• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arzuuummm ben böyle bişi duymadıımmm :1no2: ama rakı içenleri duydummm aynı şarap gibi

:roflol::roflol::roflol::roflol: mentollü mentollüü kanallarımı açtı acaba hey allahımmm yaaa ne günlere kaldıkk yarında biri çıkar bende viskii koymuştum diye ağızdan yetmedi bide alttan sarhoş olalımm :roflol::roflol::roflol: allahımmm sen aklımızı koruuu ne diyimm bennn artıkkk :içelim::içelim:

yok arzu bende hiç duymadım.elmayağı neysede rakı bana hiç iyi bir fikir giib gelmiyor.
Sonuçtda bitkisel yağ ama diğeri alkol

yok arzu bende hiç duymadım.elmayağı neysede rakı bana hiç iyi bir fikir giib gelmiyor.
Sonuçtda bitkisel yağ ama diğeri alkol

hihoyyythihoyyythihoyyyt aynenn katılıyorummm ne işi var rakının orda içmek varkenn :roflol::roflol: görende beni alkolik sanacakk haa yanlış anlamayın normalde içmemm anacım daa umut dünyasıı pekte heyecan yapmışş tamam yapayım diyimde üzülmesin daha çokk kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

evet alkol birde sahtesi var delikafadulden

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey heeyaaa allah muhafazaa hem ben neden soruyom kiii ben ilgilenmiyorum artık kürlerle yağlarla rakılarlaa küsüm ben küsssss akşama kendi koltuğumda yatıcaammm sürüne sürüne gelsin yanımaaa naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik:dilcikar::dilcikar:

aman ha dikkat edin pıtırcıkda sarhoş olursa perhis falan dinlemez arzu ona göre kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey heeyaaa allah muhafazaa hem ben neden soruyom kiii ben ilgilenmiyorum artık kürlerle yağlarla rakılarlaa küsüm ben küsssss akşama kendi koltuğumda yatıcaammm sürüne sürüne gelsin yanımaaa naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik:dilcikar::dilcikar:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:aabbbaauuuuuuwwww kadının fendi erkeği yendiiii ay böylemiydi bu cümlee
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::roflol::roflol::roflol:

aman ha dikkat edin pıtırcıkda sarhoş olursa perhis falan dinlemez arzu ona göre kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:pıtırcık süperdiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso benim arnavut damarımmm tutarsaaa sarhoş değil bitkisel hayata girseeee işe yaramazzzz Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: PITIRCIKKK :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sibelcim sen ne yaptın dün ovulasyon testlerine bakıyordun.. istedinmi

bugün yine sessizlik var acaba yine bir hamişmi çıkacak..

ben varım ama daha çok beklerim 2 gün var canım. ağrım sancım var hasta oldum olacam.. birde fshsos arkadaşımız var onun bugün hasta olması gerekiyordu.. birde sevimsu arkadaş.. oda çatlatma iğnesi yapmış bekliyor. BAKALIM artık hayırlısı

herkese hayırlı cumalar, ayy kızlar alemsiniz yaa artık ben hamileliği geçtim topiğe moral düzeltmek için giriyorum :roflol: bakın bende bir anımı anlatıyım kocayla ilgili 5 sene önce ilk tedaviye başlayınca dr pko dedi bana bir ilaç verdi ama ilaç o kadar kötü yaptıki beni hamile kalmadan hamileliğin tüm kötü belirtilerini yaşadım mide bulantısı,kusma,kokulara hassasiyet,halsizlik vs..10 ay böle geçti ilk zaman iki ay sadece salata yedim benim kocam bir ara sıkılıp bana inanmama gafletinde bulundu ben kızdım inanmıyorsan ilacı sende iç gör dedim (bu arada ilaç şeker hastalarının kullandığı bir ilaçtı) yokk yok dedi kullanmam ama ben çookkkk kızmıştım bi kere bir cuma günü bende yemeğine gizlice kattım bizimki karnım ağrıyo kendimi halsiz hissediyorum bana ne oluyor demeye başladı hafta sonu erken yatmayan koçiş saat 11 de uykum geldi gözümü açamıyorum dedi ve uyudu 1 saat sonra geri kalktı noldu bana ya anlamıyorum dedi bende söledim ilaç verdiğimi sen manyakmısın diye kızdı bende ohh iyi yaptım bir daha beni kızdırma bu çocuğu kendim için istemiyorum seninde çocuğun olacak dedim bu olaydan sonra bir hafta yemekte kızımın tabağıyla kendi tabağını değiştirdi yine ilaç koyarım korkusuyla:teytey:

hayırlısı olsun esracımmmmm allah yüzünüzüü güldürsünnn müjdeleri alalım hayırlısıylaaaa :Saruboceq:

herkese hayırlı cumalar, ayy kızlar alemsiniz yaa artık ben hamileliği geçtim topiğe moral düzeltmek için giriyorum :roflol: bakın bende bir anımı anlatıyım kocayla ilgili 5 sene önce ilk tedaviye başlayınca dr pko dedi bana bir ilaç verdi ama ilaç o kadar kötü yaptıki beni hamile kalmadan hamileliğin tüm kötü belirtilerini yaşadım mide bulantısı,kusma,kokulara hassasiyet,halsizlik vs..10 ay böle geçti ilk zaman iki ay sadece salata yedim benim kocam bir ara sıkılıp bana inanmama gafletinde bulundu ben kızdım inanmıyorsan ilacı sende iç gör dedim (bu arada ilaç şeker hastalarının kullandığı bir ilaçtı) yokk yok dedi kullanmam ama ben çookkkk kızmıştım bi kere bir cuma günü bende yemeğine gizlice kattım bizimki karnım ağrıyo kendimi halsiz hissediyorum bana ne oluyor demeye başladı hafta sonu erken yatmayan koçiş saat 11 de uykum geldi gözümü açamıyorum dedi ve uyudu 1 saat sonra geri kalktı noldu bana ya anlamıyorum dedi bende söledim ilaç verdiğimi sen manyakmısın diye kızdı bende ohh iyi yaptım bir daha beni kızdırma bu çocuğu kendim için istemiyorum seninde çocuğun olacak dedim bu olaydan sonra bir hafta yemekte kızımın tabağıyla kendi tabağını değiştirdi yine ilaç koyarım korkusuyla:teytey:

ayyyy sen bendende acımasızmışsınn yaaa ama eşin dahada acımasızz ilacı kızınamı yedirecekttiii :)))) blöff yapıyodur muhtemelenn ilaç olsa hemen alırsın diye peki o günden sonra değiştimii olmadı bende uyku ilacı veriyim kendi ilacımdan sana verdim derimmm :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Back
X