K
KEDERSİZ
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.881
nurcan haa, bende kizim olursa adini nurcan koycam, lisedeki en iyi arkadaslarimdan birinin adi da nurcan. hala görüsüyoruz. fotograflarini gören bu ne güzel bir hatun diyorlar. kasi gözü düzgün. kedersizinde kasi gözü düzgün, yüz hatlari güzel. bütün nurcanlar mi güzel acabaaaa:)))
iyi akşamlar kızlar benim mesaim bitti
yarın görüşürüz...............öpüldünüz
allahım bizede o günleri göstersn tez vakitte meyracım senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama benim moralim çok bozuk arkadaşlar şu selimina konusunda böyle bişey olamaz yaa bi teşekkür edemezmiydi
evet seliminamız terk etti bizi.
böle bıraktı gittimafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
arnavutgüzelim canım üyeliğini kendi isteği ile iptal ettirmiş
hatta bize en son hamilelik müjdesini verdiği günün akşamında bile girmiş okumuş mesajları en son aktive olduğu saat yazıyor ..benim kızdığım neden bizi bıraktığı değil sadece bize bir teşekkür etmeden çekip gitmesi
EVET SANA KATILIYORUUUM BÜYÜK BıR SAYGISIZLIIIK,NOLURSA OLSUUUN ne günler yaşadık berabeeer .Beraber ağladık beraber güldüüükk..
neyse arkadaşlar uyarıyoruum bizden biri lütfen onun konusunda bişey yazmasıın..sonuçta kimsee sonuç almadı o topikten,ve orayı canlandıran bizdiiik..
belkide haksızlık yapıyorum ama şu an gerçekten kızgınım ben ona dostum dedim,güvendim elimden geleni yaptım,konuştuuuk..dertleştiik destek olduuk..mükafatımız bumuyduu..bir teşekür yaa..benim topikte hamile olaan bütüün anne adayları beni asla yanlız bırakmadılar.onlardan ben hiç bişey istememe rağmeeen.bana herzaman destek oldulaar.poleni herkeze duyurdulaar.allah razı olsun onlardaa.ıŞTE NANKÖR OLMAYAN ıNSAN BÖYLEE DESTEK OLUUR:1hug:..
fıstığııııııım bideneleriiim kedersiziim sibeliiiiiiim..burdan cevap veriyorum sizii diğer topikte yazdıklarınız içiiin..
ben ifade ederim senin istediklerinideee .....boşver... sibeliiim ozaman ben bir iptal edeyim kendimidee herkez kapıma dayansııııın..oleeey ne iyi fikir kıızz.toplaşırııızz..kız hepiniz gelirmisiniiiiz kııız:))
sibeliiim öyle yapaaan SIRP OLSUN GYAVUR OLSUUUN....beeen hiç bir yere gitmeeeeem kovsanızda siz kapıdan ben bacadan gireriimm..bundan sonrasına dikkatli olalım aramızda casuslar olabilüüüüür:))
öptüüüüüüüm mucuuk mucuuk
O CASUS HEP BURDA OLACAKTIR EMİNİM AMA SADECE MİSAFİR OLARAKkaydirigubbakcemile3
ben ağladım ağladııım onun için şükrettiiiim dua ettiim rabbimee.bana sibelimin müjdesi diye mesajını hala saklıyorum..nasıl giyindiğimi hatırlamıyoruumm..gözümü ayırmadım pc deen gelirde yazar diyeee..ÇOOOK TEŞEKÜR EDERİM ONAA..
eşime söylediiiim,çok şaşırdıı biliyomusunuuuz..YAZIK OLMUŞ ONA SİZİN GİBİ DOSTLARI kaybettiği için..dedi..
a.s.kızlaaarrrrrrrr günaydıııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn akide şekerlerim beniiimmmmmm a.s.a.s.a.s.a.s.
nasılsınız bakeeeemmmmm yepyeni bir günnn canlarım gününüzün çoooookkkk güzel geçmesi dileğiyleeeee ALLAH HEPİNİZİN KARŞISINA YÜREĞİ TEMİZ KALBİ TEMİZ İYİ İNSANLAR ÇIKARSINNNNN
güzellerimmm selimina üyeliğini sildirmiş diğer topicte okudum üzüldüm gerçekten allah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin başka bir şey söylemiycem diğer topiğe yazdım zaten
Arnavutum güzelim benim avatarı kullan canım bana uğur getirdi sanada getirsin hatta diğer arkadaşlarda kullanabilirler hiç sorun etmem ben daha çok sevinirim
bu arada listemiz kayboldu bence hergün bir arkadaşımız listeyi kopyalasın bak oda uğur getirecek
dün giremedim çok fazla işim vardı evdende giremedim çünkü eve gider gitmez yattımmm delikafadulden
merak etmeyin ben burdayım canlarııımmmm sizi çoookkkk seviyooommmmmm yawwwww Şeniz Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?