Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
duralya canım hamilemisin hemen cevapla okudum ama tam sayfalar açılmıyor

sevimsucum sabah test yaptım 2.ci çizgi silik çıktı resimi koydum canım arkadaşlarım hamilesin dediler kan testini sabah yaptırmıştım yarın akşam alacağım yani bilmiyorumki CADIARZU:uhm: şaşkınım

duruuuum baaaak yarıın aynısını göstermeyiiz haa tadını çıkaaar bunlarıın:)))))))))))))kuzuum beniiiim hadiiii HAYIRLISII TEKRAAAR.

canım gözün aydın bence sen hamilesin benim oğluma kalıncada silik çıktı 8 yaşında oğlum senin gibi bende inanamadım allahım çok şükür bir hamile daha var ..:CüvCüv:.....hihoyyyt...

:teytey:durummmmmmmmmmmm allah kucagnada almayıı nasippetsnnn cnmmm benmmm masalllaahh yaa cok cokk sevndmmm canım benmmm anlatamam sana yaa cok sevndmmm cnmm göznz aydn yaaa

duruuuum baaaak yarıın aynısını göstermeyiiz haa tadını çıkaaar bunlarıın:)))))))))))))kuzuum beniiiim hadiiii HAYIRLISII TEKRAAAR.

abbaauuuuvvvvvvvvvvvvvvvvvvv tehdit haaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
canlarım benim olsun göstermeyin bana bu kadarıda yeter seviyom sizleri uleennnnnnnna.s.

öteki topikde duru hamile yazmış arkadaş hemencecik koştum buraya kızlar çok yorulmuştum bu gün bu haber iyi geldi iyiki açtım neti yorgunum diye az daha açmıyacaktım....

arnavutum güzelim öncelikle bu topiği açtın polenle ilgili adaçayıyağı ile ilgili ve daha bir çok bilgiyi bizle paylaştın eğer paylaşmasaydın ben bilemezdim sana çookkkk TEŞEKKKÜÜRRR EDERııMM..

seliminam sende süt maydanoz buharı topiğini açmasaydın nerden bilecektim sanada çok TEŞEKKÜR EDERııııMMMM.

VE SıZ CAN YOLDAŞLARIM KADER ARKADAŞLARIIIIMM HEPıNıZ AYRI AYRI O KADAR ÇOK DESTEK OLDUNUZ Kı TEK TEK HEPıNıZE ÇOOOOK TEŞEKKÜR EDERıM.

SıZLERı GERÇEKTEN ÇOOOOOOOOOOOOOKKK SEVıYORUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMMMMMM

BİZDE SENİ SEFİYOZ YEĞENİMİZİN TATLI ANNESİİİİİİİİİİİİİİ

canım peşinden inş gelirim bugün yarın adet olmam gerekiyodu halen belirti yok
topikleri açan arkadaşlara bende buradan çokkkk çokkkk teşekkür ediyorum hepnizi bende çok seviyorum iyiki buraya üye olmuşummmm.

durucuğum canım şu gelecek gelmmeyecek yazını geldiii diye değiştir inş geliyo bebek....

bizde seni çok seviyoruuuuuuz duruuuum ÖNCELıKLE BANA ıNANIP GÜVENDıĞıN ıÇıııN BEN SANA TEŞEKÜR EDERııııM TATLIM BENııııMMM...ALLAH YÜZÜMÜ KARA ÇIKARMADI YA SıZE KARŞII ŞÜKÜRLER OLSUUUN.BENııı YEĞENLERıMLE ÖDÜLLENDıRDı YAA ŞÜKÜRLER OLSUUN.BEN SıZE SÖZ VERDıııM.TOPıĞıME GıREN HAMıLE ÇIKICAK DıYEEE ALLAHIN ıZNıYLEEEEEE..TAMAM CANIM HADı KENDıNE ÇOK ıYı BAAK ALLAHA EMANT OL ıKı CANLIM BENııııııııııM

yaaaaaaa ben ne kaçırmışım durucum kesinlikle hamilesin yanılma payı yok çizgi çıkmışşşş allah tamamına erdirsin listeye sende girdin sonunda darısı hepimizin başına inş. sen şimdi uyuyamazsın heyecandan

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

COLOR="SeaGreen"]bensiz nasil halay cekersinizzzzz

canimmmm durucum biliodum yaaa icime dogmustu valla kedersiz gibi aynen. diyordum kesin hamile. testte hic silik cikmamis gayet net ve belli. hamilesinnnnn

arnavut güzelinin kürüyle hamile kalnalrin listesi yaptin hep bak simdi oraya senin ismin de eklendiiiii. canimmmmm benimmmmm ayagini sürü güzel hatunum benimmmmm [/COLOR]

cnmm yaaaa arnavutummm içine dogann cıkıorr duu bakalımm bana hamişşşsinn diosunnnn:):):)inş.cıkar kedersizimde öle dioo:9inş. yaaa cnmm valla umutlandm yaaa:asigim::asigim:

durucum çok sevindim allah hayırlısını nasip etsin bizede bol bol dua et canım........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…