Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de 2gündür polen+bala başladım.inşallah bi gün adetim gelirse adaçayı yağını yaparım...
ama poleni yutamadım ben suyla içebildim hap gibi yani

MERHABA ANNELER ANNE ADAYLARII HEPİNİZİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM GELECEK ANNELER GÜNÜNDE KUCAĞINIZDA YAVRULARINIZLA BUGÜNÜ KUTLAMANIZ DİLEĞİ İLEE KENDİNİZE İYİ BAKINNN :teselli:

arzu senin ve tüm annelerin anneler günü kutlu olsun ve anne olmak isteyenler inş. gelecek sene bebişleri kucaklarsınız

tesekkür ederiz canim, saol senin de anneler günün kutlu olsun.
Allah dualarimizi kabul etsin. insallah seneye bu günü kutlamaya degecek bebeklerimiz olur kucagimizda.... amin
hepimizin anneler günü kutlu olsun

ANNELER Gününüz kutlu olsuna.s.
canlarım sizinde anneler gününüz kutlu olsun ve bütün annelerin anneler günü kutlu olsun ...inşallah seneye kucağımızda tontiş bebeişlerimizle kutlarız
ben de 2gündür polen+bala başladım.inşallah bi gün adetim gelirse adaçayı yağını yaparım...
ama poleni yutamadım ben suyla içebildim hap gibi yani
iyi yapmışsı başlamakla , allahım sana şifasını versin,,ama canım neden suyla içiyorsunki bir zararı yoktur ama bence balla bereber yersen daha iyi olmazmı veya sütle sen bide böyle dene bakalım suyla içmeyi bırak canım :içelim:

kedersiz niye iletine öyle yazdın ki :çok üzgünüm: şimdi benimde moralim bozuldu kısmet ama güzelim...hayırlı vakti allah tan başka kimse bilmez.bak bende kaç aydır bekliyorum her ay daha umutluyum.değiştir bakem iletini :mymeka:

OLDUMU ŞİMDİ CANIM :)) TABİKİDE ALLAHIM KULLARI İÇİN HER ZAMAN EN HAYIRLISINI VERİR ONDAN ŞÜPHEM YOK AMA SANKİ BİRAZ YORULDUM BEN BEKLEMEKTEN benneyaptımki

ALLAHIM İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA MELEKLERİMİZİ BİZE KAVUŞTURSUN :Saruboceq:

meyram bugÜn son gÜn ınŞallah gelmez kırmızılar canım, bıze gÜzel haberlerle dÖn canım

ama ben poleni yutamadım ki tek olarak?ağzıma yapışıyo..polen yutcam diye boğulmayım sonrahihoyyyt

kızlar ben bu küre başlamayı düşünüyorum aşılamam tutmazsa,her sabah 1 tatlı kaşığı polen,1 tatlı kaşığı bal bu kadar mı?

maalesef canim, kirmizilar geldi.

bu arada evet, insallah sende bir gün anne olacaksin.

CANIM YAA NE DıYECEM BıLMıYORUMKı CANINI SIKMA DOĞAL OLMASADA TIP ÇOK GELıŞMıŞ TEDAVıYLEDE OLSA GELECEK O SIPALAR ,HELE SEN BıR MEMLEKETıNE GEL HERŞEY DAHA GÜZEL OLACAK ,CANINI SIKMA SEN :teselli:

maalesef canim, kirmizilar geldi.

bu arada evet, insallah sende bir gün anne olacaksin.

bugün ne kadar üzgün olduğunu tahmin edebiliyorum .. umutlar bir sonraki aya taşınıyor allahım hepimiz için en hayırlısını versinn çok üzme kendinii olurmuu sağlıcakla kal..yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

kizlar inanin hic üzülmüyorum. sonunda hormonlarim kafayi yedi -tatlicadiarzu-
ben elimden geleni yaptim mi? yaptim.
baska bisey yapmiycam artik. söz verdim kendime. hem temmuzda ankaraya yerlesiyorum. o zamana kadar canim nasil isterse öyle yapicam, ne yumurtlama takibi ne kür ne bisey. bu bir ay da böyle serbest gecsin bakalim. bu sefer cok ciddiyim ve cok kizginim. küstüm iste yumurtaliklarimaaa kaydirigubbakcemile

arnavut güzeliii hala cardakta kahvalti mi yapion? kovcaklar seni dükkanin önünden yakindaaaa :)

canım benimm çok tesekkr edrm iiki kullanmamışım....iyiki pimpirikliyim:)saol canmmm ben 4 5 gündür hem böğrtlen kökü hemde poşet hazır bitki çayları varya tarcın karanfil ondan içiorm tarcın yumurtayımı büyütüor yoksa catlamayamı yardnmcı oluor cnm saol tekrarrrr

slm kızlar düzeldi mesaj gönderebiliyorum.alkisalkisalkis....sizlere kavuştum...

kızlarrr bu poleni yumurtlamaya kadar mı yiyorduk unuttum resmen beynim durdu...

meyra canım ankara ya gel de görüşelim :)

kızlar ben bu küre başlamayı düşünüyorum aşılamam tutmazsa,her sabah 1 tatlı kaşığı polen,1 tatlı kaşığı bal bu kadar mı?

canım benim aşılaman tutsun yada tutmasın sen hemen başla.bu bir vitamin takviyesi olarak düşün..hiç tedirgin olma o konudaa..

haaa anladım ben senin bebiş niye gelmiyoooo:1closedeyes: anacım seninki türkiyedee doğmak istiyooo ..gör bak vatanının havası sana yarayacak..hem vardır allahın bir bildiğii..ordan buray çocukla gelmek taşınmak zor olurr.sen gel bi evini düüz bizde yardıma da geliriiizkaydirigubbakcemile5 sen hiiiç merak etmee rabbim sana ev hediyesiii :CüvCüv::ecrin_bebek: bebişini göndereceek kuzuum beniiiiiiiim:1hug:
arnavut güzeliii hala cardakta kahvalti mi yapion? kovcaklar seni dükkanin önünden yakindaaaa :)

slm kızlar düzeldi mesaj gönderebiliyorum.alkisalkisalkis....sizlere kavuştum...

Şüküüür kavuşturanaaa HOŞGELDİİİİN SEFALAR GETİRDİİİİİİİİİN BACIIIIM:dance:kaydirigubbakcemile5

canımm nasılsnnnn arnavut güzeliiii:)kız benm son reglim 28nisan ondan önceki 31 mart ondan önceki 1mart buaraalar yumurtlamam değilmiii günaşırımı ilşki ii yoksa hergünmüü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…