E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
arnavut güzeli sen yoksun diye cavap vereyim dedim iki kere cevaplanmış oldu sanırım neyse hepimize kolay gelsin
slm kibele
benim prolaktin değerlerim 31.64 32.58 16.52 36.89 57.29 44.59 ve 1.41
dostinex kullandığım zaman düştü parlodel kullandığım zaman yükseldi bir ara düşmediği için dr hipofiz bezinde bi problem olabilir dedi genel cerraha gönderdi emar ve tsh normal çıktı
göğüslerimin ucunda benimde beyaz bişeyler var sürekli hassaslar ama regl döneminde el değmiyo
aşırı sinir varmı sende ? stres yükseltiyormuş valla prolaktini. bende sinir çoktu eskiden artık sinir minir kalmadı
polen aldım onada önümüzdeki ay başlıycam bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum gerek yok nasıl olsa hamiş kalamam
neleri yemedikki içimizde çoçuk yerine kür tarifleri büyüyo walla.
merhaba arkadaşlar,a.s
bizde 1 yıldır bebek istiyoruz ama olmadı.bende sizdenim yani beni de aranıza alırsanız sevinirim.bende kürleri kullanmaya karar verdim.umarım işe yarar.çörekotu,bal,tarçın,polen tozu bunları ayrı kürler olarak okudum.hepsini karıştırsak olur mu acaba.bunlar kendi arasında birbirini etkilermi ? bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi
Allah herkese sağlıklı bebekler nasıp etsin (tez zamanda )
şu sıralar yumurta takibindeyim.1 ay oldu,yumurta yoktu.tam adetin 2 gününde gördü.dr işe yaramaz dedi.kasıklarımda sancı oluyor.bunun için fitil verdi.1 kere kullandım ertsei gün adet oldum.düzensiz yumurtlama varmış bende..bu yüzden kürleri denemek istedim.
bazen bunalıyorum.yok yumurtladım mı.yumurta ne zaman olacak.tavuk gibi hissediyorum kendimi.dikkat ettim markette bile iri yumurta alıyorum.:)))
slm keçiboynuzu kürü derken nasıl uyguluyorsunuz? merak ettim..tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?