• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kimse ben ilgilenmicek miiisenağlama

ahh ağlama annem kıyamam sana:teselli: canım bahsettiğin ilaçları bilmiyorum sanıyorum doktor kontrolünde içiyorsun, farlutali biliyorum adet söktürücü..polen + bal 1 çay kaşığı her sabah aç karnına ye ...soğan suyunu bende içemedim midem almadı...hayıtıda hiç kullanmadım pek yardımcı olamadım canım bilen arkadaşlar cevaplar mutlaka a.s.a.s.a.s.

QUOTE=dilara77;6728766]kimse ben ilgilenmicek miiisenağlama[/QUOTE]

canım h.g aramıza...a.s.
tüp bebek uzmanıyım topikde duymuştum kereviz tohumu sanırım bir oraya bak o düşürüyomuş nasıl yapılacağı falan yazıyor sen o topiğe bir gir canım ismini yazıyorıum
tüp bebek uzmanıyım sorularınızı yanıtlayabilirim
topiğine gir canım bak..

kızlar dr agidiyorum görüşürüz kocaman öptüm hepinizi..Şeniz

sessizlik olsun varsın canım yeterki hamilelerimiz çıksın :CüvCüv: :utangac::asigim:elbisemi yeni diktirdim :utangac: teşekkür ederim tatlı dillim beniiimmmmmŞenizŞeniz:nazar:a.s.

arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK.....................:CüvCüv:
2-Ebrum....................:CüvCüv:
3-Roka.......................:CüvCüv:
4-arzu38....................:CüvCüv:
5-Zeynomh................:CüvCüv:
6-asu1984.................:CüvCüv:
7-destna....................:CüvCüv:
8-sevdiceğim.............:CüvCüv:
9-Cemre822..............:CüvCüv:
10-nehir67................:CüvCüv:

benim canım arkadaşlarım kader arkadaşlarım şu mübarek CUMA günü hürmetine ALLAH bütün dileklerinizi kabul etsin AMİN :Saruboceq::Saruboceq:

AMİİİİİİİİİİİİİİİİN canım beniiim:Saruboceq: bu mübarek günün hürmetine MURADINIZ KABUL OLSUUUN..a.s.ismlerinizi listede görmek dileğileeekaydirigubbakcemile5sositososito:Saruboceq::1hug:

arkadaşlar merhaba
öncelikle beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.ben pkoluyum ve glucophage kullanıyorum,şimdiye kadar bu ilaçla düzenli adet oluyordum.9 aylık evliyim ve 2 aydır adet göremiyorum,hamilelik de yok..ama çok sıkıntılı günler geçiriyorum.
size danışmak istediğim konu hangi küre ne zaman başlayayım?adet gelmesini beklemeden mi başlamalıyım?ya da adetim gelince mi?(sanırım ancak farlutalle gelecek:1no2:)beklemekten de çok sıkıldım ,eşim bebiş istiyo ben de adet görsem ona şükür diycem.ama zaman geçtikçe daha çok geriliyorum gelceği varsa da gelmicek
ama sakın soğan kürü demeyin 2 kez düzenli olarak denedim bişeye yaramadı.daha önce bu ilaçla hayıtı kullanıyordum iyi geliyodu ama sıkıntılardan ötürü hayıtı da boşladım..acaba farlutalle söktürüp sonra mı başlasam?sanki hiç çocuğum olmıcak gibi geliyo..çünkü yaşım 32..o kadar mutsuzum ki..çok uzattım ama ne olur yardımcı olun ,fikir verin..senağlama

:1hug:canım beniiiim nedemen alırsanız..hoşgeldiiin SEFALAR GETİRDİİİN bak bu mübarek günde..ohooo sen nediye üzülüyosun bişey diyimii eni girenler hemen çıkıyo valla sende çok şanslısııın..hem adetin gecikiyosa bu bir sorun değilkii.niye üzüyosun kendinii boşuna ben adetimi saatimde görüyorumda noluyoo..hiç sen kafana takma bak arkadaşlarımda tavsiye ettikleri gibi sen istediğin zaman polene başla gerisini rabbime bırak.göreceksin adetini bile düzene sokucaktır..eşinde lütfen üstüne gelmesin hepimiz bebek istiyoruz ama bunu eşlerimizin desteği ile yapmamız gerek..sen bize takıl moralin düzgün olsun lütfen pozitif ol..yeterki inan yeterki istekli ol bu kullandığın küre inan ve sana söööz en kısa zamanda sonuç göreceksin:teytey:..
yaşına hiç bir ilgisi yok ben şu anda 44 yaşında olan birisiyle görüşüyorum oda hamilee..yani yaşı hiç sorun etmee.bide sana tavsiyem salatalarında yoğurduna SUMAK EKLE ÖYLE YE..oda adet olmana yardımcı olur..ve en önemlisi streeees yapmaaa lütfen..hepimizin bebişleri olucak az sabır:1hug:sağlıcakla kaaal herşeyin hayırlısı olsun :nazar:

candan karşılamanız için öncelikle teşekkür ederim.uzun zamandır buraya giriyorum ama bu topikte muhabbet çok hoşuma gittialkisalkisalkis
arnavutgüzeli,ama adet olmazsam hamile de kalamam dimi?sadece polen+balı mı yapayım diyosun?adet düzenleyici etkisi var mı bunun?sanki hiç bi daha adet olamıcam gibi geliyo yaaa
polen mi dicem aktara?(ay ne sersem bi soru oldu yavkaydirigubbakcemile3)

dilaracim, hosgeldin öncelikle.
adet olmadan hamile kalan kac kisiyi taniyorum. ben düzenli oldugum halde kalamiyorum ama kac kisi var adeti düzensiz oldugu halde bebegini kucagina alan. hemde dogumdan sonra düzene giriyor adetleri. insalllah sende hamile olursun hemencecik. belli olmaz o isler. dr kontrollerini ihmal etme. güvenebilecegin bir dr bul yeter. gerisi gelir insallah. bak ben burda dr suzluktan gidemedim dogru dürüst bir yildir dr a. hadi bakalim, en kisa sürede güzel heberler duyariz senden.,

ay kıslar çok datlusunuz yakaydirigubbakcemile3
peki bu bal+polenden kocaya da yedircez mi?ona bi faydası var mı?

hmmm onu bilmiyorum, sahi yaaa onlarda yesin ve hep beraber sisko olalim, tek basina cekilmioooo :))))

candan karşılamanız için öncelikle teşekkür ederim.uzun zamandır buraya giriyorum ama bu topikte muhabbet çok hoşuma gittialkisalkisalkis
arnavutgüzeli,ama adet olmazsam hamile de kalamam dimi?sadece polen+balı mı yapayım diyosun?adet düzenleyici etkisi var mı bunun?sanki hiç bi daha adet olamıcam gibi geliyo yaaa
polen mi dicem aktara?(ay ne sersem bi soru oldu yavkaydirigubbakcemile3)

biz anne adaylarına öyle davranırııız tamamen gelecek olan yeğenimiz için bu sözler onların hatrı için ,hiç sen şımarmaa bikereee:1hug:şaka şakaa tabiki sizde önemlisiniiizz.evet bu polen tane tane küçücük yuvarlaklar oluyo hem aktarcılarda satılıyo.ondan bir reçel kaşığı yiğceksiniz birde aynı ölçüden balı..evet onun etkisi herşeyini düzene sokmak, sadece adeti değil..tabiki adet olamazsan hamile olamazsın ama bunu yiğceksin a detin gelicek mutlakaa.böyle bir iki ay düzensizlik olabilir.yeterki 3 ay kullan sen bunu, gerçi gerek kalmiycak:dance:..

peki sen daha önce herhangi bir ilaç kullandınmıı???ne bilim adetin hep böyle düzensizmiydi yoksaa bu son aylarda mı böyle oldu???

ay kıslar çok datlusunuz yakaydirigubbakcemile3
peki bu bal+polenden kocaya da yedircez mi?ona bi faydası var mı?

yedirebilirsiin tabiii..biz napıyosak kocalara da yaptırtıyoruuz aaaa.mesela sıraylaa süt buharını da yaptırıcam ben onaa sen daha duuuurkaydirigubbakcemile3..
yedir yedir kii seniii hop hop hoplatsıııındelikafadulden:teytey:

ohooo kızlaaar teşfiketmişsiniiiiiz görüyorum ben siziiii aşağdasınıııızz..öyle okuması deeeğil gelin bakalım mindere bi güreşeeek

biz anne adaylarına öyle davranırııız tamamen gelecek olan yeğenimiz için bu sözler onların hatrı için ,hiç sen şımarmaa bikereee:1hug:şaka şakaa tabiki sizde önemlisiniiizz.evet bu polen tane tane küçücük yuvarlaklar oluyo hem aktarcılarda satılıyo.ondan bir reçel kaşığı yiğceksiniz birde aynı ölçüden balı..evet onun etkisi herşeyini düzene sokmak, sadece adeti değil..tabiki adet olamazsan hamile olamazsın ama bunu yiğceksin a detin gelicek mutlakaa.böyle bir iki ay düzensizlik olabilir.yeterki 3 ay kullan sen bunu, gerçi gerek kalmiycak:dance:..

peki sen daha önce herhangi bir ilaç kullandınmıı???ne bilim adetin hep böyle düzensizmiydi yoksaa bu son aylarda mı böyle oldu???

süt buharı mı???puhahah koptum..alkisalkisalkis ya cidden kocaya ne faydası var bunun?
daha önce de düzensizlik oluyodu pko dan dolayı ama bu kadar olmmaıştı..bi de hayatım çok stresli son 1-2 aydır..

süt buharı mı???puhahah koptum..alkisalkisalkis ya cidden kocaya ne faydası var bunun?
daha önce de düzensizlik oluyodu pko dan dolayı ama bu kadar olmmaıştı..bi de hayatım çok stresli son 1-2 aydır..

polenin miii..canım bak şimdi polen tozu binevi vitamin takviyesi olarak düşün.eşinin spermlerine de faydalı olur hem bak kullansın..POLEN'İN FAYDALARI NELERDİR 1.Bölüm - KALP PİLİ - Blogcu istersen bunu bir okuu faydasını kendinde gör..cidiiyim kullanın ikiniz kesinlikle hiç bir zararı olamaaazz.10 kişi kullandı 10 kişiye canına can katı yüce rabbim inşallah sanada vesile olur..

ozaman stres yapma bak gördünmüü adetini geciktirmişsiin.ne olursa olsun hiç bişey seni üzemesiin tamammı lütfen bari 3 ay..tamam öpüyorum seniiii kafana takma noluurr.daha hızlı sonuç alırsııın kaydirigubbakcemile5

mart 1 de oldum dahada olmadım bekliyorum soğan kürü yapıyorum olsun diye ama omuyor 10. gündeyim

polenin miii..canım bak şimdi polen tozu binevi vitamin takviyesi olarak düşün.eşinin spermlerine de faydalı olur hem bak kullansın..POLEN'İN FAYDALARI NELERDİR 1.Bölüm - KALP PİLİ - Blogcu istersen bunu bir okuu faydasını kendinde gör..cidiiyim kullanın ikiniz kesinlikle hiç bir zararı olamaaazz.10 kişi kullandı 10 kişiye canına can katı yüce rabbim inşallah sanada vesile olur..

ozaman stres yapma bak gördünmüü adetini geciktirmişsiin.ne olursa olsun hiç bişey seni üzemesiin tamammı lütfen bari 3 ay..tamam öpüyorum seniiii kafana takma noluurr.daha hızlı sonuç alırsııın kaydirigubbakcemile5
tamam kocaya söledim bile ballan polen yiyoz diye .o hazır zaten bayılır böle kocakarı işlerinekaydirigubbakcemile3 bi de stresten kurtulsam..sanki adet olmaıcam gibime geliyo her wcye gittiğimde bakıyom..

bal tarçın çörekotu vesile oldu çift çizgiyi gördüm şükürler olsun deneyin arkadaşlar

selam kızlar ARNAVUTGÜZELİ KIZ SEN N KÜRÜ VERDİN BÖLE:)10KİŞİ HAMLE KALMIŞŞŞ BENDE YAAPYIM NE KÜRÜ BU NASIL BİŞE BAANADDA YARDIMCI OLURMUSUN ACABA?BİDE BEN EŞİME ADACAYI YAGI AL DEDİM AKTARCI ACI ELMA YAGI VERMİŞ İKİSİDE AYNI SEYMİ OLUOR ADAM ÖLE DEMİŞ AMA KULLANAMDM BEN KORKTUM SON ADET TARİHİM 28NİSAN DAHDA YAPMAYAYIM DEĞİLMİ YUMURTLAMAM YAKLAŞTI ZATEN BUHARI YAPTIM KORKAKORKA COK PİNPİRİKLİYİMDİR:)BİŞE OLUR DİE TÜPLERİME RAHMİME FLN COK KORKTUM AKINTM COK GELDİ AMA.CNM YA CVBINI BEKLİORM SAOL ÖPTMM:1hug:

Back
X