E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
- #3.761
benim adım yasemiinnnnn
sibeliiimmm sanada günaydııınnn
doktora gidecektiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
ismin de çok güzelmişşşşşşş, benim adımda belli zaten nickim ayşe... memnun oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim adım yasemiinnnnn
sibeliiimmm sanada günaydııınnn
doktora gidecektiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
eşim gelmiyecek canım benim yeğenim istanbulda üniversite okuyor okullar tatil olur olmaz gelecek teyzoşunuda alıp beraber gidecez dönüştede eşim gelip alacak
ah canım baya uzun zaman olmuş özlemişsindir tabi özlenmezmi hele o ana kokusu hiç bişeyde yok.
ben gecen ay gitmiştim ama yine de çok özledim.inşallah güzelce gider gelirsin enerji depolarsın.Eşinde gelecekmi?
memleket nere sibel hanımmmmmmmmgünaydın ayşem
evet ya ben 2 gün gidip geliyom ama o bile yetiyo bana.Antalya çok güzel bir yer ama insan yinede memleketim diyo:)))
sibelcim maşallah herşey yolunda gidiyor demek rabbim inşallah sana bu ay sana meleğini göndersin inşallah. bu tedavi için gittiğin son muaynen olur gelecek aylar bebeğinin kesesini ,kalp atışlarını duymak için gidersin
inşallah durucum, eşimle 4 hazirandan sonra çalışmalara başlıcaz bakalım güzel rabbim inşallah bizede nurcanıma, arnavutgüzeline, verecek birer tane ve diğer ismini sayamadığım arkadaşlara................opuyorumnanaktan:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
amin amin :Saruboceq: :Saruboceq: 6 senedir hiç pes etmedim pes etmeyede niyetim yok ALLAHTAN hiç bir zaman ümidimi kesmedim her ay bekliyecem bebeğimi bıkmadan usanmadan![]()
memlektten döndükten sonra eşim ikna oldu sonunda preseed siparişi verecez bir kaç ay onunlada deniyelim bakalım sonuç ne olacak
ayyyy inşallah canım inşallah sen bir dinlen enerjini al memlekette ana kokusunuda çek içine ohhhh mis gibi
sanada günaydın canım teşekkür ederim sibelyerimseniben valla git tabii değişiklik olur inşallah izninide alırsın .. ben çok özledim 2 sene oldu memlekete gitmeyeli burnumda tütüyor resmen![]()
Yasemincim günaydın
gittim canım eski yumurtamı atmışım çok güzel dedi.1büyük yumurtam 2 tanede gelişmemiş yumurta görünüyo dedi bunlar hızla büyüyebilir dedi.çalışmalara son gaz devam...
bu ay yine duphaston kullanıcam ama bu hapda dolaylı yoldan hamile kalmaya etkenmiş.
kısmet artık Dr bu ay sana yumurta tedavisine başlamıcam yumurtaların gayet güzel gelişi büyüyo dedi.bidahaki ayda adet olursan 3.gün gel dedi..
yani anlayacağınız DUA larınıza ihtiyacım var:Saruboceq:
vayyyyyy yasemin çok güzel ,çiçek ismi memnun oldum lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
ismin de çok güzelmişşşşşşş, benim adımda belli zaten nickim ayşe... memnun oldum
Yasemincim günaydın
gittim canım eski yumurtamı atmışım çok güzel dedi.1büyük yumurtam 2 tanede gelişmemiş yumurta görünüyo dedi bunlar hızla büyüyebilir dedi.çalışmalara son gaz devam...
bu ay yine duphaston kullanıcam ama bu hapda dolaylı yoldan hamile kalmaya etkenmiş.
kısmet artık Dr bu ay sana yumurta tedavisine başlamıcam yumurtaların gayet güzel gelişi büyüyo dedi.bidahaki ayda adet olursan 3.gün gel dedi..
yani anlayacağınız DUA larınıza ihtiyacım var:Saruboceq:
memleket nere sibel hanımmmmmmmm
günaydınnnn nurcannnn yaseminnn ayşe sibellll kaydirigubbakcemile3 nasılsınızz bakalımmmm turkbayragiturkbayragi
dualarımız hep seninle canım, çalışmalara devam, ayaklarını havada tutmayı unutma, allahım yardımcımız olsun, dua etmeyi sende unutma bi tanem ilişkiye girmeden de dua etmemiz gerekiyormuş hayırlısını nasip etsin hepimize eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin öptüm...........kaydirigubbakcemile5
sanada günaydın biz çok iyiyiz senden naber turkbayragi turkbayragigünaydınnnn nurcannnn yaseminnn ayşe sibellll kaydirigubbakcemile3 nasılsınızz bakalımmmm turkbayragiturkbayragi
yakınsınız siz benim tam 24 saat sürüyor yolculuğuda hiç sevmem ayaklarım ve midem çok kötü oluyor:bbo:Benim memleket ısparta Nurcan hanımmmmm kaydirigubbakcemile3
antalyaya 2.5 saat uzaklığında çok uzak deil ama çalıştıgım için daha doğrusu eşimin işleri yogun olduğu için çok sık gidemiyoruz.Benim ailem köyde oturduğu için otobüs sorun oluyo o yüzden yanlızda gidemiyorum.
arzuuuuummm bugün 2 hazirannnn varmı bişilerrr inşallah gelmez kırmızıı
inşallah sıradaki sensin :CüvCüv: senin içinde halaylar çekelim burdan:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:valla yasemincimmm bende adet belirtisine dair hiçbirşey yok yine gecikmeli olacak demekki sadece reçel kavanozuyla aramız çok iyi kaşık kaşık yiyorum tatlı istediğide yaklaştığının belirtisi zatennn bilemiyorum kiii :teytey::teytey:
selimina arkadaşımız neden kapsama alanı dışında :uhm: