göz kararı çörek otu bal ve tarçın karıştırılıyor.sabah akşam yemeklerden önce 1 çay kaşığı alınıyor bende bu kadar biliyorum canım
kibele çok teşekkürler aydınlattığın için
benim yumurtalarım zaten kistleşiyordu bide bunu yaparsam nolur hemen bırakıyorum zaten tadınıda sevmemiştimsengözlerimebaksanab
peki balla polen konusunda ne düşünüyosun ona başlayımmı:uhm:
tavsiye edermisin?
adaçayıyağını deneyen arkadaşlar birşey sorcam.ilişkiden hemen sonra bu yağı tekrar hemen rahime yerleştiriyormusunuz?bu şekilde yapmanın bir faydası olurmu?:1rolleyes:
SELAM ARKADAŞLAR BENDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLERDENİM bu karışım tam olarak nasol oluyor bana yazarmıısnız kısaltılmış kelimelr kullanıldığı için anlamadım tekrar bana yazarmısınız.
canim prolaktin hormonun kac ki? beyin emari cektirdigine gore bayagi yuksek olmali. benim 32 idi bir zamanlar ama simdi bilmiyorum. burada mahrumiyet bolgesinde hicbirsey yapamiyorum. hormon testi falan. goguslerimin ucunda beyaz bir seyler oluyor ve reglden cok cok once hassaslasiyorlar. 10-15 gun once basliyor nredeyse.
arnavut güzeli arkadaşım ben dün markette adaçayı-elma yağı dedim kız bana ayrı ayrı verdi:uhm:
bileşimimi olacak ikisinin veya adaçayı ile elma yağı ikiside ayrı ayrı aynı vazifeyimi görüyo anlamadım
yani elma yağıda aynı işe yararmı .. kafa karıştırıcı bi soruydu ama benimde dün markette kafam karıştı:sm_confused:
sen hangisini tavsiye edersin ?hangisini kullanıyım?son sorum bende vajinit çıkmıştı vajinal fitil kullanıyorum fitilden sonra başlayım demiii
günaydın kızlar sizi baştan beri takip ediyorum.benide aranıza alırmısınız.arnavut güzeli merhaba sana bir sorum olacak dr.um bana klomen ilaç verdi.cumarteside adaçayı yağını aldım yarın ilaca başlıyacam.adaçayı yağı ile beraber yapsam iyi olurmu.benim birde sancılı adet oluyorum.yağı yaptım biraz hafifletti.içimi ısıttı.bizimle bu bilgileri paylaştığın için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?