D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #2.761
durum yani hiiçççç bişey yapmamışsınn haa... anam sen bunların hepsini nasıl yaptın okurken kafam karıştı beaa kafamçokkarıştı işte azmin zaferi buna derler.. amma çok şey yapmışsın.. ama sonuç süpper değer yanii.. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ayyy canım benim dur yazayım
ben polen+bal+çörek otu+tarçın yedim hersabah aç karnına 1 çay kaşığı
adet bittikten sonra 5. Gün süt maydanoz buharı yaptım 3 gün .. Bir gün yapamadım ertesi gün tekrar yaptım yani toplamda 4 gün oldu .....buhardan sonra adaçayı yağı koydum 5 gün sonra bıraktım...buhar yaparken hergün akşam eve gider gitmez aç karnına 4-5 adet incir yedim kaynatmadım (42 gün denemiştim) akşamda buharı yaparken böğürtlen kökü içtim...böğürtlen kökünün yumurta çatlatıcı özelliği varmışş....böyle ağaç kabğu parçası gibi bana aktarcı hergün 1 tatlı kaşığı kaynamış suya koy demlensin dedi bende 1 fincana 1 tatlı kaşığı koydum birdeeeee 1 adet çubuk tarçııınnnn koydum kaynamış suuuuu demlendikten sonra içtim sadece akşamları içtim yumurtlamanın ortasında 1 tatlı kaşığı miktarı artırdım 2 tatlı kaşığı kadar koydum içtim veeee preseed almıştıımmmm ilişkiye girmeden önce onu kullandımm yalnızzz mutlaka ovulasyon testi ile kullanılmalı ben iki tane almıştım birinci denememde tek çizgiydi ikinci denememde hafif silik bir çizgi yakaladım ve birliktelik ayaklarımı kaldırdım yukarı yarım saat beklettim sonra sağ tarafıma cenin pozisyonda yattım çünkü benim sol tarafımda yapışıklık varr....o kadar aklımada tatili getirdimmmm birdee size bahsetmiştim belki manevi bir inanç ama zemzem suyundan içtim karnıma sürdüm annemde yaşlı bir teyzeden temiz iç çamaşırını zemzemle ıslat kurusun kızın giysin demiş ben ilişkiden sonra giymedim ertesi gün giydim bu kadar canlarım
[sıze="2"]vay bee neler neler uygulamışsın öyle cadıarzu zemzem suyunu evet hatırlıyorum yazmıştın buraya ,,şu böğürtlen kökünü anlamadım ama benimde eşim almıştı geçen ay ama ben kullanmadım,sen yazmışsın yaa bir çay kaşığı diye toz halindemi aldın benim büyük büyük parçalara halinde [/sıze]
durum elin değmişken şimdiki belirtileride anlatsan.. mesala akıntın çok varmı.. yani vücudundaki değişiklikler ne..
duruuuuuum canııım bak senin için çardağıda eşimide iptal ettim vallaaa:))erkenden koştum geldiiim haberini almayaaaa..naptın daha aramamışsııın hadi nolur çatlayacaaam şimdiiiii,çok heycanlıyııım ,ellerim bile titriyoo baak:))
canım beniiim seni tebrik ediyoruum,ne güzel herşeyi yapmışsıın sabrına hayranım.bıkmadan usanmadaaaan,ve işte azmin ZAFERİİİİ:))).rabbim o güzel yüzünü bugün güldürsüüüün inşallaaah:))zemzem suyudaaa çok işe yaramıştırr aslındaa herşey sen beyninde yaramtışsıın sonuç alıcağını bildiğin için her gün herşeyi hiç aksatmadan disiplinli bir şekilde yapmışsııınn..rabbim emeğinin karşılığını versiiiin,kucağını doldursuuuun:))
kızlaaaaar günaydıın sizlereeedeee nasılsınıız bugüüüüün??umarım herşey yolundadııır hadii sizdee druyu örnek alıın..pes etmek yook,allah sabredenin muradını verirmiiiiş:)
yeni yeni haberler güzel haberler almamız dileğileeee...işte topiğimz sesiz kaldımıııı bize uğur getiriyo farkındamısınııııız:))
bendee o prosedürleri çıkaranıı KINIYORUUUUUUUUM ..allahııım yaa gözümü açar açmaaaz eşimden önce fırladım.nereye diyoo durum hamile ona bakıcam dediim.vay bee diyooo ben okadar erken çağırdım diyo kalkıp gelmedin :)hahahahahah yani yeğeniiim daha önemli valla hiiiç kusuruma bakma dediiim çektim kapıyı ondan önce geldiiim:))))
sağol canım bilgilerini paylaştığın için
rabbim tez zamanda herkesin kucağını doldursun AMİİİNNNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
aminnnnnnnnnnnnnnnn:sm_cool:
günaydın arnavutum.. vallahi bu tupic hepimizin uğuru olacak buna canı gönülden inanıyorum.. durumda ayağını iyice sürtüyo işte.. hepimizin adını görecez o listede allahın izniyle..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sende duruuuum sendeeeee :CüvCüv: :ecrin_bebek::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: sen çok yaşa emiiiiii :Saruboceq::Saruboceq:
canım ne demek herkez faydalansın hepimiz buraya birşeyler öğrenmek için giriyoruz bende burdan öğrendim ALLAH RAZI OLSUN herkezden özellikle ARNAVUTUMDAN paylaştı bilgilerini Şeniz burdaki arkadaşlarımında bilgileri o kadar faydalı ki preseed cenin pozisyon ooooo süt maydanoz buharııııı seliminammmm nerdesin yawwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?