Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arnavut güzeli sen yoksun diye cavap vereyim dedim iki kere cevaplanmış oldu sanırım neyse hepimize kolay gelsin

canııım TABİKİDE CEVAP YAZICAKSIN NE DEMEEEKkaydirigubbakcemile5BİRİMİZ HAPİMİZ İÇİN HEPİMİZDE BİRİMİZ İÇİN..AYNI ANDA YAZMIŞIZ GÜZELİM NERDEN BİLEBİLRDİKKİ..nekadar yardım severiz ama yaa valla takdir ediyorum sizii teşekürederiiim..şimdi ben hafta sonu olmiycam siz soru soranlara cevap yazarsınız aartık okmuu onları merakta bırakmayın nolur..kimbilir bu kür sayesinde kimleeer hamiş kalıcak yani sayenizde :1hug:ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİİİN İNŞALLAAH:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar,a.s
bizde 1 yıldır bebek istiyoruz ama olmadı.bende sizdenim yani beni de aranıza alırsanız sevinirim.bende kürleri kullanmaya karar verdim.umarım işe yarar.çörekotu,bal,tarçın,polen tozu bunları ayrı kürler olarak okudum.hepsini karıştırsak olur mu acaba.bunlar kendi arasında birbirini etkilermi ? bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi
Allah herkese sağlıklı bebekler nasıp etsin (tez zamanda )

xdileky.hoşgeldin aramıza:))VALLA CANIM HEPİSİNİ BİR ANDA KARIŞTIRIP KULLANSAN NEOLUR BİLMİYORUM AMA ZATEN POLEN TOZUNUN İÇİNDEKİLER BAYAĞI ZENGİN BESİNLERİ VAR HEMEN HEMEN..BENCE SEN Bİ İNTERNETTE ARAŞTIR GÖRECEKSİN Kİ ÇOK MÜKEMEL BİR BESİN TAKVİYESİDİR..http://www.bilgiyurdu.net/polen-mucizesi-t75655.html?O GÜZEL DUALARIN İÇİN TEŞEKÜRLER AMİN İNŞALLAH HEPİMİZE ALLAH HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLI EVLATLAR NASİB EDER..sen kullan bak o kürleri ha bide ADAÇAYI YAĞINI İHMAL ETME TAMAM sağlıcakla kaal..

valla kıslar benimdem muhtemel adet günüm yarın bakalım hayırlısı.biraz merak var ama sanki olucam gibi geliyo.:)olursamda problem değil allahın izni ile.allah vaktini ve zamanını ayarlamıştır.

kıslar ya bu ne kürü.açıkca yazarmısınız.nasıl kullanılır.neleri kapsar.kaç gram kullanılacak herbirnden.aydınlatırsanız sevinirim.şimdiden hepinize teşekkürler.

canim bu ilaclari bilmiyorum. ben her hormonu yukselten dusuren bitkiler biliyorum ama su prolaktini dusreni arastirdim ama bulamadim. bizim gelinimizin de prolaktini yuksek. bilsem hemen ona da soyleyecegim.

ben de sinirli bir insanim. ama su anda oyle bir hayat yasiyorum ki stresten sinirden uzak. Amerika'dayim. filmlerdeki gibi sirin bir kasaba her yer yemyesil. calismiyorum da. e evdeyim. kime kizip sinirlenecem. esimle sorunlar vardi onlari da astik yavas yavas. sakinim yani genel olarak. ama dis gebelik gecirdigim icin surekli kaygi icindeyim. ya obur taraf da tikali ise diye.

neleri yemedikki içimizde çoçuk yerine kür tarifleri büyüyo walla.

canim ya kurlerle falan ugrasmak da benim sinirlerimi bozuyor artik. Afrikadaki ac kadinlarin bile sapasaglam bebekleri oluyor. biz de saglikli beslene beslene bir hal olduk. ben aylardir folik asit falan almiyorum. depolardan kullansin bir sure eger gelirse ne yapayim

canim sorununun yumurta gelismemesi ise bir parca corekkotu kullanabilirsin. ama zaten zamaninda yumurtluyorsaan, sorun yoksa yumurtan cok buyuk ve kistlesir haberin olsun. bilip bilmeden yapma.

doktora gittin mi? esin sperm tahlili vs yaptirdi mi? yani hersey normalseve olmuyorsa sakince zamanini bekle. ama yok bir problemin varsa ona yonelik kur vs ilac neyse kullanirsin.

şu sıralar yumurta takibindeyim.1 ay oldu,yumurta yoktu.tam adetin 2 gününde gördü.dr işe yaramaz dedi.kasıklarımda sancı oluyor.bunun için fitil verdi.1 kere kullandım ertsei gün adet oldum.düzensiz yumurtlama varmış bende..bu yüzden kürleri denemek istedim.

bazen bunalıyorum.yok yumurtladım mı.yumurta ne zaman olacak.tavuk gibi hissediyorum kendimi.dikkat ettim markette bile iri yumurta alıyorum.:)))

canıım varya allah senide güldürsüünkaydirigubbakcemile3 birşey söylimmi sana ilk doktorum benden yumurta takibine gönderdiği zaman inanırmısın sabah akşam kontrole gidiyoduk ve piskolojik olarak ki ben düzenli ÇATLIYORUM YANİ 12. GÜNDE FELAN..ama bu sefer o ay hiç çatlamadı yani bu o ayki piskolojine bağlı yatıyosun kalkıyosun çumurtam çatladımı diye düşünüyosun busefer beynin bi hormon salgılıyo ve senin yumurtan çatlayamıyo..kendine fazla baskı yapma gerçekten bak ne hale geldik içimizde ağaç çıkacak şu kürler sayesinde..evet diyer arkadaşların verdiği örneklerde çok doğru dün televizyonda belegesel izliyorum köstebek bile çatır çatır doğuruyo bırak afrikadaki kadınları..dedimya geçen dükanın önünde köpek bile doğurdu yaa valla oturdum ağladıım ALLAHIM BUNLARA CAN VERİYOSUNDA BENİ UNUTTUNMU DİYEE..:çok üzgünüm:O YÜZDEN GÜZELİM FAZLA KAFANA TAKMA BAK BENDEN BETER OLURSUUN VALLAA SEN MARKETTEKİ YUMURTALARI BENDE KÖSTEBEKLERE TAKILIYORUM BU ARALAR ..sevgiler sağlıcakla kalın kürlere devaaam :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

Selam kızlar umarım herşey yolundadır..Kürlere iyice alıştınızmı varmı bi değişikliği olanlar???Sağlıcakla kalın ...sevgiler...

slm keçiboynuzu kürü derken nasıl uyguluyorsunuz? merak ettim..tşkler

Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
erkeklere içiriliyor canım bu kür

teşekürler çok güzel bişeye benziyo sen hamile kaldınmı işe yarıyor galiba arkadaşımda denicek yapacam bende sgl

bende eşime keçiboynuzu kürü yaptım daha önce azolan spermleri kürü içtikten sonra iyi çıktı sonucu devamlı yapmama gerek varmı sizde kızlarrrr

bende eşime keçiboynuzu kürü yaptım daha önce azolan talilleri kürü içtikten sonra iyi çıktı sonucu devamlı yapmama gerek varmı sizde kızlarrrr

arkadaşlar ben yeni katılıyorum bende 4senelik evliyim çocugumuz olmuyor benim sorunum yumurtlama azlıgı bende bu kürleri yapacam ama pamuk olayı varya içinize nasıl sokuyorsunuz birde hepmi içimizde kalacak yoksa belli bir süresi varmı geceden yapıpmı koyacaz bana cevap verirseniz sevinirim sglllln

arkadaşlar ben ilişkiden hemen sonra biraz yattım banyoda yapmadım sonra adaçayı yağını pamuğa yaptım ve hafif içime sokuşturdum gece acayip bir ağrı ve tuvalet sancısıyla uyandım tuvalete gittim pamuğu çıkarır çıkarmaz su gibi sarı bi şey akıp gitti eşime anlattım olan spermleride öldürdün heralde dedi acaba böyle olanlar varsa beni aydınlatan olurmu acaba.

ya bu yağı bilen arnavut güzeli arkadaşımız .benim sadece ısıtmak amaçlı olan kısmı aklımda kaldı
hiçbir yan etkisi yok adetin 5. günü başlarsın yumurtlama zamanı yapma istersen:jeyyar: spermleri öldürürmü bilemem ama önlem amaçlı yani
ayrıntılı olarak arnavutgüzeli anlatırsengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…