canım beniiiim bence sen ilk başta bu pimpirikliğini aklından çıkarmaya bak başına büyük dert olur panik atağa bire çevirir allah korusuun..canım ben bişey yapmadım vallaa bildiğim bişey paylaştım arkadaşlarımda sağolsunlar bana güvendiler kullandıllar kurban olduğum rabimde canlarına can katıı..ben sadece vesile olduum..inşallah sanada yardımcı olabilirim ama bir şartlaacadıarzu sende başa yardımcı olki beraber aşalım daha çabuk sonuç alasın..lütfen herşeye pimpiriklenmee sakındığın göze çöp batarmış.aklından zararlı olabileceğini çıkar.zaten burda tavsiye edilenler herşey doğal..farzetki doktora gitin ve vitamin alman gerekicek. Vucudundaki eksik mineralleri,vitaminleri,proteinleri vs işte polen tozu tamamlıycak..mesela düzensiz olan hormonlarını.süt hormonun yükseksee,yumurtalıkların ağır ve verimsiz ise ,bunlara yardımcı olup onarıcak ve vucudunu hazırlayıncada senin hamile kalmanı kolaylaştırıcaktır.tabi en büyük etken beyninde biticek.sen herşeye kafa takıp yorarsaaan malesef tedaviin uzuuun sürer ve yıpranırsın..o yüzden bize güven senden tek istediğimiz stres yapmaman ve bize güvenmen..adaçayı yağını hiç korkmadan sür ama abartma 2-3 damla pamuğa dök vajina girişine yerşeştir baktın dayanılmayacak kadar yanman var(ki kesinlikle öyle bişey olmuyo sadece ferahlatıcı bir etkisi var)hemen çıkarırsın..bu işlemi adetin 5 gününden itibaren 7 gün yap ama geceleri yap sabahta çıkar..keskin nanemsiii kokusu vardır adaçayı (elma) yağı..
Polen tozunu da istediğin zaman başla.aç karnına sabahları bir reçel kaşığı ye arkasındanda bal ye..okadar istersen üstüne su iç ama güzel tadı yadırgamazsıncokacimcoook..eminim sende en kısa sürede sonuç alırsın ..bunu en fazla 3 ay kullanmam gerekicek ki bazıları yarısına gelmeden hamile kaldılar çok şüküüür.dilerim seninde adını listede görürüüüüz.hadi bakalım sanada hayırlı uğurlu olsuuun..sağlıcakla kaaaal..güzel haberlerinii bekliyoruuz anne adayıı:cüvcüv:hihoyyyt:dance: