D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #2.941
<canıııım beniiim sağol çok teşekürederiiiiiiiim..çok sağoool
tabikii uğrarııım
hiç girmemezlik yaparmıyıım
bende sneiii ve yeğenimi kocamaan öpüyoruuuum allaha emant ol sende hakkını helaal et:1hug:
YOLUN AÇIK OLSUN TATLIM KENDİNE İYİ BAK HAYIRLI YOLCULUKLAR:a015:Canım arkadaşlaarıııım bende şimdi çıkıyoruuum eşim yemeğe götürücek beniiii Şeniz..
sizi çok özliyceeem ,mutlaka topiğe girmeye çalışıcaaam ,yoksa çatlarım haaakaydirigubbakcemile3 ahanda böyle oluruum-tatlicadiarzu- sizdee bana süpriz yapıp hepiniz hamile kalıııın :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :lepi:..
topiğime iyi bakın yeni gelen arkadaşlara yardımcı olun onlara vesile olun herşey allah rızası için herşey yeni gelecek olan bebişlerimiz içiin onların hatrı daha büyüük..
ALLAHIMA emanet olun nolur nolmaz hakkınızı helal ediiin görüşmek dileğileee.döndüğümdee herkezi burda listede görmek istiyoruum tee okaaaaklava: ...sizleri çooook seviyoruuuuum ,çok özliyceeeem öpüyoruum kocamaaaaan mucuuuuuuuuukŞeniz
sağlıcakla kalııııın iyi geceleeer.herşey gönlünüzce olsuuuuun...
ay veda mektubu gibi oldu ama napiiiim ayrılamıyoruuuum üüüüfff:çok üzgünüm:..
:1hug: kaydirigubbakcemile5
AYYYYY EN ÇOK SENİN BU ESPİRİLERİNİ ÖZLİYECEM :a015::dilcikar:küs sende onaaakaydirigubbakcemile banane dee sende yiğcen dee bak herkezin kocası yiğo dee..amaa birazcık gözlerini sulandıır seksiii giyiiiin BAK OZAMAAAN KEÇİ BOYNUZUUUU İLE YIKANMAZSAA BENDE ARNAVUT DEĞİLİİİM.DENE BAAK..:teytey: :asigim:
kedersizim eşin çerez severmi benim eşim her akşam fındık fıstık badem ceviz yedi
eğer keçiboynuzu kürünü sevmiyorsa sen ona taze sıkılmış havuçsuyu içir ama içine mutlaka bir kaç damla zeytinyağ koy oda spermi artırır balkabağı yedir
keçiboynuzu pekmezide olur canım ayy aklıma başka birşey gelmiyor ilişkiden önce türk kahvesi içir polen yesin incir yesin
kedersizim böğürtlen kökü var demiştin en son adet günün ne zamandı
EŞİM ÇEREZ ÇOK SEVER ÖZELLİKLEDE FINDIĞI AMA ÖYLE HER GECE YEMİYOR ARADA BİR ALIP YİYOR HİÇ BİŞEYİ DOĞRU DÜZGÜN YAPMAZKİkötükedihüso DURUCUM KEÇİ BOYNUZU PEKMEZİ ŞUANDA BUZDOLABINDA DURUYO BİR KAÇ GÜN İÇTİ SONRA BIRAKTI MİDEM KALDIRMIYOR DEDİ KOKUSU ÇOK KÖTÜ DİYORkötükedihüsoKEDERSİZİİİİİM duruum doğru söylüyoo en azındaaan kuru yemiş yedir özeliklee fındık balla karıştır yedir..keçiboynuzunun pekmezini içir bari bir fincan kadar içsin..yada durunun dediği gibii inciri bi gece zeytin yağında beklet yediir..yemiyosaa buraya takılsıın been cabındaa halederiiim duruylaaakaydirigubbakcemile5
kizlar keciboynuzu sayfasinda bir yazmiski, pekmezi ise yaramiyor demis saracoglu. En fazla 3 dk kaynatilmaliymis pekmez cok kaynatildigi icin ise yaramiyormus(((
ben burda zar zor buldum pekmezini kendisini nerden bulim keciboynuzunun. Ahhhh canim memleketim, orda olsam heryerde var aktarlar. Ama burdaaaa :mymeka:
Bir çok kimse, pekmezinde de aynı şifa gücü vardır diyerek, keçiboynuzu kürlerini pekmezi ile yapmaktadırlar. Bu düşünce doğru değildir. Keçiboynuzu pekmezi belirtmiş olduğum rahatsızlıklara karşı en fazla %20 oranında etkilidir.
saracoglunun sitesinde böyle yaziyor fisfisfis
gecen sayfalarda okudum, biri duruya dis gebelik mi demis? canim öyle olsa agridan duramazsinkiii. cok agri yapar. sen bide o kadar mekik cektin. korkma sakin, gittiginde keseyi de görürsün bileeee. ayyy canim yaaaa. :1hug:
EŞİM ÇEREZ ÇOK SEVER ÖZELLİKLEDE FINDIĞI AMA ÖYLE HER GECE YEMİYOR ARADA BİR ALIP YİYOR HİÇ BİŞEYİ DOĞRU DÜZGÜN YAPMAZKİkötükedihüso DURUCUM KEÇİ BOYNUZU PEKMEZİ ŞUANDA BUZDOLABINDA DURUYO BİR KAÇ GÜN İÇTİ SONRA BIRAKTI MİDEM KALDIRMIYOR DEDİ KOKUSU ÇOK KÖTÜ DİYORkötükedihüso
BENİM EN SON ADET TARİHİM 5 MAYIS CANIM YANİ BUGÜN 16. GÜN NEDEN SORDUNKİ:uhm:
durucum allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin kendim hamile kalmış gibi sevindim :dance:dış gebelik korkusuda yaşama olsaydı şimdiye belli ederdi kendini artık sırada kim var acaba merak ediyorum arnavut sende güle güle git gelince sıcağı sıcağına hamile kalırsın inş.gelecek ay sende eklenirsin listeyealkisalkisalkis
ben sabaha kadar rüyamda durunun hamileliği ile uğraştım kaç aylık, doğum hesaplama vs..
aynen everest. bende heyecandan uyuyamadim dün gece. kendim gibi sevindim valla. simdi ne hissediyor acaba, aklindan ne geciyor, neler yasiyor diye düsündüm durdum
[sıze="2"]hadi yaa gerçektenmi ama sanki bende saraçoğludan duymuştum tam tersini pekmezide olabilir demişti ama tam emin değilim cadıarzu[/sıze]
kızlar aranızdaki sohpet çok güzel. ara sıra da olsa bende katılabilirim değil mi aranıza?
bende yumurtlama sorunu var. birkaç ay klomen kullandım ama çok verimli olmadı. adet düzensizliği de var. bu ay soğan kürünü yaptım. regl oldum. sonra incir kürüne başladım. bi taraftan da polen yiyorum arada... sizce bunların faydası olur mu?
sizin önerebileceğiniz başka şeyler varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?