meyra canım ankara ya gel de görüşelim :)
haaa anladım ben senin bebiş niye gelmiyoooo:1closedeyes: anacım seninki türkiyedee doğmak istiyooo ..gör bak vatanının havası sana yarayacak..hem vardır allahın bir bildiğii..ordan buray çocukla gelmek taşınmak zor olurr.sen gel bi evini düüz bizde yardıma da geliriiizkaydirigubbakcemile5 sen hiiiç merak etmee rabbim sana ev hediyesiii :CüvCüv::ecrin_bebek:bebişini göndereceek kuzuum beniiiiiiiim:1hug:
insallah ilk ay hemen dr a gidecem. diyorumki belki de hamileleik zor olacak, burda kimse yokki bana yardim etsin. kocisede yazik, ise mi gitsin bana mi baksin. onun icin Allah dioki, git memleketine orda dogur. hemde hic hesapta yokken cikti bu dönme isi. vardir bir hayir mutlakahihoyyyt
iyiyki doğdun dilara iyiki doğdun dilara iyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllar sanakıslar bugün benim doomgünüüümmkaydirigubbakcemile2
kıslar bugün benim doomgünüüümmkaydirigubbakcemile2
canımm nasılsnnnn arnavut güzeliiii:)kız benm son reglim 28nisan ondan önceki 31 mart ondan önceki 1mart buaraalar yumurtlamam değilmiii günaşırımı ilşki ii yoksa hergünmüü:)
slm kızlar nasılsınız uzun zamandır bakamadım başıma çok kötü bir olay geldi benim oğlan okulda düşüp kolunu kırdı çenesindede 3 tane dikişi var.baya ğ bir sorun yaşadık
slm kızlar nasılsınız uzun zamandır bakamadım başıma çok kötü bir olay geldi benim oğlan okulda düşüp kolunu kırdı çenesindede 3 tane dikişi var.baya ğ bir sorun yaşadık
saolun canlar dilekleriniz için
ya ben sabahki polen işini atladım akşam eve gidince içsem mi sizce?
fshsos,geçmiş olsun canım..
akşam gezmelere gitmeden içeyim barikaydirigubbakcemile2
ya bişey dicem,ben uzun zamandır bu siteye giriyorum ama bu topikte çok başka bişey buldum sanki..nedense moralim düzeliyo sizlerle,gerçekten iyi geliyosunuz banakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?