herkese hayırlı cumalar, ayy kızlar alemsiniz yaa artık ben hamileliği geçtim topiğe moral düzeltmek için giriyorum :roflol: bakın bende bir anımı anlatıyım kocayla ilgili 5 sene önce ilk tedaviye başlayınca dr pko dedi bana bir ilaç verdi ama ilaç o kadar kötü yaptıki beni hamile kalmadan hamileliğin tüm kötü belirtilerini yaşadım mide bulantısı,kusma,kokulara hassasiyet,halsizlik vs..10 ay böle geçti ilk zaman iki ay sadece salata yedim benim kocam bir ara sıkılıp bana inanmama gafletinde bulundu ben kızdım inanmıyorsan ilacı sende iç gör dedim (bu arada ilaç şeker hastalarının kullandığı bir ilaçtı) yokk yok dedi kullanmam ama ben çookkkk kızmıştım bi kere bir cuma günü bende yemeğine gizlice kattım bizimki karnım ağrıyo kendimi halsiz hissediyorum bana ne oluyor demeye başladı hafta sonu erken yatmayan koçiş saat 11 de uykum geldi gözümü açamıyorum dedi ve uyudu 1 saat sonra geri kalktı noldu bana ya anlamıyorum dedi bende söledim ilaç verdiğimi sen manyakmısın diye kızdı bende ohh iyi yaptım bir daha beni kızdırma bu çocuğu kendim için istemiyorum seninde çocuğun olacak dedim bu olaydan sonra bir hafta yemekte kızımın tabağıyla kendi tabağını değiştirdi yine ilaç koyarım korkusuyla:teytey: