• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
papatyaaaa;6734473]bal tarçın çörekotu vesile oldu çift çizgiyi gördüm şükürler olsun deneyin arkadaşlar

:lepi:Allah tamamına erdirsin inşallah arkadaşlar daha birinci gün ama bu polen çok iştah açıyorrrrr mutfagı talan etmek istiyorum ama tutuyorum kendimi inş tez zamanda hamile kalırım yoksa bebek olmadan şişicemm

bal tarçın çörekotu vesile oldu çift çizgiyi gördüm şükürler olsun deneyin arkadaşlar

hihoyyytaaaaa çok sevindim tatlıım çoook hayırlı olsuuun..allah tamamını erdirsiiiinn inşallaaah..
kaç zaman kullanıyorsun bunu??ve miktarını yazda yeni gelen arkadaşlar için sende vesile ol..
hadi bakalım çok güzel bir süreç başlıyo senin için çok sağol bizimle paylaştığın için..allah bizlerde tez vakitee bu duyguyu yaşatsın..topiğimize neşe kattın..hihoyyyt:dance:

selam kızlar ARNAVUTGÜZELİ KIZ SEN N KÜRÜ VERDİN BÖLE:)10KİŞİ HAMLE KALMIŞŞŞ BENDE YAAPYIM NE KÜRÜ BU NASIL BİŞE BAANADDA YARDIMCI OLURMUSUN ACABA?BİDE BEN EŞİME ADACAYI YAGI AL DEDİM AKTARCI ACI ELMA YAGI VERMİŞ İKİSİDE AYNI SEYMİ OLUOR ADAM ÖLE DEMİŞ AMA KULLANAMDM BEN KORKTUM SON ADET TARİHİM 28NİSAN DAHDA YAPMAYAYIM DEĞİLMİ YUMURTLAMAM YAKLAŞTI ZATEN BUHARI YAPTIM KORKAKORKA COK PİNPİRİKLİYİMDİR:)BİŞE OLUR DİE TÜPLERİME RAHMİME FLN COK KORKTUM AKINTM COK GELDİ AMA.CNM YA CVBINI BEKLİORM SAOL ÖPTMM:1hug:

canım beniiiim bence sen ilk başta bu pimpirikliğini aklından çıkarmaya bak başına büyük dert olur panik atağa bire çevirir allah korusuun..canım ben bişey yapmadım vallaa bildiğim bişey paylaştım arkadaşlarımda sağolsunlar bana güvendiler kullandıllar kurban olduğum rabimde canlarına can katıı..ben sadece vesile olduum..inşallah sanada yardımcı olabilirim ama bir şartlaaCADIARZU sende başa yardımcı olki beraber aşalım daha çabuk sonuç alasın..lütfen herşeye pimpiriklenmee sakındığın göze çöp batarmış.aklından zararlı olabileceğini çıkar.zaten burda tavsiye edilenler herşey doğal..farzetki doktora gitin ve vitamin alman gerekicek. vucudundaki eksik mineralleri,vitaminleri,proteinleri vs işte POLEN TOZU TAMAMLIYCAK..mesela düzensiz olan hormonlarını.süt hormonun yükseksee,yumurtalıkların ağır ve verimsiz ise ,bunlara yardımcı olup onarıcak ve vucudunu hazırlayıncada senin hamile kalmanı kolaylaştırıcaktır.tabi en büyük etken beyninde biticek.sen herşeye kafa takıp yorarsaaan malesef tedaviin uzuuun sürer ve yıpranırsın..o yüzden bize güven senden tek istediğimiz stres yapmaman ve bize güvenmen..adaçayı yağını hiç korkmadan sür ama abartma 2-3 damla pamuğa dök vajina girişine yerşeştir baktın dayanılmayacak kadar yanman var(ki kesinlikle öyle bişey olmuyo sadece ferahlatıcı bir etkisi var)hemen çıkarırsın..bu işlemi adetin 5 gününden itibaren 7 gün yap ama geceleri yap sabahta çıkar..keskin nanemsiii kokusu vardır ADAÇAYI (ELMA) YAĞI..
POLEN TOZUNU DA İSTEDİĞİN ZAMAN BAŞLA.AÇ KARNINA SABAHLARI BİR REÇEL KAŞIĞI YE ARKASINDANDA BAL YE..OKADAR İSTERSEN ÜSTÜNE SU İÇ AMA GÜZEL TADI YADIRGAMAZSINcokacimcoook..EMİNİM SENDE EN KISA SÜREDE SONUÇ ALIRSIN ..BUNU EN FAZLA 3 AY KULLANMAM GEREKİCEK Kİ BAZILARI YARISINA GELMEDEN HAMİLE KALDILAR ÇOK ŞÜKÜÜÜR.DİLERİM SENİNDE ADINI LİSTEDE GÖRÜRÜÜÜÜZ.HADİ BAKALIM SANADA HAYIRLI UĞURLU OLSUUUN..SAĞLICAKLA KAAAAL..GÜZEL HABERLERİNİİ BEKLİYORUUZ ANNE ADAYII:CüvCüv:hihoyyyt:dance:

papatyaaaa;6734473]bal tarçın çörekotu vesile oldu çift çizgiyi gördüm şükürler olsun deneyin arkadaşlar

:lepi:Allah tamamına erdirsin inşallah arkadaşlar daha birinci gün ama bu polen çok iştah açıyorrrrr mutfagı talan etmek istiyorum ama tutuyorum kendimi inş tez zamanda hamile kalırım yoksa bebek olmadan şişicemm

EVET TATLIM KENDİNE HAKİM OLMAN LAZIMcokacimcoookçok güzel iştah açıyoo.bu demektir ki hormonların düzene giriyoo metabolizman güzel cevap veriyoo..polen eksiklerini tamamladığı için vucudun gene istiyo o yüzden acıkıyosun..hadi inşallaaah en kısa sürede meleğine kavuşman dileğileee.dualarımdasınıııız:Saruboceq::nazar::nazar::1hug:

arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK..................... :CüvCüv:

2-Ebrum.................... :CüvCüv:

3-Roka....................... :CüvCüv:

4-arzu38.................... :CüvCüv:

5-Zeynomh................ :CüvCüv:

6-asu1984................. :CüvCüv:

7-destna.................... :CüvCüv:

8-sevdiceğim............. :CüvCüv:

9-Cemre822.............. :CüvCüv:

10-nehir67................ :CüvCüv:

11-papatyaaa........... :CüvCüv:

listeyi yapmak da bana düstü:)

bal tarçın çörekotu vesile oldu çift çizgiyi gördüm şükürler olsun deneyin arkadaşlar

gözün aydın canım allah tamamınada erdirsin darısı benim gibi bekleyenlerinde başına

ne zamandır kullanıyordun bu kürü?kaç senelik evlisin ?sorun neydi?

canım beniiiim bence sen ilk başta bu pimpirikliğini aklından çıkarmaya bak başına büyük dert olur panik atağa bire çevirir allah korusuun..canım ben bişey yapmadım vallaa bildiğim bişey paylaştım arkadaşlarımda sağolsunlar bana güvendiler kullandıllar kurban olduğum rabimde canlarına can katıı..ben sadece vesile olduum..inşallah sanada yardımcı olabilirim ama bir şartlaacadıarzu sende başa yardımcı olki beraber aşalım daha çabuk sonuç alasın..lütfen herşeye pimpiriklenmee sakındığın göze çöp batarmış.aklından zararlı olabileceğini çıkar.zaten burda tavsiye edilenler herşey doğal..farzetki doktora gitin ve vitamin alman gerekicek. Vucudundaki eksik mineralleri,vitaminleri,proteinleri vs işte polen tozu tamamlıycak..mesela düzensiz olan hormonlarını.süt hormonun yükseksee,yumurtalıkların ağır ve verimsiz ise ,bunlara yardımcı olup onarıcak ve vucudunu hazırlayıncada senin hamile kalmanı kolaylaştırıcaktır.tabi en büyük etken beyninde biticek.sen herşeye kafa takıp yorarsaaan malesef tedaviin uzuuun sürer ve yıpranırsın..o yüzden bize güven senden tek istediğimiz stres yapmaman ve bize güvenmen..adaçayı yağını hiç korkmadan sür ama abartma 2-3 damla pamuğa dök vajina girişine yerşeştir baktın dayanılmayacak kadar yanman var(ki kesinlikle öyle bişey olmuyo sadece ferahlatıcı bir etkisi var)hemen çıkarırsın..bu işlemi adetin 5 gününden itibaren 7 gün yap ama geceleri yap sabahta çıkar..keskin nanemsiii kokusu vardır adaçayı (elma) yağı..
Polen tozunu da istediğin zaman başla.aç karnına sabahları bir reçel kaşığı ye arkasındanda bal ye..okadar istersen üstüne su iç ama güzel tadı yadırgamazsıncokacimcoook..eminim sende en kısa sürede sonuç alırsın ..bunu en fazla 3 ay kullanmam gerekicek ki bazıları yarısına gelmeden hamile kaldılar çok şüküüür.dilerim seninde adını listede görürüüüüz.hadi bakalım sanada hayırlı uğurlu olsuuun..sağlıcakla kaaaal..güzel haberlerinii bekliyoruuz anne adayıı:cüvcüv:hihoyyyt:dance:

[sıze="2"]canımmm cok teskkr edrm benmki pank tag cevrdi bile coktan:)hersey için saol cnm cok tesskkr edrm dedklerini uygulayacagm cnm cok cok saolll tekrardan inş.hepmz hamiş oluruz en yakn zamanda cnm bişe sorcam bnm yagımda sadece acı elma yagı yazıor:(senn bi yazını okdm aman dikkat edn kılar acı değil yazmıştn ondan kullanamadm...benm suan adetle berabr 12.gün bidahki ay yapsam onu...inş gerek kalmaz saol cnmmm öpüyorum cokkkk[/sıze]

[sıze="2"]canımmm cok teskkr edrm benmki pank tag cevrdi bile coktan:)hersey için saol cnm cok tesskkr edrm dedklerini uygulayacagm cnm cok cok saolll tekrardan inş.hepmz hamiş oluruz en yakn zamanda cnm bişe sorcam bnm yagımda sadece acı elma yagı yazıor:(senn bi yazını okdm aman dikkat edn kılar acı değil yazmıştn ondan kullanamadm...benm suan adetle berabr 12.gün bidahki ay yapsam onu...inş gerek kalmaz saol cnmmm öpüyorum cokkkk[/sıze]

evet canıım o yanlış aldığınız..neyse öteki aya kullan olmazsaaa:1closedeyes: hem seninde dediğin gibi bewlkide gerek kalmiycak:dance:rica ederiiiiiiim nidemeek sen yeterki hamile kal ben sana gene defalarca anlatırıııım:1hug:

canım adaçayı yağının dış kutusu aslı böyledir,bu yapraklar olucak..

MERHABA ANNELER ANNE ADAYLARII HEPıNıZıN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM GELECEK ANNELER GÜNÜNDE KUCAĞINIZDA YAVRULARINIZLA BUGÜNÜ KUTLAMANIZ DıLEĞı ıLEE KENDıNıZE ıYı BAKINNN :teselli:

arzu senin ve tüm annelerin anneler günü kutlu olsun ve anne olmak isteyenler inş. gelecek sene bebişleri kucaklarsınız

MERHABA ANNELER ANNE ADAYLARII HEPİNİZİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM GELECEK ANNELER GÜNÜNDE KUCAĞINIZDA YAVRULARINIZLA BUGÜNÜ KUTLAMANIZ DİLEĞİ İLEE KENDİNİZE İYİ BAKINNN :teselli:

tesekkür ederiz canim, saol senin de anneler günün kutlu olsun.
Allah dualarimizi kabul etsin. insallah seneye bu günü kutlamaya degecek bebeklerimiz olur kucagimizda.... amin
hepimizin anneler günü kutlu olsun

Canım arkadaşlarııım hepinizin ANNELER GÜNÜNÜÜÜZ KUTLU OLSUUUN..bizde birer anne adayıyızz.dilerim gelecek yıl kucağımızda bebişlerimizle kutlamalar yaparız...hepinizii kucaklıyoruuumm..nice anneler günleri kutlamamız dileğileee:))

11. hamilemiz hayırlı olsun ALLAh sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin tebrik ederim :CüvCüv::emir_bebek::ecrin_bebek::nazar:a.s.:nazar::nazar::nazar::nazar:

arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK..................... :CüvCüv:

2-Ebrum.................... :CüvCüv:

3-Roka....................... :CüvCüv:

4-arzu38.................... :CüvCüv:

5-Zeynomh................ :CüvCüv:

6-asu1984................. :CüvCüv:

7-destna.................... :CüvCüv:

8-sevdiceğim............. :CüvCüv:

9-Cemre822.............. :CüvCüv:

10-nehir67................ :CüvCüv:

11-papatyaaa........... :CüvCüv:

Maşşallahhhhhhhhhh:teytey::lepi::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X