• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ah canım baya uzun zaman olmuş özlemişsindir tabi özlenmezmi hele o ana kokusu hiç bişeyde yok.
ben gecen ay gitmiştim ama yine de çok özledim.inşallah güzelce gider gelirsin enerji depolarsın.Eşinde gelecekmi?
eşim gelmiyecek canım benim yeğenim istanbulda üniversite okuyor okullar tatil olur olmaz gelecek teyzoşunuda alıp beraber gidecez dönüştede eşim gelip alacak

sibelcim maşallah herşey yolunda gidiyor demek rabbim inşallah sana bu ay sana meleğini göndersin inşallah. bu tedavi için gittiğin son muaynen olur gelecek aylar bebeğinin kesesini ,kalp atışlarını duymak için gidersin

ahhh Nurcanım çok sağol ...
sabah sabah Ağzından bal damlıyor ya.Güzel dileklerin için çok sağol.
İnşallah tedavi için gittiğim son muayene olur yoksa o masada bi gün kasılmaktan ölecem.

Güzel allahım beklediğin beş yılın armağanı olarak çifter bebişler :ecrin_bebek:nasip etsin :Saruboceq:
Daha fazla bekletmeden doldursun inşallah göbişini..:emir_bebek:

inşallah durucum, eşimle 4 hazirandan sonra çalışmalara başlıcaz bakalım güzel rabbim inşallah bizede nurcanıma, arnavutgüzeline, verecek birer tane ve diğer ismini sayamadığım arkadaşlara................opuyorumnanaktan:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

çalışmalara devam :lepi::lepi::lepi:pozitif olacaz hep beraber:lepi::lepi:sonra gelsin bebişler:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

amin amin :Saruboceq: :Saruboceq: 6 senedir hiç pes etmedim pes etmeyede niyetim yok ALLAHTAN hiç bir zaman ümidimi kesmedim her ay bekliyecem bebeğimi bıkmadan usanmadan :emir_bebek:
memlektten döndükten sonra eşim ikna oldu sonunda preseed siparişi verecez bir kaç ay onunlada deniyelim bakalım sonuç ne olacak

ayyyy inşallah canım inşallah sen bir dinlen enerjini al memlekette ana kokusunuda çek içine ohhhh mis gibi

sanada günaydın canım teşekkür ederim sibelyerimseniben valla git tabii değişiklik olur inşallah izninide alırsın .. ben çok özledim 2 sene oldu memlekete gitmeyeli burnumda tütüyor resmen :delphin:

Yasemincim günaydın
gittim canım eski yumurtamı atmışım çok güzel dedi.1büyük yumurtam 2 tanede gelişmemiş yumurta görünüyo dedi bunlar hızla büyüyebilir dedi.çalışmalara son gaz devam...
bu ay yine duphaston kullanıcam ama bu hapda dolaylı yoldan hamile kalmaya etkenmiş.
kısmet artık Dr bu ay sana yumurta tedavisine başlamıcam yumurtaların gayet güzel gelişi büyüyo dedi.bidahaki ayda adet olursan 3.gün gel dedi..
yani anlayacağınız DUA larınıza ihtiyacım var:Saruboceq:

canııım süper bir haber yumoşlar büyüyecek veeeeeeee :ecrin_bebek::emir_bebek::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

vayyyyyy yasemin çok güzel ,çiçek ismi memnun oldum lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

teşekkür ederim canıııııımmmm vereliniortakvereliniortak ŞenizŞeniz

ismin de çok güzelmişşşşşşş, benim adımda belli zaten nickim ayşe... memnun oldum

bende memnun olduummm vereliniortakvereliniortak

günaydınnnn nurcannnn yaseminnn ayşe sibellll kaydirigubbakcemile3 nasılsınızz bakalımmmm turkbayragiturkbayragi

arzuuuuummm bugün 2 hazirannnn varmı bişilerrr inşallah gelmez kırmızıı

Yasemincim günaydın
gittim canım eski yumurtamı atmışım çok güzel dedi.1büyük yumurtam 2 tanede gelişmemiş yumurta görünüyo dedi bunlar hızla büyüyebilir dedi.çalışmalara son gaz devam...
bu ay yine duphaston kullanıcam ama bu hapda dolaylı yoldan hamile kalmaya etkenmiş.
kısmet artık Dr bu ay sana yumurta tedavisine başlamıcam yumurtaların gayet güzel gelişi büyüyo dedi.bidahaki ayda adet olursan 3.gün gel dedi..
yani anlayacağınız DUA larınıza ihtiyacım var:Saruboceq:

dualarımız hep seninle canım, çalışmalara devam, ayaklarını havada tutmayı unutma, allahım yardımcımız olsun, dua etmeyi sende unutma bi tanem ilişkiye girmeden de dua etmemiz gerekiyormuş hayırlısını nasip etsin hepimize eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin öptüm...........kaydirigubbakcemile5

memleket nere sibel hanımmmmmmmm

Benim memleket ısparta Nurcan hanımmmmm kaydirigubbakcemile3
antalyaya 2.5 saat uzaklığında çok uzak deil ama çalıştıgım için daha doğrusu eşimin işleri yogun olduğu için çok sık gidemiyoruz.Benim ailem köyde oturduğu için otobüs sorun oluyo o yüzden yanlızda gidemiyorum.

dualarımız hep seninle canım, çalışmalara devam, ayaklarını havada tutmayı unutma, allahım yardımcımız olsun, dua etmeyi sende unutma bi tanem ilişkiye girmeden de dua etmemiz gerekiyormuş hayırlısını nasip etsin hepimize eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin öptüm...........kaydirigubbakcemile5

sağol ayşecim.Ayaklarımı havada unutum uyudugum çok oldukaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sabah bel agrısından kalkamıyorum tabi:delikafadulden

günaydınnnn nurcannnn yaseminnn ayşe sibellll kaydirigubbakcemile3 nasılsınızz bakalımmmm turkbayragiturkbayragi
sanada günaydın biz çok iyiyiz senden naber turkbayragi turkbayragi
Benim memleket ısparta Nurcan hanımmmmm kaydirigubbakcemile3
antalyaya 2.5 saat uzaklığında çok uzak deil ama çalıştıgım için daha doğrusu eşimin işleri yogun olduğu için çok sık gidemiyoruz.Benim ailem köyde oturduğu için otobüs sorun oluyo o yüzden yanlızda gidemiyorum.
yakınsınız siz benim tam 24 saat sürüyor yolculuğuda hiç sevmem ayaklarım ve midem çok kötü oluyor:bbo:
buarada 5 sene değil canım 4 ay sonra 6 senem bitiyor 7.seneme giriyorum :çok üzgünüm:

arzuuuuummm bugün 2 hazirannnn varmı bişilerrr inşallah gelmez kırmızıı

valla yasemincimmm bende adet belirtisine dair hiçbirşey yok yine gecikmeli olacak demekki sadece reçel kavanozuyla aramız çok iyi kaşık kaşık yiyorum tatlı istediğide yaklaştığının belirtisi zatennn bilemiyorum kiii :teytey::teytey:

valla yasemincimmm bende adet belirtisine dair hiçbirşey yok yine gecikmeli olacak demekki sadece reçel kavanozuyla aramız çok iyi kaşık kaşık yiyorum tatlı istediğide yaklaştığının belirtisi zatennn bilemiyorum kiii :teytey::teytey:
inşallah sıradaki sensin :CüvCüv: senin içinde halaylar çekelim burdan:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

selimina arkadaşımız neden kapsama alanı dışında :uhm:

yakınsınız siz benim tam 24 saat sürüyor yolculuğuda hiç sevmem ayaklarım ve midem çok kötü oluyor:bbo:
buarada 5 sene değil canım 4 ay sonra 6 senem bitiyor 7.seneme giriyorum :çok üzgünüm:
[/QUOTE]

7.yılın şerefine gelecek bak senin bebiş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:..
annem çok beklesinki çok sevsin diye nazlıyo ya ama 7.yıl sana ugur getirecek bak görürsün naasılsa bu topikde sıraya girdik her ay birimiz hamile çıkıyo sadece biz umudumuz tüketmeden bekleyelim.

Arzucum hadi hayırlısı bi sevinç ve umut bombasıda sen at topiğe ya.

şöyle iyice serseme dönelim ki bıkmadan usanmadan sabah akşam çalışalım

selimina arkadaşımız neden kapsama alanı dışında :uhm:

canım benim selimina Düğün bayram yapıyo ya

şimdi nerelerde kim bilir belki şu laf söyleyen kacılara haber vermeye gitmiştir.Çatlasınlar patlasınlar

Back
X