Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rabbim sanada kaşı gözü güzel nur yüzlü bir kız nasip etsin inşallah :Saruboceq:ismim diye söylemiyorum ama nurcan ismi gerçekten çok güzel NUR_CAN

evet nurcanlar gerçekten NUR YÜZLÜ OLUYOLAAAR allah hepimizeee nur yüzlü bebişlerimize kavuştursuun..

iyi akşamlar kızlar benim mesaim bitti
yarın görüşürüz...............öpüldünüz

canimoglum kullanicisi yazmis ki:

arkadaşlar bende size hikayemi anlatayım...11 yıllık evliyim..2 sene çoçuk istemedik...ahhh..sonraki birbirini izleyen seneler..hep hastanelerde olmuyo..eşimde varikosrl çift taraflı çok ilerlemiş ve sperm sayısı çok çok az...dr..lar bana kesinlikle normal yolla hamile kalma şansın yok...ama yüzde verirsek yüzde 1 veya 2 dediler..eşime ameliyat bile olma bu düşük seviyeden asla normala dönmez dediler..direk mkroenjeksiyon...ilk denememde 16 yumurta oluştu bulların sadece 13 tanesini dölleyecek sperm bulundu ve onlarda çok kötü kalitede demişti dr...sadece 4 e bölünmüştü 4 tane emriyom oluşmuştu..transfer ettiiler...sonuç hüsran hayal kırıklığı.....ben ağla ağlanki herşey bitmişti..

2.denememde 13 yumurta çıktı 10 tanesi döllenmiş.2 tanesi 8 e 1 tanesi 6 ya diğerleri 4 e bölünmüş..ilk 3 ü tranfer ettiler....sonuç yine negativ...

bu arada ben miyom ameliyatı oldum..eşim varikosel oldu..1 sene ara verdik..benim moralim çok bozuk senelr geçiyo..bez reklamlarında bile ağlıyorum...evlat edinelim diyorum eşime eşim kesinlikle istemem diyo..böyle günler geçiriyodum..
3 .denemeye başlamak için tekrar testlere başladık..bu sefer niye tutumuyo diye kromozomlarınıza bakalımm dediler..vs..yaptırdık hepsini..sonuçlar geldi bir problem yok..dedi dr..adet olunca gel mikroya başlıyoruz dedi...bizde bir heyecanla tamam dedik...adet olmayı bekliyorum..hemen dr umuza gielim diye..

ama bir gün 2 gün geçti adet olmuyorum...ben stresten herhalde diye düşünüyorum...ama adetimde hiç geçikme olmaz hep 3-4 gün önce olur öyle bir heyecaan varki bizde mikro yaptıracam diye...mutluuyyum..

1 hafta geçti yok..ama hamileliği konduramıyorum hiç aklıma bile gelmedi ...sonra kardeşim yeter abla bir test al dedi eczaneden ben meraktan gebericem sen niye duruyosun..öyle söyleyince bana heyecan bastı..işten çıkışta aldım eve gittim uyguladım ama sonuca bile çok sonra baktım hiç beklemiyorum...çift çizgi aman allahım bu nasıl bir dduygu senelerce bu testlerden aldım hep tek çizgi görmekten bunalıma girmiştim
hem ağlıyorum hem inanamıyorum..tabi hemen eczanayi aradım bu testler doğrumu diye elllerim titriyo..adam doğru dedi..tekrar gittim başka marka aldım yine çift çizgi..ağlıyorum ağlıyorum..

sonra eşime söyledi tel.açtım..oda bana 3 tl.lik.testleremi inanıyosun..onlar hep bozuk çıkıyo...kendine gel..bizim çoçuğumuz olmuyo..2 kere mikro yaptıkta tutmadı dedi..bütün sevinçimi kursağıma dizdi..

2 gün daha bekledik..zorla eşimi ikna ettim hastane kan vermeye giitik..hemşire kan alıyo..bende test yaptım pozitif çıktı dedim..onlar yanlış çıkarıyo demez mi?moralim bozuldu tabi..20 dk sonra gelşn dedi..ama moral sıfır tabşii

bizde eşimle gezdik gezdik..dolaştık akşam geldik..hastanenin önüne park ettik..eşim diyor sonucu ben alıcam ben diyorum ben alayım sen arabada kal..oda diyorki şimdi alacaksın negatif sonucu orada ağlamaya başlayacaksın ..vs..neyse o gitti ben arabada kaldım. baktım geliyo..ama yüzünde hiç tepki yok..oturdu koltuğa hamilesin dedi..şaşırdık kaldık ..gülermisin ağlarmısın..allahım hamilemiiyim..bu kadarmı..bu kadar kolay mı?
ben senelerdir bunun için savaş veriyorum..çabalarım..dedim ne düşünceğimi bilemedim..başladım ağlamaya..yaklaşık 1 saat ağlamışımdır..yaklaşık3 ssaattte tel..açıp insanlara dostlara haber vermişimdir..

ama önce kardeşimi aradım söyledik..tabi oda ağladı..dediki ben annemi arayıp söyleyeceğim..
o annemi aradı..annemde belediye otobüsünü bekliyomuş..kardeşim arayıp söyleyince başlamış ağlamaya...otobüsler gelmiş gitmiş.yerimden kalkamadım diyor hep anlatırken..
insanlar gelmiş yanına ne oldu teyze birşey mi var diye sormuşlar..oda çok mutluyum demiş....

şimdi 2.5 yaşında oğlum var...o günlerimi unutum sanki ben yaşamadım gibi.günlerim o kadar dolu geçiyo..

ama yaşayan bilir..gerisi anlamaz..asla anlamaz..evlat çok tatlı allah herkese nasip etsin..

kizlar bakin ne buldum. umudumuzu yitirmeyelim. hersey güzel olacak insallah

allahım bizede o günleri göstersn tez vakitte meyracım senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama benim moralim çok bozuk arkadaşlar şu selimina konusunda böyle bişey olamaz yaa bi teşekkür edemezmiydi

evet seliminamız terk etti bizi.
böle bıraktı gittimafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Son düzenleyen: Moderatör:

evet seliminamız terk etti bizi.
böle bıraktı gittimafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

kızlaaar canlarııım takmayın ya kafayaaa.terkedilmediiiik sadece onlar büyük bir ihtimal annesinde kalıyolardııırr..o yüzden hiç internete girmedi sanırsaam ,girse haberim olurduu msn sini açtığı anda haberim oluuur..o daha mutluluğunun tadını çıkarıyoduur.emin oluun o bizi unutmaaz görceksiniz ,girip hem teşekür edicektir hemde bizimle konuşacaktıır..

o teşekür ettii herbirimizee ama o sırada vakti yoktu annesine gidiyolardı..

meyraaam paylaşım için teşekürler canııım:) harikaa bir konu bulmuşsuuun.evet beterin beteri var yinede her halemize şükretmemiz gerek.. bebişimizin zamanı daha dolmamıştıır inanın ,o yüzden bizede beklmek düşüyoo az kaldı sabııır...:1hug:

arnavutgüzelim canım üyeliğini kendi isteği ile iptal ettirmiş
hatta bize en son hamilelik müjdesini verdiği günün akşamında bile girmiş okumuş mesajları en son aktive olduğu saat yazıyor ..benim kızdığım neden bizi bıraktığı değil sadece bize bir teşekkür etmeden çekip gitmesi

EVET SANA KATILIYORUUUM BÜYÜK BİR SAYGISIZLIIIK,NOLURSA OLSUUUN ne günler yaşadık berabeeer .Beraber ağladık beraber güldüüükk..

neyse arkadaşlar uyarıyoruum bizden biri lütfen onun konusunda bişey yazmasıın..sonuçta kimsee sonuç almadı o topikten,ve orayı canlandıran bizdiiik..
belkide haksızlık yapıyorum ama şu an gerçekten kızgınım ben ona dostum dedim,güvendim elimden geleni yaptım,konuştuuuk..dertleştiik destek olduuk..mükafatımız bumuyduu..bir teşekür yaa..benim topikte hamile olaan bütüün anne adayları beni asla yanlız bırakmadılar.onlardan ben hiç bişey istememe rağmeeen.bana herzaman destek oldulaar.poleni herkeze duyurdulaar.allah razı olsun onlardaa.İŞTE NANKÖR OLMAYAN İNSAN BÖYLEE DESTEK OLUUR:1hug:..

valla içimdekileri yazmışsın ben sinirimden bişey yazamamıştım aynen katılıyorum sana

fıstığııııııım bideneleriiim kedersiziim sibeliiiiiiim..burdan cevap veriyorum sizii diğer topikte yazdıklarınız içiiin..

ben ifade ederim senin istediklerinideee .....boşver... sibeliiim ozaman ben bir iptal edeyim kendimidee herkez kapıma dayansııııın..oleeey ne iyi fikir kıızz.toplaşırııızz..kız hepiniz gelirmisiniiiiz kııız:))

sibeliiim öyle yapaaan SIRP OLSUN GYAVUR OLSUUUN....beeen hiç bir yere gitmeeeeem kovsanızda siz kapıdan ben bacadan gireriimm..bundan sonrasına dikkatli olalım aramızda casuslar olabilüüüüür:))

öptüüüüüüüm mucuuk mucuuk

O CASUS HEP BURDA OLACAKTIR EMİNİM AMA SADECE MİSAFİR OLARAKkaydirigubbakcemile3

ben ağladım ağladııım onun için şükrettiiiim dua ettiim rabbimee.bana sibelimin müjdesi diye mesajını hala saklıyorum..nasıl giyindiğimi hatırlamıyoruumm..gözümü ayırmadım pc deen gelirde yazar diyeee..ÇOOOK TEŞEKÜR EDERıM ONAA..

eşime söylediiiim,çok şaşırdıı biliyomusunuuuz..YAZIK OLMUŞ ONA SıZıN GıBı DOSTLARI kaybettiği için..dedi..

Sen gerçekten iyilik meleğimisin insanlar için bu kadar iyi düşünmen ne güzel sen herkesi kendin gibi zannettiğin için böyle oluYor ama inan senin gibi güzel yüreklere ihtiyacımız var allah kalbini bozmasın.....

a.s.kızlaaarrrrrrrr günaydıııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn akide şekerlerim beniiimmmmmm a.s.a.s.a.s.a.s.

nasılsınız bakeeeemmmmm yepyeni bir günnn canlarım gününüzün çoooookkkk güzel geçmesi dileğiyleeeee ALLAH HEPİNİZİN KARŞISINA YÜREĞİ TEMİZ KALBİ TEMİZ İYİ İNSANLAR ÇIKARSINNNNN

güzellerimmm selimina üyeliğini sildirmiş diğer topicte okudum üzüldüm gerçekten allah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin başka bir şey söylemiycem diğer topiğe yazdım zaten

Arnavutum güzelim benim avatarı kullan canım bana uğur getirdi sanada getirsin hatta diğer arkadaşlarda kullanabilirler hiç sorun etmem ben daha çok sevinirim

bu arada listemiz kayboldu bence hergün bir arkadaşımız listeyi kopyalasın bak oda uğur getirecek

dün giremedim çok fazla işim vardı evdende giremedim çünkü eve gider gitmez yattımmm delikafadulden
merak etmeyin ben burdayım canlarııımmmm sizi çoookkkk seviyooommmmmm yawwwww Şeniz Şeniz

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNN.. kızlarrrrrrrrrrr. gidende allah razı olsun, gelenden de kızlar..... herkes iyi olsun, sibeli tanımıyorum ama bu topicteki kişiler kimseleri terk etmez, mutlaka bir problem çıkmıştır o yüzden girememiştir.... Sabırla bekliyelim mutlaka gelir bir gün, güzel haberlerle gelsin gelenide halayla karşılayalımmmmmmm:teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyyt

sibel diye yanlış yazdım kızlarr, seliminayı demek istemiştim......... özür..

durucum nasılsın, nasıl gidiyor, ben bu hafta tanıştım bu topicle herkesi tam olarak tanımıyorum, fakat hepsi cana çok yakın hem iş hem topic bazen hatları karıştırıyorum.........:))))))) inşallah bu ay yada en geç öbür ay hamile kalmak isityorum.. Allahım lütfennnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…