E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #2.901
arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar
1-BSKK..................... :CüvCüv:
2-Ebrum.................... :CüvCüv:
3-Roka....................... :CüvCüv:
4-arzu38.................... :CüvCüv:
5-Zeynomh................ :CüvCüv:
6-asu1984................. :CüvCüv:
7-destna.................... :CüvCüv:
8-sevdiceğim............. :CüvCüv:
9-Cemre822.............. :CüvCüv:
10-nehir67................ :CüvCüv:
11-papatyaaa........... :CüvCüv:
12-nefican..................:CüvCüv:
13-DURU...................::CüvCüv: alkisalkisalkis :teytey:
14-Sudennnaz............:::CüvCüv:
..
Arkadaşlaar özleden msj geldii Sudennnaz arkadaşımızda haileeeeeee:teytey::teytey: çok şüküür bugün iki güzel habeeerr..
aranızda hatırlayan mutlaka vardır..olmazsa onunlada irtibata geçin ne yaptığını öğrenin,sizede örnek olsun:1hug:
arnavut güzeli merhaba uzun zamandır topik ten sizi takip ediyorum. En son safranboluya geleceğinizi yazdınız birden heyecan sardı mümkünse de görüşmek isterim ben bu şehirde yaşıyorum
arnavut güzeli merhaba uzun zamandır topik ten sizi takip ediyorum. En son safranboluya geleceğinizi yazdınız birden heyecan sardı mümkünse de görüşmek isterim ben bu şehirde yaşıyorum
inanın safranboluya geleceğinizi duyunca görüşebilmek umuduyla yeni üye oldum üye olalı 10 dakika oldu yazdıklarınızı takip ediyor bir kısmınıda uyguluyorum eğer benimle görüşmek isterseniz nasıl irtibata geçeriz
bu kür nerde yazıyor ben bulamadım mirmirmirmir
AAAAAAAAA SUDENAZDAMI HAMİLE AMANINNNNNNNNN NEDEN BURAYA YAZMIYOR PEKİ GELSİN ONUN İÇİNDE HALAY ÇEKELİM
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
yanılmıyorsam yarım 11 de yola çıkacaktınız 23 mayıs ta saat 15,00 gibi cinci kervansarayın önünde buluşalım olur mu
ayrıca ben fotoğrafınızın yayınlandığı zamanlarda bu forumda yoktum o yüzden böyle bir buluşma geldi aklıma siz burada oteldemi yoksa bir yakınınızın yanındamı kalacaksınız onlar bilirler yazdığım yeri
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:ben kusurmu kaliimmmm:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
caniiimmmm sen kusur kalma ama hamilesin dikkat et hoplayip ziplama yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?