L
latsibel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.001
evet güzelim ikinci çizgiyi gördünmü kocanı yakala :roflol:
5dk yanlız bıraktım sizi sayfa üzerine sayfa açmışsınız maşallah
durucum sen bana gel ben sana hepsini yaparım pardon sana deil yegenime tabi:))))
ben artık hiçbişey kullanmıyom kızlar akşam benim beye kızdım.ilacını getirdim(çinko-selenyum) yutsun diye çünkü hep unutr.arkasından da türkkahvesi yaptım bunların hepsi çocuk yatırımı demi diyo.
güya Dr ben çok istedim diye gitmiş birde sorun varmı diye meraketmiş bidaha gitmezmiş.
Sorunun alası kendinde ama dr morelini bozmamak için bu sonuçlarla gebelik oluşur dedi ya
şuan içi çoook rahat adam hiç takmıyo ya ben senle onu yiyom bunu içiyom off kızlar off
bende saldım çayıra bakalım artık
kedersizim hadi sohbete sende katıl canımm
zaten adam yeni bişey öğrenmiş.. bana diyoki canımm ne zaman fişi prize takacaz :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol:
zaten adam yeni bişey öğrenmiş.. bana diyoki canımm ne zaman fişi prize takacaz :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol:
herkese günaydınlar mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
sabah sabah döktürmüşsünüz yine,ben uykumu alamadım daha ,,gece uyuyamadım dişimin ağrısından ,uyanır uyanmaz ilk işim buraya bakmak oluyor valla aile gibi olduk kaydirigubbakcemile5 durucum sen nasılsın ,kim bilir haberi annene verince ne çok sevinmiştir eminim onlar bu durumumuza bizden daha çok üzülüyorlar annem ablamalara falan anlatıyormuş kızımın bir bebeği olsun başkada bişey istemiyorum demiş çok üzülüyor ,canım annecim:çok üzgünüm:
benimde bana bugün adetinin kaçıncı günü diyor ona göre çalışalım diyo
abbbaaauuuuuuwwwwwwwwww şimdiden pabucum dama atıldıııı:roflol::roflol:
canım erkekler bu gibi şeylerde gurur yapıyorlar çerez ver ona her akşam kahve tüketsin spermleri hareketlendiriyor (ilişkide 2 saat önce deniliyor) canım acaba çinko ve selenyum hangi gıdalarda var en azından onlarıda tüketsin
birde taze sıkılmış havuç suyu içir oda iyi ama içine mutlaka 1-2 damla zeytinyağ damlat öyle etkiliymiş haaaa birde şu bildiğimiz ramazan hurması varya onuda yedirin :icecream: çok vitaminli oda eşim hiç sevmez ama 2 buçuk haftadır yiyor söyle kızlara dediiiiii
ee öle durucum biz onu çok bekledik bırakda olsun okadar
ah canım benim eşim kıl biraz okadar çok seçici ki yemek konusunda hiç bir sebze yemeğini,süt ve süt ürünlerini asla yemez.havuç suyunu,keçiboynuzu suyunda içiremedim..
hayırlısı artık, çok da sıkmak istemiyorum
bu yaz tatilini de geçirelim allahın izniylede çokda sıkamak istemiyorum,
kışın yine çökerim tepesine
kaydirigubbakcemile3
dün akşam bişey yedimde dduru yazamam yeni annişimizin canı manı çeker şimdi neyse işte onu yedikten sonra dişim ağrımaya başladı :1no2:canım günaydın ne oldu sana dişinde ne gibi bir sorun var kıyamam bennn:teselli: geçmiş olsunnna.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.sakın ihmal etme git doktora olur mu a.s. evet anneler çok sevindi a.s
canım senin annende çok sevincek yakında az kaldı seninde olcak umutsuz olmayın olurmu sen şu böğürtlenini iç bakiiimmmmm içine tarçınıda koyyyyy çatlasın yumurtan gelsin bebişşşşş:ecrin_bebek:
bulmuşken bu kadar bilgili hatunları,bişi sormak istiyom,ben şimdi farlutal içip adet olcam ya,o yumurtlama olduğu anlamına gelmiyo dimi?
canım arnavutum şimdi otogardadır
11 de otobüsü vardı inşallah hayırlısıyla gider gelir.
güzelce eglenir dinlenir gelir.
bugun o gidiyo diye Antalya pek durgun nerdeyse ağlayacak durumda.
bak ne seviliyormuşsun seker
dün akşam bişey yedimde dduru yazamam yeni annişimizin canı manı çeker şimdi neyse işte onu yedikten sonra dişim ağrımaya başladı :1no2:
canım benim şimdiye dek yumurtam çoktan çatlamıştır herhalde 12. günden sonra yani bugün adetimin 17. günü benneyaptımki
banane bulmuşken bu kadar tatlı hatunu bi arada soruma cevap isterimkaydirigubbakcemile3abbbauuuuuuwwwww dilaram esramdan sanamı geçtiii kısssssssssssssssss
demedimmi çalışmadığım yerden sormayın diyeeeeeeee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bilen biri cevaplasın lütfen yoksa kopya çekerim:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?