşımızı merak ettim en son hamilelik aşamasına gelen oydu diye hatırlıyorum kk dan hariç görüşüp bilgi alan varmı acaba belkide hamile ama siteye giremediği için yazamıyordur yani umarım öyledirrrr :Saruboceq:

YOK TATLIM YAA kedersiz ADET GÖRMÜŞ MALESEFKııı:(((napalım yola devam..hayaller,umutlar olmasaymış ıNSANLAR ÖLÜRMÜŞ..o yüzden biz umutlanmaya devam..

kedersiz maalesef kirmizilari gördü arzu. bu ay henüz olumlu cvp veren olmadi:(

arnavut güzeliiii canim nasilsin? nasil gidiyor rahatlik? en iyisi sensin valla. bu ay kocisinle balayi oldu sizeeee.

kızlar selam ben maydonoz buharına basladm ama korkuyorm yaparken bişii olr die yapamıorum süreklii....adacayı yagıda aldık ama üstünde acı elma yagı yazıor acı dior korkuoyrm onuda yapamıorum.böğürtlenköküd aldk ama o nasıl yapılıor blmiorm yardmcı olrmsnuz bana buharın bi zararı varmı?adacayını nası yapcam kasıklarıma dökp masaj yapıorm onla olrmu ölede etkisi?akıntm oldu maydonzdan sora gnde 1kere yapıorm bilggi verrmsn lütfen adacayı acı yadıgı için çok korkuyrm yapmayaa hepsi aynımı bunu rşim alırken yenilebilir olandazn alcaksn dedm aktarcıda bi tuhafmış o yüzden yapamadm BUARADA ARNAVUTGÜZELİİİİ SENİN KÜRÜN NE CANIM BİRSÜRÜ HAMİLE KALAN OLMŞ MAŞŞAALLAAH:)KIZLAR YARDMCI OLUN SAOLUN ŞİMİDEN

kızlar selam ben maydonoz buharına basladm ama korkuyorm yaparken bişii olr die yapamıorum süreklii....adacayı yagıda aldık ama üstünde acı elma yagı yazıor acı dior korkuoyrm onuda yapamıorum.böğürtlenköküd aldk ama o nasıl yapılıor blmiorm yardmcı olrmsnuz bana buharın bi zararı varmı?adacayını nası yapcam kasıklarıma dökp masaj yapıorm onla olrmu ölede etkisi?akıntm oldu maydonzdan sora gnde 1kere yapıorm bilggi verrmsn lütfen adacayı acı yadıgı için çok korkuyrm yapmayaa hepsi aynımı bunu rşim alırken yenilebilir olandazn alcaksn dedm aktarcıda bi tuhafmış o yüzden yapamadm BUARADA ARNAVUTGÜZELİİİİ SENİN KÜRÜN NE CANIM BİRSÜRÜ HAMİLE KALAN OLMŞ MAŞŞAALLAAH:)KIZLAR YARDMCI OLUN SAOLUN ŞİMİDEN

slm canım
canım korkma ben yaptım 5 gün yapacaksın ve sakın üşütme
adaçayıyağını ben yapmadımj okonuda bir fikrim yok
arnavut güzeli sana cevap verecektir ama ben sana biliğim kğürü yazıyorum
polen tohumu ve bal
sabah aç karnına yiyosun
1 tatlı kaşığı polen
1 tatlı kaşığı bal
arnavutgüzelinin kürü biz ondan duyduk sağolsun
ve ben yapıyorum şu anda hergün unutmadan ye canım inş işe yarar
sen ne zamandır bebek istiyodun ve kaç yaşındasın canım

slm canım
canım korkma ben yaptım 5 gün yapacaksın ve sakın üşütme
adaçayıyağını ben yapmadımj okonuda bir fikrim yok
arnavut güzeli sana cevap verecektir ama ben sana biliğim kğürü yazıyorum
polen tohumu ve bal
sabah aç karnına yiyosun
1 tatlı kaşığı polen
1 tatlı kaşığı bal
arnavutgüzelinin kürü biz ondan duyduk sağolsun
ve ben yapıyorum şu anda hergün unutmadan ye canım inş işe yarar
sen ne zamandır bebek istiyodun ve kaç yaşındasın canım

19yasındayımm:)20aylık evlym:)lise askımla evlendim...:)1sendr cock istiyorm

merhaba kızlarr nasılsınızz ??? sitede yaşanan sorundan dolayı herhalde çok fazla paylaşım olmamış ben kedersiz arkadaşımızı merak ettim en son hamilelik aşamasına gelen oydu diye hatırlıyorum kk dan hariç görüşüp bilgi alan varmı acaba belkide hamile ama siteye giremediği için yazamıyordur yani umarım öyledirrrr :Saruboceq:
canım benim merak etmişsin beni ama ben maalesef arkadaşlarımında dediği gibi adet oldum :((ama yılmak yok yola devam diyorum umut dünyası işte :delphin:

arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK.....................:CüvCüv:
2-Ebrum....................:CüvCüv:
3-Roka.......................:CüvCüv:
4-arzu38....................:CüvCüv:
5-Zeynomh................:CüvCüv:
6-asu1984.................:CüvCüv:
7-destna....................:CüvCüv:
8-sevdiceğim.............:CüvCüv:
9-Cemre822..............:CüvCüv:
10-nehir67................:CüvCüv:

ahanda böyle olmak dileğiyleee
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK.....................:CüvCüv:
2-Ebrum....................:CüvCüv:
3-Roka.......................:CüvCüv:
4-arzu38....................:CüvCüv:
5-Zeynomh................:CüvCüv:
6-asu1984.................:CüvCüv:
7-destna....................:CüvCüv:
8-sevdiceğim.............:CüvCüv:
9-Cemre822..............:CüvCüv:
10-nehir67................:CüvCüv:

merhaba kızlar sevgili arnavut güzeliii inş en kısa zamanda dileyen herkese Rabbim hayırlı evlat versin arnavut güzeli hamile olduğumu ilk sizlerle paylaşmıştım ve ben bu kürü 1 ay yaptım balı .adaçayını 2 gün koymuştum büyük ihtimal çok büyük vesile oldu

dün doktordaydım doktor ultarasonla baktı Erkek dedii hemen pipisini ve testislerini gösterdii kordonu da ayrıca gösterdii yüzde yüz dedii şoklardaydım okadar büyümüşkii
90 grm olmuş miniğim heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim

Rabbim cümlemizin gönlüne göre sağlıklı akılıı güzel evlatlar versin

merhaba kızlar sevgili arnavut güzeliii inş en kısa zamanda dileyen herkese Rabbim hayırlı evlat versin arnavut güzeli hamile olduğumu ilk sizlerle paylaşmıştım ve ben bu kürü 1 ay yaptım balı .adaçayını 2 gün koymuştum büyük ihtimal çok büyük vesile oldu

dün doktordaydım doktor ultarasonla baktı Erkek dedii hemen pipisini ve testislerini gösterdii kordonu da ayrıca gösterdii yüzde yüz dedii şoklardaydım okadar büyümüşkii

canım ALLAH sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin ne güzel bize bilgi veriyorsun sağol arkadaşım ve bizlerede dua et olurmu hamilelerin duası kabul olurmuş:CüvCüv: kendine ve bebişimize iyi bak canım öptüma.s.:nazar::nazar::nazar:

ne oldu geneeee topic sustu yoksa bomba hamile haberlerimi gelcekkkkkk:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canım benim merak etmişsin beni ama ben maalesef arkadaşlarımında dediği gibi adet oldum :((ama yılmak yok yola devam diyorum umut dünyası işte :delphin:

canım allahtan hayırlısı bende bu ay adetimde diğer aylara göre çok daha üzüldüm amaa napalımm yapacak birşey yokk canımız sağolsunn valla yaramazların keyifleri bilirrr gelmemekle o çok şey kaçırıyorlar :)))

:1hug: :nazar: :nazar: :nazar:canım beniiiiim maşallaah diyoruum bebişimiz büyüdü haa,çok sevindim çok koca oğlana bak pipisini de gösterirmiiiişkaydirigubbakcemile3canım benim.sağlıklı olmasına çok sevindim allah tamamını erdirsiiin kucağınıza sağ sağlim almanızı nasib etsiiiinn..allaha emanet olun ikinizde kucaklıyorum senii:1hug::nazar::nazar::nazar:

Back
X