D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #2.721
duralya canım hamilemisin hemen cevapla okudum ama tam sayfalar açılmıyor
durucum tekrar tebrik ediyorum ben şimdi kaçıyorum:a015:
sevimsucum sabah test yaptım 2.ci çizgi silik çıktı resimi koydum canım arkadaşlarım hamilesin dediler kan testini sabah yaptırmıştım yarın akşam alacağım yani bilmiyorumki CADIARZU:uhm: şaşkınım
duruuuum baaaak yarıın aynısını göstermeyiiz haa tadını çıkaaar bunlarıın:)))))))))))))kuzuum beniiiim hadiiii HAYIRLISII TEKRAAAR.
BİZDE SENİ SEFİYOZ YEĞENİMİZİN TATLI ANNESİİİİİİİİİİİİİİarnavutum güzelim öncelikle bu topiği açtın polenle ilgili adaçayıyağı ile ilgili ve daha bir çok bilgiyi bizle paylaştın eğer paylaşmasaydın ben bilemezdim sana çookkkk TEŞEKKKÜÜRRR EDERİİMM..
seliminam sende süt maydanoz buharı topiğini açmasaydın nerden bilecektim sanada çok TEŞEKKÜR EDERİİİİMMMM.
VE SİZ CAN YOLDAŞLARIM KADER ARKADAŞLARIIIIMM HEPİNİZ AYRI AYRI O KADAR ÇOK DESTEK OLDUNUZ Kİ TEK TEK HEPİNİZE ÇOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM.
SİZLERİ GERÇEKTEN ÇOOOOOOOOOOOOOKKK SEVİYORUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMMMMMM
arnavutum güzelim öncelikle bu topiği açtın polenle ilgili adaçayıyağı ile ilgili ve daha bir çok bilgiyi bizle paylaştın eğer paylaşmasaydın ben bilemezdim sana çookkkk TEŞEKKKÜÜRRR EDERİİMM..
seliminam sende süt maydanoz buharı topiğini açmasaydın nerden bilecektim sanada çok TEŞEKKÜR EDERİİİİMMMM.
VE SİZ CAN YOLDAŞLARIM KADER ARKADAŞLARIIIIMM HEPİNİZ AYRI AYRI O KADAR ÇOK DESTEK OLDUNUZ Kİ TEK TEK HEPİNİZE ÇOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM.
SİZLERİ GERÇEKTEN ÇOOOOOOOOOOOOOKKK SEVİYORUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMMMMMM
kızlar ben çıkyorum görüşmek üzere
kızlar ben çıkyorum görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?