Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canıııımmmm helal olsun sende hakkını helal ettt Şeniza.s.

ayy bırakamıyorum sizi biri beni kovsuuunnnnkaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey:roflol:

YOLUN AÇIK OLSUN TATLIM KENDİNE İYİ BAK HAYIRLI YOLCULUKLAR:a015:

AYYYYY EN ÇOK SENİN BU ESPİRİLERİNİ ÖZLİYECEM :a015:

gecen sayfalarda okudum, biri duruya dis gebelik mi demis? canim öyle olsa agridan duramazsinkiii. cok agri yapar. sen bide o kadar mekik cektin. korkma sakin, gittiginde keseyi de görürsün bileeee. ayyy canim yaaaa. :1hug:

kedersizim böğürtlen kökü var demiştin en son adet günün ne zamandı

EŞİM ÇEREZ ÇOK SEVER ÖZELLİKLEDE FINDIĞI AMA ÖYLE HER GECE YEMİYOR ARADA BİR ALIP YİYOR HİÇ BİŞEYİ DOĞRU DÜZGÜN YAPMAZKİkötükedihüso DURUCUM KEÇİ BOYNUZU PEKMEZİ ŞUANDA BUZDOLABINDA DURUYO BİR KAÇ GÜN İÇTİ SONRA BIRAKTI MİDEM KALDIRMIYOR DEDİ KOKUSU ÇOK KÖTÜ DİYORkötükedihüso
BENİM EN SON ADET TARİHİM 5 MAYIS CANIM YANİ BUGÜN 16. GÜN NEDEN SORDUNKİ:uhm:

durucum allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin kendim hamile kalmış gibi sevindim :dance:dış gebelik korkusuda yaşama olsaydı şimdiye belli ederdi kendini artık sırada kim var acaba merak ediyorum arnavut sende güle güle git gelince sıcağı sıcağına hamile kalırsın inş.gelecek ay sende eklenirsin listeyealkisalkisalkis

kizlar keciboynuzu sayfasinda bir yazmiski, pekmezi ise yaramiyor demis saracoglu. en fazla 3 dk kaynatilmaliymis pekmez cok kaynatildigi icin ise yaramiyormus(((

ben burda zar zor buldum pekmezini kendisini nerden bulim keciboynuzunun. ahhhh canim memleketim, orda olsam heryerde var aktarlar. ama burdaaaa :mymeka:

ben sabaha kadar rüyamda durunun hamileliği ile uğraştım kaç aylık, doğum hesaplama vs..

aynen everest. bende heyecandan uyuyamadim dün gece. kendim gibi sevindim valla. simdi ne hissediyor acaba, aklindan ne geciyor, neler yasiyor diye düsündüm durdum

[sıze="2"]hadi yaa gerçektenmi ama sanki bende saraçoğludan duymuştum tam tersini pekmezide olabilir demişti ama tam emin değilim cadıarzu[/sıze]

Bir çok kimse, pekmezinde de aynı şifa gücü vardır diyerek, keçiboynuzu kürlerini pekmezi ile yapmaktadırlar. Bu düşünce doğru değildir. Keçiboynuzu pekmezi belirtmiş olduğum rahatsızlıklara karşı en fazla %20 oranında etkilidir.

saracoglunun sitesinde böyle yaziyor fisfisfis

anladım canım , demek neymiş kendi kürümüzü kendimiz yapacakmışsız tabi içene kötükedihüso

kızlar aranızdaki sohpet çok güzel. ara sıra da olsa bende katılabilirim değil mi aranıza?

bende yumurtlama sorunu var. birkaç ay klomen kullandım ama çok verimli olmadı. adet düzensizliği de var. bu ay soğan kürünü yaptım. regl oldum. sonra incir kürüne başladım. bi taraftan da polen yiyorum arada... sizce bunların faydası olur mu?

sizin önerebileceğiniz başka şeyler varmı?

gecen sayfalarda okudum, biri duruya dis gebelik mi demis? canim öyle olsa agridan duramazsinkiii. cok agri yapar. sen bide o kadar mekik cektin. korkma sakin, gittiginde keseyi de görürsün bileeee. ayyy canim yaaaa. :1hug:

canım meyram sağol yüreğime su serptin Şeniz karnım ağrıyor adet ağrısı gibi ama bazende bir ağrı giriyor bir kaç saniye sonra geçiyor...ayy sorma bide mekik çektim :roflol::roflol:neyse allahtan çok değillll -tatlicadiarzu-

kedersizim sen şimdi yumurtlamanın ortasında oluyorsun değilmi evde böğürtlen kökün vardı onu iç derim 1 tatlı kaşığı 1 fincana koy 1 adet çubuk tarçın kaynamış su ekle
istersen 2 fincan iç derim

canııııımmmm çok teşekkür ederim ayağımı sürüyorum arkamdan geleceksiniza.s:Saruboceq:

ben sabaha kadar rüyamda durunun hamileliği ile uğraştım kaç aylık, doğum hesaplama vs..

aynen everest. bende heyecandan uyuyamadim dün gece. kendim gibi sevindim valla. simdi ne hissediyor acaba, aklindan ne geciyor, neler yasiyor diye düsündüm durdum

kızlar walla çok temiz kalplisniz gerçekten canlarım benimmmmm allah tez zamanda göbişinize melek kondursun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
dün gece bende uyuyamadım

[sıze="2"]hadi yaa gerçektenmi ama sanki bende saraçoğludan duymuştum tam tersini pekmezide olabilir demişti ama tam emin değilim cadıarzu[/sıze]

kedersizim pekmeze billiyorsun şeker koyuyorlar olsun onuda içsin eşin ama kaynatılan daha etkilli özellikle hareketlilikte inanılmaz artış oluyor

hoşgeldin canım aramıza a.s. kürlerine devam et faydasını göreceksin a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…